Follow Us @soratemplates

4/03/2017

Voihan Milli Vanilli- look!

Istuskelen tässä sohvalla ja yritän pysyä hereillä. Kakkupohja uunissa ja olo kun jyrän alle jääneenä. Syy siihen on tämä naisena olemisen ihanuus kuukausittain. Odottavan aika on pahin.... oh well, ei auta.

Helpommalla pääsisi tuon kakun kanssa, kun saisi ostettua valmiina, mutta kun ei. Kaikissa joko on tai saattaa sisältää pähkinää. (Jos tiedät jonkin valmiin jota voisi allergikko käyttää niin vinkkaa ihmeessä!) Ei sillä, helppohan tuollainen pohja on itse tehdä ja saa sellaisen, mitä haluaa. Joskus vaan olisi kiva ikäänkuin päästä helpommalla. Noh, siellä se nyt on, uunissa, ja minä nökötän tässä. Jaa niin miksi kakkua! Mies täyttää huomenna vuosia ja samoin molemmat koiruudet. Aamupäivän olen rampannut lahjoja hakemassa ja muita tykötarpeita. Ei meillä mitään bileitä ole oikeastaan, mutta on ihana muistaa ja yllättää.
Koiruukset saavat omat kakkunsa: Ceasar- purkit ja siihen nakkeja pystyyn... vanhempi koira syö yhdellä suupalalla ja tytsy imeskelee kakkua vielä huomennakin, vanhemman kytätessä vieressä kuola valuen. :D On ne ihania.

Treenit pitäisi vielä vetäistä tässä kondiksessa, siivota, täyttää kakku, paketoida, kokata, pelata ja relata. Aikaa kaikelle on n.3h.. :D kyllä kerkiää!?

Sitten tuo Milli Vanilli- look. Kuka muistaa kyseisen pumpun että lookin? Laitan videosta linkin ja foton, jollet niinkun nevö höörd. Kasarin lopulla ja ysärin alussa oli kova juttu! Kunnes paljastui, että ei olleetkaan ne oikeat laulajat, vaan huulisynkkajat palkattu ulkonäön takia...myy levyt paremmin, kovaa bisnestä!

Vaan yksi lookki oli, jota tuli käytettyä (OMG) bilehileenä: leggarit/pyöräilyshortsit ja jakku todella isoilla olkatoppauksilla. Ja hei tietty läskipohjakengät! Itselläni oli sellainen kullan värinen jonkin aikaa, ennenkuin se repesi oven pieleen baarissa... alla oli jokin korsettiviritelmä, yleensä.

Löysin pyöräilyshortsit siivotessani kaappia ja oli pakko vaan kokeilla.

Ei se niin vakavaa ole, tuo pukeutuminen? :D

Hiusten pitäisi olla enemmän pystyssä, mielellään vielä kiharalla ja isommat toppaukset. Mutta ihan oikeasti..olen siis ollut about noin bilettämässä. Kyllä. HUH!

Tässä originalit:


Ja video:


Ei muuta kun nauttimaan!
(Oikeasti muuten tykkäsin/tykkään tuosta...)
(Vaikka en myönnä ihan hevillä)


Taidan kuulostaa hölmöltä, mutta jatkojalostettuna tuossa voisi olla jotain ideaa..en ihan varma vielä mitä. Toppauksetkin ovat tulossa taas muotiin. En meinaa hommata, joskus niitä oli ihan t- paidankin kanssa kahdet päällekkäin...no se oli sitä aikaa se!

Nyt on kakkupohja valmis, treenaamaan siis!

xoxox


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti