Top Social

Uudet prillit, pinkki kakku ja hiusten kasvu

Nyt ne tuli!! Jipii! Mun uudet silmälasit! Kävin hakemassa tänään Nisseniltä Salosta ja voi hitokseen, kun olin odotellut jo niitä! Jotenki ne on sellaiset fiftari- UKK lasit, ja vaikkakin lääniä on linsseissä aika paljon...tykkään ihan tosi paljon! Bonuksena huomaan sellaisenkin "pikku" jutun, että näen taas...
Sen verran on mennyt aikaa, kun viimeksi näkö tarkastettu että olihan nuo vanhat jo aivan väärällä voimakkuudella ja hajataiton korjauksella. Kaikki on nyt niin paljon selkeämpää... hassua :D. Eli tuli tarpeeseen.

Nyt vähän törmäilen seiniin ja koklaan olla kaatumati, kun totuttelen tuohon uuteen linssiin. Stailaus siis saa odotella vielä, näen silmissäni jo ilman silmämeikkiä ja tummaa huulipunaa...Oho, kun koirankarvoja..ja kissan..treenipaidassa. Elämää eläinperheessä ja onneksi kotivaatteet! Mutta lasit! <3 Menee sellainen valkoinen ohut reunus reunassa vähän efektinä. Lääniä on siis ainakin tuossa linssissä. Opettaja- fiilis! 

Hintaa tuli kokonaisuudessaan 82€, jossa siis linssit hajataiton korjuksella, pinta suojattu yms ja olihan siinä kaikkea. Ei paha hinta mielestäni! Sattui hyvä viikko, kun olivat -50% tarjouksessa, kehykset muutoinkin suht edulliset. 

Siitä eilisestä...kun oli niin paljon tekemistä ja silleen..arvatkaa, kuka nukahti ja heräsi sittekn klo 21? Jep, minähän se. Juuri ehdin kakun väsätä ja siinähän se olikin sitten, iltapuuhat. 
Kakusta tuli oikein miehinen, pinkki kera vaahtokarkkien. Joku älli oli, että haluan tehdä sellaisen, ja niin sitten teinkin. Punajuurimehulla värjäsin kermavaahdon, sisälle laitoin mansikkahilloa, jolla myös kostutun, jacky makupala- suklaa, banaania ja kermavaahtoa. Olisin voinut tehdä kaksi kerrosta, mutta länttäsin kaik samaan kasaan ja kannen kiinni. 

Ehti edes vähän kosteutua, kun korkattiin kakku klo 2 yöllä...yösyöpöt. Tänään lisää ja varmaan vielä parempaa. Vaikka nyt vähän kehunkin, niin oli se ihan hyvää siis. 

Ja söpö- tosi herttainen kakku :D. 


Koristelu oli helppoa, pussillinen vaahtokarkkeja päälle ja siinähän se! 
Pohjan tein itse.

Sitten ihan itsekseni ihmetellen... katsoin kuvaa, joka oli otettu juurikin tänäpäivänä vuosi takaperin. Tajusin, että hitokseen, mullahan on oikeasti hiukset kasvaneet oikein kunnolla!

Josku niitä juttuja ei vain itse näe, hiusten kasvua tai vaikka laihtumista. 


4.4-16

Ja sitten:Onhan nuo venähtäneet ihan kivasti! Eikä ole tarvinut tehdä mitään poppakonsteja tahi mitään erikoisravinteita syödä. Mahtaneeko siis tuokavalio olla tasapainoinen...Saavat vielä rauhassa venyä ja katselen sitten, kuinka pitkäksi jätän. Hmm...varmaan suht pitkäksi pitkästä aikaa, kun kerrankin olen malttanut pitää sakset poissa tuosta pehkosta. 

xoxoxBe First to Post Comment !
Lähetä kommentti

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9

Post Signature

Post Signature