Top Social

Lumenen kulmakarvakynä

Wow. Olen vakuuttunut, vihdoinkin ja pitkästä aikaa. Luulisin, että aika moni meistä menee päästään pyörälle kun kosmetiikkaa ostetaan. On niin älyttömän montaa merkkiä, lajia, tapaa, tarkoitusta yhdelle tuotteelle. Itselleni tuo päänhuimaus iski, kun tajusin että kulmakarvakynä olisi vissiin aihetta päivittää. Edellinen oli vuosimallia- 13..hups.

Ok, ei paha. Joku kynä mukaan ja homma hoidossa! Vai? Seisoin kirjaimellisesti suu auki hyllyjen välissä ja tuijotin valikoimaa: geeliä, kynää, pidentää, tuuhentaa, siloittaa....kulmakarvat. Eli toisin sanoen tuo juna oli eittämättä ajanut minun ohi ja en todellakaan ollut enää ajan tasalla what´s hot and what´s not. 

Itselleni nuo kulmakarvat ovat sinänsä pieni haaste, kun löytyy pari arpea (pienenä takkaanpäin juoksin) ja en voi väriallergian takia värjätä ikäänkuin pohjia, joka kyllä helpottaisi kovastikkin tuota hommaa. 

Aiemmin olen käyttänyt paria, välillä kolmeakin tuotetta. Lopputulos oli kuitenkin aina jotenkin...suttuinen. Himmeä...ei terävä. Voipi olla sekin, kun kynä oli jo suht vanhakin. Mutta, jokin simppeli tuote olisi tosi jees. 

Kaikesta tarjonnasta pölkyllä päähän nuijuttuna päätin ottaa itselleni tutun brändin tuotteen: Lumenen. Mainoksissa on vilahtanut nuita pohjoisen kauneuden- mainosia ja olin kyllä jo kiinnostunut tuotteista aiemminkin, mystisyys tehoaa minuun. 

Kopsasin pikkaisen Lumenen sivuilta tekstiä, kuvaa niin hyvän tuotetta. Voidemainen matta koostumus. 

Juuri tuo yhdistelmä tekee kyllä juurikin sen, että se sekä kestää että on TOSI helppo laittaa. 

Siis itseltäni meni pari minuuttia kulmakarvoissa. Yleensä saan aikaa tuhraantumaan sellaiset 10min. Juurikin noiden kolojen ja värittömyyden takia. 


Voi käsi sydämmellä suositella tätä tuotetta. Ihan oikeasti. Tämä vakuutti kerrasta.
Tuo harjapääkin on todella hyvä, harja on tehokas eikä vaan siloita päälimmäisiä. Voisi varmaan hiuksiakin jo harjailla!


Hui kun suurena...näkyy omaan silmään virheet. Hmm.. noh, näkyy sekin, että miten tuo kynä piirtyy. Tosi helposti ja peittää ne kolot samantien yhdellä vedolla. 

Vertailuksi edellisen kynän ja parin muun tuotteen versio.

Ero on aika suuri ja aikaa meni 8min vähemmän. 

Suosittelen siis oikkee kovasti!

T. Nordic Chic kera harmaiden hiusten, jotka näkyvät tosi hyvin näköjään tässä kuvassa. 
Väri se on harmaakin!

xoxo


Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9

Post Signature

Post Signature