Top Social

Ajatuksia ahterista ja mummokalsarit pois

Varoituksen sana! Teksti sisältää keski- ikäisen naisen ajatuksia omasta ahterista sekä ehken jopa kuvan. Jos et halua lukea asiasta enempää ja siirtyä suojaamaan verkkokalvosi muualle niin ymmärrän kyllä! Laitan pari muuta kuvaa ensin, niin helpompi toipua. 


Hauska kaveri, tuolla kuvan keskellä. Koklasin toimiinko sama, joka vähän toimi (kokeilin sitäkin) peuroilla. Eli laitoin kädet pään päälle silleen niinkuin korviksi ja kääntelin. Kamu katseli jonkin aikaa ja sitten aika läheltä pomppi pois. Ja luultavasti naapuritkin katsoivat ja meinastivat notta nyt se on seonnut lopullisesti. 


Etukäteissynttärilahjat <3 taas on hyvä lenkkeillä!

Noniin, nyt on turvaväli laitettu. Eli ahteri. Omani on ollut aina sellainen kaponen. Ei hyvässä, vaan todellakin, kun olisi kaksi tyhjää pussia ollut pakaralihasten kohdalla. Vaikka painoa tuli niin alhaalta "lihakset" olivat sisäänpäin olevan näköisiä ja kaikki rasva keryi alaselän jälkeen ja siitä ylöspäin. Ikäänkun plussapallo kahdella tulitikulla!

Toisilla tulee painonkin mukana sellainen pyöreä ja naisellinen takapuoli, itse painosta huolimatta luuhanuri. 

Taidan olla perinyt tuon isältäni, tuon ruumiinrakenteen siltä osin. Oli kaksi tosi tikkua jalkaa, luinen ahteri ja se kaljamaha. 

Tästä päästään sitten sujuvasti aiheeseen mummokalsarit. Hoksasin juuri, että silloin kun painoa oli paljon, aloin haalimaan sellaisia isoja ja korviin saakka vedettäviä versioita. Peittivät makkaroita nääs. 
Ja tämä herääminen, josta nyt kerron tapahtui itseasiassa eilen. 

Katsoin peiliin "sillä silmällä", ikäänkuin tsekatakseni onko mitään treenin tuloksena syntynyt. En ihan hirveästi ole takapuoltani tiiraillut, kun se on ollut yksi inhokki- osani jo niin pitkään. Tuossa tuo tulee mukana ja that´s it. Mutta eilen kun katsoin niin yllätys oli tosi suuri! Oikeasti, peppu on sekä noussut ja ne tyhjät lihaspussit on täyttynyt! 

Jotenkin olen aina ajtellut, että en saa syystä tai toisesta sellaista kivaa ahteria. Omaan sellaiset geenit ja siihen ei auta sitten mikään. Ihanaa olla väärässä ja vielä tässä iässä! 

Ei ole missään nimessä ikäsidonnainen juttu ja ikuna ei ole liian myöhäistä!
Nyt sitten ensimmäinen ja varmaan viimeinen Belfie täältä päin. Tarkoitus on vaan siis näyttää, että kaikki on mahdollista ja itse hoksasin, ettei nyt niin huono ole tuo takapuoli kun kuvittelin. Oikeasti, kun näkee itsensä tietynlaisena niin sitä näkee niin peilin kautta ennenkuin uskaltaa katsoa ilman kriittisiä tunnelappuja silmillä. 

Here we go:


Eka ja vika belfie. Mutta treeni on tuottanut tulosta tuossakin asiassa ja hahaa! Mulla on hanuri! Lihaksilla, ei luilla. 

Tästä sitten inspiroituneena aloin katselemaan omaa alusvaatevarastoani sillä silmällä ja totesin, että mummokalsarit ovat työnsä tehneet. Kainalokaverit, RIP ja saunanpesään. Nyt katsottuna niitä olisi voinut käyttää purjeina veneessäkin. Ilman liiottelua.

Eilen sain sitten synttärietkoiksi myös pikkareita, ja sellaista mallia jota en ole aikohin pitänyt: hipsterit. Jotenkin tykkään niistä päällä, ja olo on, pakko myöntää, seksikkäämpi ne jalassa. 

Moni varmana jo tietää tämän, että alusvaatteet tekevät sen tunteen. Itse vähän olen skipannut tuota kun ei ole ollut se paras fiilis itsestään. Asiahan muuttuu nyt! Alusvaatekaupat, lähtökuopissa ollaan! Ja kellarissa on sellaisia vaatteita, joita olen nakannut menemään kun ei mennyt reisistä ylöspäin. Muistaakseni siellä on nättejä alkkareita, joita en ole ikinä pitänyt...kun ei mahtunut. Kunhan vaan tilasin. Ihanaa myllertämistä siis tiedossa! 

On tämä laihtuminen ja treenaaminen jännää, kun huomaa sellaisia muutoksia kropassaan, joihin ei olisi uskonut, Tämä kyllä todistaa sen, että ei ole turhaa hommaa JOS haluaa jotain. Esim muutoksen. Niinkuin minä halusin. 

Tästä tuli nyt tällainen tosi henkilökohtainen kirjoitus, ja ei yleensä ole tapana tuosta aiheesta kirjoitella. Enkä taida...tai noh, alusvaatteet ovat tärkeät ja aivan normaalit jokapäiväiset jutut. Miksi niistä ei voisi kirjoitella? 

Mutta tällainen avaus tähän asiaan, jospa sitä rohkenisi vielä kauniimminkin asiasta rustaamaan!

Hyvää viikonloppua kaikille!

xoxo

2 kommenttia on "Ajatuksia ahterista ja mummokalsarit pois"
 1. Maarit, I am glad you are feeling better about your body... I think we as women are so critical of ourselves... we need to start loving ourselves for who we are on the inside... xox...

  Keep working out, I am going to be slowly getting back on track myself until I get back to where I was xox

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Launna, slowly I am. That kind of surprised me! I think that I was too focused on those negative things that I truly ignored myself... xoxoo
   I´m so happy that you are finding your way back, slowly. I know, how much that meant to you so you definitely gonna enjoy for those small steps ahead xxooox

   Poista

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9

Post Signature

Post Signature