Follow Us @soratemplates

5/25/2017

Hymy, hame ja itsehoito

Notta huh, parin viikon henkisen painajaisen jälkeen pieni rauha näköpiirissä! Oikeastaan tunteena. Ihanaa saada happea asteen verran helpommin ja nähdä kaikkea hyvääkin jo.

Kun tuossa en jaksanut lueskella tuskiltani niin...ok, itseasiassa lukeminen on muutenkin jäänyt syystä tai toisesta vähemmälle niin..otin Bookbeatin kokeilujakson äänikirjoihin! :D Oikeasti, joku siis lukee mulle ne kirjat! <3 Aivan mahtavuutta. Makaan sohvalla tai pihalla, kahvimuki kädessä ja saatan jopa tehdä muistiinpanoja..tai vain kuunnella. Ensimmäinen kirjani sieltä on niinkin kevyt kun: tunne lukkosi.

Tiedän, että tunnelukkoja on mutta mitä ja miten niitä käsitellään olikin se suuri kysymysmerkki. Tuo Bookbeatin juttu on vaan niin ihana, on aika raskasta tekstiä ja normisti, nyt, en ehken jaksaisi keskittyä. Parina iltana nyt kuunnellut ja oikeasti! On tuossa hommassa järkeä! Olen jo jonkin verran oppinut jotain ja ymmärrän itseäni asteen enemmän.

Mutta jotta homma ei käy liian raskaaksi niin päälle Netflixistä Gilmoren tyttöjä. Ah, aivan ihana sarja ja takuuvarmasti saa ajatukset kevyemmille urille. Eli itsehoitona tunti tunnelukkoja ja toinen Gilmoren tyttöjä. Toimii! :)

Olen saanut taas hymyäkin aikaiseksi ja kaapistani löysin "vanhan" nahkahameen. Tai noh, feikki, mutta kuitenkin. Joskus KappAhlista ostanut ja kaapissahan tuo on maannut.

Koklasin yhdistelmää: midipituinen hame ja korkkarit. Arvatkaas lensikö nopeasti päältä pois! Aivan liian...hmm..virallinen olo. Voisin kuvitella laittavani nuo johonkin tilaisuuteen tahi muuten mutta normipäivään, en. Jotenkin nyt ne kulmakivet alkavat muodostua ja omani ovat:

 • Kun on rentoa menoa tahi ihan muutoin vain kaupunki tms niin helppous, mukavuus ja särmää.
 • Virallisiin tälläydyn hameen ja korkkareiden kanssa mutta muutoin toisen pitää olla rock ja toinen se siistimpi
 • Farkut ja korkkarit on in
 • Hame ja lenkkarit juu
 • Rikotut farkut ja siisti paita yes
 • "Villi" paita ja siistit housut
 • Laukku saa olla näyttävä
 • Lyhyet hameet in
 • Maximekot, ah ihania
 • Midihameet...nou nou
 • Jakku käy monen kanssa
 • Sliipattu kera jonkin särön
Nämä tuntuvat omilta ja käytännössäkin itselläni toimivat. Toisille sopii niin ihanasti sellainen mekko-korkkari look, mutta itse tosiaan tunnen liian sliipatuksi. Olen siis...särmikäs? 

Nyt kun synttäreihin on aikaa 4päivää, niin apua! 46...niin ajatelin kokeilla jotain, mitä en ole vähään aikaan koklannutkaan. Nahkis ja lenkkarit. Muistelisin, että joskus tykkäsin tuosta yhdistelmästä. Niin nytkin! 


Rento fiilis ja silti särmä. 
Ihanaa muuten, kun ysäri on taas muodissa, niin niitä plattareita kaivamaan! 
Noin niinkun btw...

Ja tiedän kuuluvani lyhytjalkaisten sukuun. Kyllä kyllä, luin juuri jutun jolla saa jalat näyttämään pidemmiltä. Ei ainakaan näin. Aika nou nou vissiin. Nuden väriset korkkarit olisivat vissiin ok. Mutta mitä vikaa on olla tappijalka? Miksi en saisi olla vaan se tappijalka kun olen...hmm... 

Ymmärrän, että halutaan korostaa ja piilottaa joitakin juttuja ja omia ominaisuuksiaan mutta itselleni iski ajatus aika voimakkaasti: miksi? Olen tappijalka ja ylpeä siitä. Mahtuu monesta paikasta helposti. Joskus vaan tuntuu, että ne omat ominaisuudet kropasta pitäsi peittää ja olla jonkin muun oloinen: pidempi, hoikempi, sopusuhtaisempi, isompi, lyhyempi...ihan mitä vaan! Jos olen syntynyt näin niin miksi pitäisi muuttaa sitä. Ihan vain ajatus, kirjoitan tuosta varmaan lisääkin.

Syy muuten, miksi tuo paita on noin, eikä kokonaan hameen alla on simppeli: en vielä valmis näyttämään makkaroitani. Siis oman pään juttuja.Nuo tossut, niihin ihastuin jo ennen kun posti toi ne. Vaalean roosa ja sellainen mokan tuntuinen päällinen. Kun saisi pysymään vielä tuon värisenä, vähän on arka väri itselleni. 


Ei muuta kun aurinkoa kohden näillä!

Illalla taas lenkki, lukkoja ja Gilmorea. 


Kesä <3

xoxoEi kommentteja:

Lähetä kommentti