Top Social

Vaatekokeilua ja pääsiäistä

Istun sängyssä ja yritän saada ukkokullan pikaunille ennen yövuoroa. Aika hyvä fiilis: maha täynnä kanaa, sängyssä hyvä asento, telkkari hiljaisella taustalla ja kaikki ötökät unessa.
Aamulla lenkki tehty ja päivällä salitreenitkin jo.

Sain ajatuksen tuossa illalla. Mitä, jos kokeilisin sellaista rytmiä, että heti aamusta, ennenkuin alan edes tavaamaan päivän uutisia netistä..kävisin lenkillä. Olen vissiin aiemminkin maininnut, etten ole millään muotoa aamuihminen ja kestää oma aikansa saada koneet liikkeelle. Mutta, jos menisikin silleen kylmiltään, banaanin voimalla, ovesta ulos ja lenkin suorittaisi alta pois. Sitten pesulle ja kahvit yms. Saas nähdä, onko tämä ajatus aamulla vielä voimassa... ajatuksena hyvä! Jos niin, niin koklaan ehdottomasti.

Toivottavasti teidän pääsiäinen meni kivasti? Meillä otettiin tosi rennosti, oltiin ihan kahdestaan ja rentouduttiin täysin.

Jollain tavalla tulee muutoin aina touhuttua jotain, huomaamattankin.

Ensin ajattelin, etten tee mitään erikoista pääsiäiseksi noin niinkuin ruokapuolelle. Pari suklaamunaa ja mämmiä, siinähän sitä olisi ollut. Mutta yht´äkkiä huomaan laittavani paistia uuniin, huuhtelevani lautasia yms, mitä ei ole yleensä käytetty, asettelevani salaattia...mietin jälkkäriä..eli innostuin siis juhlistamaan pienimuotoisesti pääsiäistä! Olipas kivaa taas, touhuta vähän arjesta poikkeavalla kaavalla.


Ei mitään vaikeaa tahi ihmeellistä, mutta hyvää oli! Tuo ruokailusarja on niin meidän näköinen ja sopii tänne "erämökkiin".

Jälkkäriksi maistatin kahta lajia pashaa, kun mies ei ollut aiemmin maistanut. Toinen oli ihan tavallista lajia ja toinen valkosuklaapashaa. Tavallinen lajike ei miehelle uponnut, mutta valkosuklaa kylläkin. Itselleni meni ihan suosiolla molemmat :D.
Kahvia, suklaata ja pashaa. Ja loppuilta sohvalla kera mämmin, kasan sukunaa ja sipsejä. Menihän se siinä, pääsiäisen ensimmäinen päivä. 

Tänään vähän palailtiin jo normiin, syötiin eiliset "jämät" ja treenitkin tosiaan jo oli. Ensiviikko lepoa, jaksaa jaksaa siis tämän viikon!

Sitten koklailin vaatteita taasen. Olen vähän, aina, vierastanut kerroksia, Jotenkin sellainen helppo tyyli: farkut, paita ja kengät, takki jos tarvii-->menoksi- look on se mieluisin.
Nyt sitten päätin vähän rikkoa rajojani taas. Kun tuolla nyt luntakin tulla tupruttaa ja kuitenkin mieli haikailisi jonkinlaista kevyempää lookkia niin pistin sitten nämä päälleni. 

Toimisi varmaan valkosten lenkkareiden ja farkkutakin kanssa vielä paremmin, ja ehken ihon väriset sukkikset myös. Mutta, ajatusleikkiä ja toisaalta: menee noinkin kun laittaa päällensä vaan! ;) Huomisen lookki siis seuraavat fotot. Lisänä pieni tupeeraus ponnariin ja punaista huulipunaa. 


Mekon alla puuvillainen paitapusero. Mekko on versiota kesä. Sukkahousut vähän lämpimämmät ja kengät ihanat- ;DJotenkin ajattelin, että tuo paita alla tekee mekosta vähän arkisemman, silti olemalla ihana hörhelömekko. 
Värit ajattelin, että hillittyä kera väripilkkujen. 

Onhan tuossa paljon sutinaa, mutta itse jotenkin tykkään tuosta setistä! 


Silmälasit toimivat juurikin, miten haluankin: kulmakarvat kuntoon ja huulipunaa niin eipä muuta tarvitse, jollei jaksa. 
Kun ei vaan aina jaksa. 

Ihanaa uutta viikkoa kaikille!

xoxox

Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9

Post Signature

Post Signature