Top Social

Sattuuhan sitä ja kynsilakkaa lisää

Olipahan viikko! Huh, kiirus, raskas ja treenin täytteinen mutta ah, niin ihana! Jotenkin, pitkästä aikaa, kun on kiiruumpi niin sitä tuntee olevansa taas vedossa! Että elossa!

Tuossa perjantaina oli mielenkiintoinen päivä. Aamulla ei pää kääntynyt, ei sitten mihinkään suuntaan. Oli kyllä niin jumissa kun olla ja voi. Sen seurauksena oli ajatuskin vähän jumissa koko päivän.
Ajelin apteekkiin kylmägeeliä ostamaan ja äkkiä kotiin sitä levittämään, samaan syssyyn sitten kunnon iso kynsi valkosipulia, ihan vaan varoiksi. Pureskelin sen vielä oikein nautinnollisesti, että leviäisi oikein hyvin kaikki mehut suuhun.
Uskon siis vahvasti valkosipulin parantamaan voimaan luonnon antibiottina. Kun pikkaisen nenä vuosi niin siihen sitten kynsi alkuhoidoksi. Kun nuo tuoksut sekottuivat, kylmägeeli ja valkosipuli, niin olin kyllä aikas tyytyväinen että sai olla kotona.

Paitsi...tuli viesti, että pakettisi on noudettavissa postista. Ostin Bluetooth- kuulokkeet, kun uudessa telkkarissa ei ole minkäänlaista läpeä johdollisille kuulokkeille. Tuo on mielestäni kyllä aika iso miinus, kun ei sen yhden pienen läven tekeminen olisi enää tuossa hinnassa tuntunut.
Mutta, kuulokkeet ovat tärkeät, varsinkin nyt, kun miehellä alkaa aamuvuoroviikko ja katselen itse myöhään telkkaria.
Joten, ajattelin että pakkohan ne nyt sitten on hakea! Suuvettä vielä sekaan tuohon hajumelskaan ja menoksi. Kyllä oli pakko tutulle postimiehelle sanoa suoraan että pahoittelut, nyt kyllä haisen aikas voimakkaalle ja jos vaan äkkiä sen paketin ja katoan heti jaloista. Ihan oikeasti, haistoin itsekkin koko komeuden! Voi jösses...:D Ja kun kaikki ei todellakaan voi sietää tuota valkosipulia, niin kyllä siinä kiirus tuli, pieni puna poskilla.

Siinä sitten niskat jumissa ja haisunäätänä kotia, innoissani availemaan kuulokepakettia. Lataukseen ne ja pikkaisen lukemaan käyttöohjeita tavaamaan. Yleensä en niitä lue, mutta kun en löytänyt sitä bluetooth- juttua mistään! Syy siihen oli:


Niin. Langattomat. Ei Bluetooth. Hyvä minä!!!! Oli sellainen aika pätevä olo, kun infosin miestä asiasta. Melkein sama asia... ? 

Mutta mutta, tänään oli päivä uusi. Itseasiassa ihanan rento päivä ja lepopäivä liikunnastakin! Läksimme ajelemaan Forssaan kaupoille, jos jotain kivaa vaikka löytyisi ruokatavaroiden päälle. Oikeastaan tuo oli vissiin oma ajatukseni, kun sormissa poltteli tuunaus- fiilis. Ei ole ollut todella pitkään aikaan taasen kynsissä lakkoja, muutaman kerran talvella mutta ei oikein ole innostanut. 

Jokin laukaisi tämän intohimon ja ruokakauppojen jälkeen eksyin itsekseni Citymarkettiin, mies kun meni tankille auton kanssa. Oli muuten aivan tyhjä tuo kauppa! Ihme juttu, tai sitten S- ryhmän kamppanja on alkanut toimia.. Noh, kuitenkin. Tarkoitus oli vain hakea puuroa ja riisikakkuja, ne kun unohtui edellisestä kaupasta. Ilman puuroa aamu ei vaan ala samalla tavalla.

Siinä sisääntuloporttien vieressä oli heti kemppariosasto. Ah mitä värejä, purkkeja, tuoksuja! Siinä vaiheessa jo tiesin, että jotain tulee koppaan. Ei vaan voinut ohittaa tuota osastoa. Katselin kynsilakkoja ja olihan niitä, monella merkillä ja montaa väriä! 

Ajattelin omaa käyttöäni, ja päädyin taas We care Iconin pikkusöpöihin kynsilakkoihin. Vähän hävettää myöntää, että siivosin juuri kynsilakkakaappini, josta roskiin meni varmaan parikymmentä lakkaa, kynsiliimaa, koristeita yms. Kun en vaan ole käyttänyt. Ennen tein vaikka mitä kuvia, glitterijuttuja..vaikka mitä! Huoks, tyhjennettävä oli kun aivan tönkkönä purkeissaan olivat. 

Eli, pikkupurkkeja niin ei tule hukkanheittoja. Värit valkkasin ihan sen perusteella, mitkä tuntuivat hyvältä. Nämä tulivat kotiin mukaan:

Aika naturaalia ja hempeää, tuo vihreä on sellainen väripilkku kevään kunniaksi.

Kun nuo kynnetkin olen saanut vähän kasvuun, niin rohkenin ottaa pari kuvaakin jo:

Noh, yhden laiton tähän. Itselleni haaste ei ole kynsien syöminen- vaan kynsinauhojen yöllinen tuhoaminen. Kun levottomat jalat alkavat sätkimään niin jostain syystä jyrsin kynsinauhat aivan päreiksi. Nyt yritän pitää hampaani kurissa ja kädet kun saisin kuntoon kesäksi. 

Tuossa on kerros kynsilakkaa, joka on kuvassa käden vieressä: Diva Chic. Magee nimikin jo. Läpinäkyvää ja vähän kimalletta. Freesi ja kun vähän saa väriä käsiin niin tosi kivan raikas look! Tykkään kovasti tuosta lakasta. 

Näkyyköhän tuossa vähän paremmin... 

Mutta oli siinä We care iconin hyllyssä niin ihania voimakkaitakin värejä. että ehken joutunee jotain, ihan vaan pari, ostamaan. Tumman sininen, punainen, lila, mattavärejä...jep, pakkohan niitä on pelastaa kotiin pari purkkia, vai mitä?

Nyt sitten vaaleja valvomaan ja valmistautumaan uuteen viikkon. 

Hyvää uutta viikon alkua kaikille!

xoxox
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9

Post Signature

Post Signature