Top Social

B-day ja seniori temput teki!

Noniin, nyt ollaan sitten....46vee. Ei tunnu kyllä ihan hirveän erilaiselta kun pari päivää sitten...hmm. Ei siis mitään paniikkia tilanteessa! :D Myönnän, että pieni kriisi kävi ovella, kun tajusin että olen lähempänä 50 kun 40- lukemia. Noh, näillä mennään!

Ihme juttu sinänsä, kun en ihan oikeasti tunne olevani tuon ikäinen. Iässähän nyt ei ole mitään vikaa, vaan tietty mielikuva jäi joskus verkkokalvoille siitä, miltä esim oma äiti näytti tässä iässä. Näyttihän hän nyt aivan keski- ikäiseltä ja, sorry mom, vanhalta..teinin silmään.

Nyt uskoisin, että me 46 vuotiaat olemme jotenkin...nuorempia kuitenkin. Joskushan tuo ikä oli jo se ikä, kun odotettiin ettei montaa vuotta ole elämää jäljellä. Siis silloin, kun ei ollut terveydenhuoltoa, mahdollisuuksia ja taisi musta surmakin jyllätä. Vuosien saatossa ravinto, terveys, elinavat yms ovat saaneet mahdollisuuden ja niitä hyväksikäyttäen on tullut ehken sitä nuoruuden eliksiiriä otettua? Nykyaikana nuo omatkin elintavat ovat aivan erit, kun olivat äidilläni..tai itselläni 80- luvulla.

Kysymys taisi olla siitä, että halusin pitää huolta itsestäni enemmän. Hahaa! Siis jollain tasolla olen huomioinut ja arvostanut itseäni, vaikka mollannutkin olen! Nyt voin hyvillä mielillä todellakin todeta: ikä ON vain numeroita.

Pistin sitten eilisen kunniaksi vähän "parempaa" päälle. Oikeastaan siis mekon, jota en ole osannut oikein käyttää. Se on ihanan kevyt ja muuta, mutta aikas ilmava ja jotenkin vaan tuli nunnavaate mieleen alkuun. Johtunee väreistä ja tuosta valkoisesta osasta. Mutta muutoin tykkään siitä materiaalista ja päällä se on niin ihanan rento! Mietin, pitääkö kaiken aina korostaa niitä kuuluisia muotoja? Päätin että ei. Minähän laitan tuon mekon ja pidän sitä. Laitoinpa jopa vähän asusteita, joita en ole pitänyt pahemmin pitkiin aikoihin! Kiilakorkosandaalit pääsivät kaveriksi, kun muutoin olisi ollut enempi sellainen hobitti- fiilis, mutta myönnän...mieleni teki kiskoa mustat kangastossut jalkaani ja jättää toinen asusteista pois. Mutta pidin nuo juhlan kunniaksi ja kyllä sitä pöllömpääkin on päällensä vetänyt!


Kuvan alareunassa näkyy pikkaisen aina yhtä innokasta assariani: Tuikku. :D Hän on kyllä niin reipas ja monessa mukana. Meinasi lähteä tuossa yksi päivä lenkillekkin mukaan. Ollaan kun paita ja peppu!

Mekossa on alusmekko ja päällä sifonkinen mekko.  Ja tuolla suunnassa on harakanpesä, ihan vieressä.


Takana kiva nappi ja pieni kurkistusaukko..joka ei näy kun nostin sitten kädet ilmaan.


Me kaksi :)

Sitten ne sandaalit ja asusteet:

Vanhat mutta vielä täysin hyvät. En muista mistä ostin, jostain putiikista Helsingistä, mutta nimi..en muista.


Tuo rannejuttu on from H&M ja siihen kuuluu myös isot, samoilla kivillä olevat korvikset. Jotenkin ajattelin että liian tummaa ja liian..harkittua? :D

Tykkään noista höyhenkorviksista, kun ovat niin kevyet ja kuitenkin rennot. Pitäisiköhän niille antaa enemmän peliaikaa? Hmm...Ja from H&M nekin.


Arskat ovat aina vaan samat. Nuo ostin Floridasta ennen lentoa Arizonaan. Maksoi muutaman dollarin, ovat vieläkin kasassa ja meillä on kyllä sellaisia seikkailuja yhdessä etten henno enää luopuakkaan. Yksi seikkailu oli Mexikon rajalla, jossa tyhmä turisti hengaili sen aidan vieressä ja rajavartija joutui vähän vain varottelemaan että huumediilerit liikkuvat näillä kulmilla, notta jos nyt lähtisit vaan sutimaan täältä....Arvatkaa kuka se turisti oli? :D 


Nyt mä oon Mexikossa, nyt en! :D Sarjassamme ei niin hyviä ideoita...
Paikka Nogales, Meksikon rajalla oleva kaupunki. 

Meitin seniorikoiruus teki sitten eilen temput. Tytöllä juoksu ja minä pelkäsin että jaksaako vanhus tuota rumbaa enää läpi. Joskus yritettiin pentuja, mutta ei onnannut kun tuo taktiikka oli hukassa ja eipä kyllä tullut mieleenkään mennä jeesaamaan kun seniori on niin oma persoonansa. Kovia kokenut elämänsä alussa. 
Laitoin heidät pihalle ja tulin käymään sisällä. Yht´äkkiä olikin ihan hiljaista ja mietin notta nyt on jotain vialla. Jep, olivat kiinni sitten toisissaan..astunut oli ja sitä ei voinut olla huomaamatta. Oli muuten näky.....onneksi vähän ajan päästä sitten pääsivät irti toisistaan ja hitto mikä hymy molemmilla! :D Saas nähdä, kuin käy...josko...toki, siittiöt eivät enää parhaassa terässä yms mutta saahan tuota toivoa. Ja onnistui sitten edes kerran tuo homma heiltä! :D

Ihanaa päivää kaikille!

xoxo
2 kommenttia on "B-day ja seniori temput teki!"
  1. Maarit, the colors might remind you of a nun but the dress doesn't look like it... it's cute, I like how it looks on you. Age is really just a number ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aww, thank you Launna! I really wasnt sure about that dress...now I´m gonna wear it. Somehow I just saw a nun :D Age is relly just a nuber :) <3 <3 xoxo

      Poista

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9

Post Signature

Post Signature