Top Social

Vappufiilistelyä

Kun katson ulos, näkyy ikkunasta lumimyrsky. Aivan normaalia, jos olisi helmikuu. Mutta..huhtikuun loppu, melkein toukokuun alku. On tuo luontoäippä nyt vähän sekaisin!

Tilanne pari tuntia sitten, nyt jo lumisenttejä enemmän kun talvella.


Sattuuhan sitä, kaikille. Huomenna tosiaan vappu, ja vähän droppaa fiilistä, kun lähiomaisen kunto on heikentynyt aika tavalla nopeasti. Kävimme tänään katsomassa häntä ja voi, kun voisin tehdä jotain, mutten voi olla kun tukena.

Meidän vappubiletykset jäävät nyt sitten aika vähälle, mutta jotain pientä sentään teen.

Ostin serpentiniä, joka ehdottomasti paras valinta perheeseen jossa on neljä kissaa ja kaksi koiraa. En tänään avannut pakettia jotta olisin saanut kivoja kuvia kun aamulla koti olisi ollut about noin niinkun pommin jäljeltä. Serpenttiineistä ei tietoakaan!

Sitten ostettiin Mehukatin (ei saa nauraa... :D) simaa, siinä 0% alkomaholia, jos vaikka pitää autoilla.

Sitten teen Donitseja ilman reikää. Eli unohdin totaalisesti, kun kävimme Tokmannilla...miten olenkaan nykyään innostunut siitä kaupasta..hmm..essence...juuh, niin sen donitsipellin. Nyt sitten meinaan tehdä ne muffarivuoalla ja eiköhän maku ole sama, reiällä tai ilman. Kuorrutukseksi oli tarkoitus mansikkatomusokeria osaan, mutta sen laatuinen tomusokeri oli loppu, joten ihan normi tomusokeria siis. Toiseen osaan kinuskikuorrutus ja molempiin koristeeksi suklaaviivoja. Tummalla suklaalla mennään, kun joku söi eilen sen valkosuklaalevyn...en ihan varma, kuna, mutta epäilen sitä samaa joka piilottelee sukkia, kännyköitä ja silmälaseja.

Piti myös grillailla, mutta keli näyttää siltä että jotain uuniruokaa on tarjolla.

Otan myös esille pölystänsä niinkin vanhat shamppanja- lasit kun ovat olleet kihlajaiskilistelyssä mummin ja papan kemuissa. Vuonna siis tosi paljon takasinpäin. Taisi olla ennen sotaa.
Ovat sellaiset vähän margarita- lasin näköiset, vaan pienemmät. Ei perinteiset pitkät ja kapeat. Otan niistäkin kuvia, kun huominen koittaa. Voihan tuolla simallakin skoolailla!

Sitten...kun totesin tuossa jossain tekstissä, että pitänee vielä koklailla onko tuo Essence vielä oikeasti sekä halpa että hyvä. EN minä muuten niitä olisi ostanut. Ja hitsi, olihan ne, vieläkin. 1.99€ ja hylly notkui niin ihania värejä! Oli aivan pakko pari pelastaa kotia, yksi kpl poskipunia testattavaksi ja kynsiviila kaveriksi.

Värit kuin karkit.Tuota poskipunaa ehdin koklata pikaseen autossa ja hei! On muuten tosi kiva. Väriä tulee hyvin, ja sellainen raikas ilme! Mun on vissiin parempi pitää taukoa tuolta kaupasta, kun kohta raahaan koko hyllyn kotia. Koklasin kynsiin väriä: 

Kun ulos katsoo, niin..:DKynsiviila on ihan hyvä, lyhentämiseen, muotoiluun, tasoittamiseen ja kiillottamiseen.Toimii niinkuin pitääkin. Ehken enemmän karheutta olisin toivonut tuohon tasoitus- osaan. Muutoin hyvä.

Näin tämä vappufiilistely meillä, mites teillä? :)

Oli aivan pakko napsaista kuva rekan persuuksista, kun niin lähelle pääsimme ajelemaan rauhassa. Aivan supersöpö iloinen peruna maalattuna! Sivuillakin oli kaikenlaista perunajuttua, taisi siis olla perunarekka... 


Iloinen maisema edessä! Ihana!

Nyt toivottelen hyvää, hauskaa ja maukasta vappua kaikille!

xoxo
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9

Post Signature

Post Signature