Top Social

Energiapiikki ja sen aiheuttamat toimenpiteet

Ihan ensin, kiitos kaikille jotka ovat jaksaneet lukea sekä tätä blogia mutta eritoten viimeaikaisia itsetunnon ja pukeutumiseen liittyviä hajatelmia. Aika boring, ja omaan napaan keskittynyttä juttua, mutta hei! Tänään vapautunut fiilis, joten auttoi! 
Jos tarvitset kuuntelijaa, täällä ollaan! :) 

Tänään iski jo aamusta ihan ihmeellinen olo. Energiaa oli sen verran, että sohvalla oleminen oli työn ja tuskan takana. Päätin sitten olla vastustamatta tätä  fiilistä ja tartuin kaikenlaisiin toimiin.

Olen tehnyt Konmarit vaatekaapille, kengille ja..eikun asusteet vielä tekemäti. Mutta 5 isoa säkkiä vein kellariin vaatteita, joita en käytä, on väärän kokoisia tahi muuten vaan en tykkää. Hyvä minä! Säilöminen loppui kutakuinkin nyt. Nyt kaapissa on aika paljon tilaa, outoa ja ihmeellistä! Ennenkaikkea vaateita, joita käytän ja joista tykkään. Huh, kun saa happea siellä jo! Samoin tein takeille, niitä iso läjä kaapiin piiloon ja nyt olisikin se hetki, kun pitäisi kierrätykseen viedä. Etten vaan mene pussi kerrallansa hakemaan takaisin, ajatuksella jos kuitenkin joskus....

Imuroinut, pessyt lattiat, tiskit done, kokattu ja syötykkin! Ja hei, me tullaan ensiviikolla sivistykseen mukaan! Liitytään kunnan viemäriin! Miten niin puskissa asutaan?? :D

Onkohan syynä eilinen läpimurto itsensä kanssa, migreeni tulossa (joskus ennen sitä tulee ihmeen aktiivinen olo :D) vai muuten vaan energiat palailee levon kautta. Tai...lakkasin eilen kynnet Essencen gel nailpolishilla ja väri oli true love. Sekin on aika vahva voima.

Olen kyllä korviani myöten rakastunut tuohon merkkiin, Essenceen. Tai korjaus, kynsilakkoihin, kun muita en ole koklannutkaan.

Ihana väri ja tuote. En voi vieläkään uskoa hinta/laatusuhdetta ja pakko mennä perjantaina tarkistamaan Tokmanniin uudestaan, ihan koeostamalla pari väriä lisää. Ei muuten tietty, mutta kun onko totta. ;) 
Mikä on myös hyvää tuossa lakassa, on se että se oikeasti kestää menossa mukana. Minä kastelen tassujani tosi usein päivän aikana ja käsillä muutoinkin teen paljon, rankempaakin hommaa. Se, mikä yleensä on ollut edellisten kynsilakkojen heikkous, tiskaaminen ja keittiössä touhuuminen. 
Vietän muuten yllättävän paljon aikaa keittiön puolella, vaikkei heti uskoisikaan! Kokkaan päivittäin aika tavalla ja tosi harvoin meillä syödään valmisruokia. Joskus kyllä, mutta tosi harvoin. 

Itse suhtaudun aika intohimoisesti ruoanlaittoon, jotenkin se vaan on verissä äidin puolelta. Isältä sain autohulluuden, eli rakastan ajaa kaikenlaisia koneita. Äidiltä tuli vielä tuo tanssijuttu, oli nuorena kilpatanssija ja lattareissa aikoinaan sai jopa suomen mestaruuden, sitten pamahti polvet. 

Mutta juu, pesen siis kattiloita, pannuja, leikkuualustoja yms tosi monta kertaa päivässä. 
Tänään ruokana oli perunoita ja kananfileesuikaleita chili-hunajamausteissa. Ei huonoa!
Syy, miksi en alkanut kokiksi niinkuin äitini nuorempana on aika simppeli. Vaikkakin rakastan kokkailua, en tykkää siitä jälkien siivoamisesta isolla kaavalla. Juuri sopiva, kun kotona puuhailee.

Vähän todisteita kehiin!


En kuvaile hirmusti annoksia kotona, kun kunnioitan miehenikin hermoja. Hän on siitä harvinainen lajike, ettei ole missään somessa. Sähkäri on ja siinä se. Uskon, että missä sitten oltaisikiin, varmana ottaisi hermoon se, että minä pörrään kameran kanssa kun vietetään yhteistä aikaa. Tai vaikka vaan nautitaan kotona yhdessä ruoasta. Siinä olen yrittänyt pitää suurin piirtein rajan. Taasen, kun on seurassa missä muutkin kuvaavat, niin sitten se on ok. 

Ja sitten hankintalistalle pari akuuttia lisäystä.

Cliniquen seerumi, aivan loppu. 

Lenkkikengät. Aivan loppu. 


Oikeasti loppu. :D

On muuten tosi hyvät tossut kesällä juoksemiseen tahi kävelyyn. Ilmastointi toimii ja askel on keveä, kun kengätkin ovat.
Adidaksen ovat, cima cool. Ehken joudun samanlaiset taas hommaamaan. Kun kuuma kesä iskee (ehkä) niin helpottaa kun jalat saavat happea. 

Nyt auto alle ja äkkiä postiin! Joku paketti oli tullut ja en tiedä yhtään, mikä. Rakastan kyllä positiivisia ylläreitä!

Ihanaa päivää!

xoxoxBe First to Post Comment !
Lähetä kommentti

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9

Post Signature

Post Signature