Top Social

Onnistuneet silmäpussit ja kesän tuoksua

Aamulla herätessäni ja peiliin vilkaistessani ei voinut kun todeta: onnistuneet silmäpussit! Taitavat näkyä kulman takaa jo ennen kuin itse ilmestyn kuvaan.

Miten tämä lookki toteutetaan?
Ensin hyvä perimä asiaan äidin puolelta. Se on hyvä pohja asialle. Sitten illalla läträtään silmänympärysvoidetta oikein urakalla silmien ympärille ja syödään oikein suolaista ruokaa vielä illalla. Siihen päälle 12h unet niin avot! Silmäpussit ovat hyvinkin nousseena.
Onneksi ei ole mitään tapaamisia tälle päivälle, lenkki metsässä yksinään ja ukkokultakin jo tottunut tässä..oho..yli vuosikymmenen aikana kaikenlaiseen, joten ei mitään stressiä asiasta. Antaa niiden roikkua nyt valtoimenaan tuulessa ja huomenna sitten kutistetaan ne taas!


Tadaa!

Sain muuten napattua eilen kauppaan ajaessani aivan uskomattoman kauniin näyn! Kello oli kutakuinkin 20.00 ja ajelin meitin hiekkatietä kauppaa kohden, kun huomasin ensin pienen kulman sateenkaaresta. Aukealle ajaessani tämä näky oli silmieni edessä:


Muutama kurkikin lenteli juuri tuosta päältä, hetki kun sielu ja mieli lepäsivät. 

Juuri nyt ulkona tuulee ja lenkillä totesin, ettei kovin lämminkään ole. Kuitenkin, mieli jo jollain tasolla vaeltelee lämpimään fiilikseen, mullan tuoksuun ja kesän fiilareihin muutoinkin. 

Terassille aamukahville, tassuttelemaan nurmikolle, varpaat veteen. Ja kuinka helppoa on heittää vaan jokin hellemekko kera sandaalien päälle! Arskat nokalle ja menoksi. Kyllä sitä näköjään vaan kaipalee jo lämpöä, varsinkin kun pari päivää taaksepäin sai raekuuron niskaansa. Huhtikuussa. Pääsiäislumikuuro, tottakai!? :)

Seuraavat kuvat ovat viimevuodelta ja jokaisessa oli vaan niin ihana fiilis. Lähetän sitä hvyää fiilistä ja kesän tuoksua... ainakin yritän..sinne teillekkin. Eiköhän se kesäkin sieltä tule joku hetki!

Pientä kesäherkkuakin tuli nautittua. Tein muffinsseja ja kun mielestäni tuli vähän kuivia, niin: Minikakkuja! Kostutin maidolla ja mansikkahilloa kera kermavaahdon väliin. 

Oman maan masikat eivät olleet ihan vielä valmiita, mutta pitihän näitä siis tehdä uudemman kerran, kun omat mansikit olivat valmiita. Tuohon päälle se mansikka ja oli....kuola valuu..hyviä.

Sain yhteistyöstä Leather Heavenista nämä farkut. Kelejä vähän jo odotellessa, että tarkenee. Ja platform pinkit sandaalit! 

 Kesäyöt täynnä taikaa..
Illat lämpöä..

Ja pala sinistä pilvitaivasta!

Näihin kuviin ja tunnelmiin...

xoxox
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9

Post Signature

Post Signature