Top Social

Kynnelle kykenevä kera suklaaprotskun

Noniin, istun sitten taasen tässä samassa paikassa, ja samalla kun naputtelen näppäimistöä niin ihailen keltaisia kynsiäni. Pitkästä aikaa, ja ukkokullan mielenterveydelle ehken vähän hermoillekkin käyvää kynsienlaittohulluutta oikein tosissaan! <--Olipa lause!
Mutta juu, niinkuin jonkin aikaa sitten kirjoitin, että himo heräsi niin se oli sitten vasta alkusoittoa! Nyt löysin...kääk... Essencen kynsilakat Tokmannilta. Voi taivas, oikeasti! Kynsilakkataivas!

Olen aiemmin ajatellut, että halvalla ei voi vaan saada niin hyvää..ehken ok mutta hyvää? No way. Tuli takinkääntö niin että tuulee vieläkin! Eilen ostin ensimmäiset kappaleen Essenceltä ja jo ne putelit. Ihanan naisellisia (muoto ehken tekee tuon ajatuksen?) ja herkullisen näköisiä! Värejä oli...niitä oli! En kehdannut miehen kanssa ollessani hamuta "kuin" 4kpl, mutta tämä ei jää tähän!

Myönnän, en odottanut kovin paljoa niiltä, kun monesti se purkki voi olla ihana mutta tuote keskivertoa tahi ihan plaah- osastoa.

Kaikki uusimmat yhes koos. 

Lähemmin tarkasteltuna:

Essencen gel nail polish. Eikö jotenkin...söpöjä puteleita? Plussaa oli kunnon leveä sivellin, johon sai kunnolla väriä. Helppo levittää eikä tarvinnut lisäillä kesken kaiken. Mitä kuulemma ei muutenkaan saisi tehdä, mutta jos ei tule kunnolla ainetta sutiin niin lisään kylläkin.

Pääsiäisen kunniaksi keltaista!


Kaksi kerrosta ja johan on peittävä sekä väri näkyy, noinkin vaalea! En muista, mikä merkki oli aikoinaan, josta keltaista kanssa koklasin. Sai levittää monta kerrosta että näkyi ja sittenhän se oli sellaista pehmeää mössöä joka meni ryttyyn, kun johonkin osui. 
Nyt siis kaksi kerrosta ja keltiset kynnet! <3 

Tuo We care Iconin sarja on siitä hyvä, että saa sellaisen hempeän ja enempi naturaalin lookin. Ei kahdella kerrosella saa näin peittävää, lähellekkään, mutta sellainen sävy tulee. Joskus se on juuri sopivaa kun mieleni minun häilyvi tyylen kanssa päivittäin.

Pikkusöpöt lakat.

Alla olevassa kuvassa on kaksi kerrosta tuota pinkkiä, ihan söpö ja ei niin silmille hyppäävä väri. Itse tykkään välillä niinkin.


Kerran vielä kaikki:


I <3 Essence!! Ja niitä värejä tosiaan riittää...huups. Hinta oli ainakin eilen vielä (13.4-17) Tokmann Loimaa...tättärääää: 1.99€!!!!

Ei hinnalla pilattu...ei.

Sitten suklaisiin asioihin. Bongasin myös itselleni uuden tuttavuuden Prismasta. Suklaa protsku pudding by ehrmann. Kokeeksi otin yhden (oi miksi vain yhden!) ja oli aivan totaalisen taivaallista! Ei maistunut esanssille tahi muutoinkaan millekkään makeutusainelle vaan ihan kunnon suklaaherkulle! Paitse että on sokeriton, laktoositon ja gluteiiniton. Prodea 20g. 


Kuvahaun tulos haulle ehrmann protein pudding prisma
Kun jouduin luopumaan Lidl:in Sportyfeelistä, siitä suklaanmausta sen takia ettei ollut lakstoositon niin, karmea suklaanmaun himo jäi. Seuraava protskujauhe toki tekee tehtävänsä, muttei vie sitä ihanaa suklaanmaun himoa millään,,kun siinä ei vaan maistu suklaa vaikka pitäisi olla suklaanmakuinen. Miksi se on tärkeää minulle? No kun... muutoin alan napostelemaan sitä aitoaa ja oikeaa sukunaa ja se taas päätyy lantiolle. 

Leaderin prode, siinä muuten on sitä makua. Ostin Valkosuklaa- karpalon ja puuroon heitän 20g aamuisin...seuraava prode treeneihin tulee kokeiluun tuolta merkiltä siis. Suklaana. Tai..oli siellä vielä tömäkämpiäkin: suklaa- karamelli. 

Mutta takaisin tuohon Ehrmannin puddinkiin. Vei tosi hyvin sen suklaanhimon, maistui kun kunnon vanukas ja kuitenkin protsu! Lisää sitä, kiitos. Hinta oli himpun alle 1.50€ Prismassa. 

Kiva, kun lähin Prisma on about 40km päässä...noh, sen arvoista! :D 


Mutta, nyt ei auta selittelyt vaan imuri käteen on otettava.

Rakkaat karvakaverit pitävät huolta, että imuri pyörii ahkeraan. Tosin, ahkerampi käyttäjä meillä on tuo mieheni... :) 

Taidan toivotella Hyvää Pääsiäistä jo nyt, kun en tiedä, notta ehdinkö pääsiäisenä tänne rustailemaan!

Ja tietty herkullista pääsiäsitä.

Munarikasta.

xoxox


Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9

Post Signature

Post Signature