Follow Us @soratemplates

5/04/2017

Lemppari jo pukiessa ja vähän moondustia

Ah ihanaa, takaisin arkeen! Ihan treenien kannalta siis, muutoin oli ihanan rauhallinen vappu. Mutta myönnän, että omatekoisten sokeriöveri- munkkien ja lumikuurojen välissä grillin herkkujen jälkeen kroppa huusi aktiviteettia. Varsinkin, kun viikko meni levätessä niin oli tuo aivan ihmeissään jo!

Munkit/donitsit oli muuten tosi helppo tehdä! Käytin ohjeena sitä Harri Syrjäsen Mitä tänään syötäisiin- ohjelmasta saatua reseptiä, tein simppelisti muffinssivuoalla. Eli donitsin ilman reikää! Kuorrutus oli vähän juosten...you know, kun joku ei malttanut odotella munkkidonitsien eikä karamelliseoksen jäähtymistä vaan äkkiä hommiin vaan! Ja kun se sama joku söi sen valkoisen suklaan, niin tumma suklaa sitten teki väristä tosi tumman. :D Mutta, hyviä olivat ja eipä montaa pystynyt syömään, pari pääsi pakkaseenkin!Mehukatti- sima oli hyvää ja eipä ollut pää pipi! ;D

Nyt sitten mä niin rakastan etukyykkyäkin, tuon vatillisen jälkeen.....

Pidän nyt hetken linjaa, etten osta mitään uusia vaatteita. Voi olla, että jaksan tämän kuukauden. :) Vaan kaivan kaapista ja yhdistelen vanhoja ensin. Nyt on pakko myöntää, että olin unohtanut sekä kuvissa olevan paidan että jakun. Aivan ja totaalisesti. Sinänsä aika noloa, ettei tuon enempää ole välittänyt vaatekaapistaan. Hmm... noh, ihan kuin olisi uusia hommannut sitten?

Mutta yhdistelmänä tuntui hyvältä päällä ja olo oli oma itsensä. 


Tuo jakku- parka on ollut varmaan neljä vuotta kaapissa, raasu! Pieni peplum- efekti, kun sen laittaa kiinni..jota näköjään en ollut kuviin tehnyt. 


Tykkään tuosta paidasta tosi paljon, ja samoin farkuista. Rennot ja mukavat päällä.Ja mun susireppu! Ostettu aikaa sitten, taisi olla American car- showsta, valitettavasti en muista myyjää. 

Kaikki, paitsi reppu, from H&M. 

Innostuin sitten taasen sutimaan Urban Decayn Moondustia nassuun. Se on sellainen paletti, että aina riittää värejä ja tapoja yhdistellä. Nyt olen käyttänyt vain varejä oikeastaan yksittäin, mutta kun niitä pirulaisia voi päällekäinkin laitella! Ja taas on uutta sävyä. Huh, rankkaa...

Näissä kuvissa on Moondustista värit: galaxy- liikuvalla luomella,
element luomivaossa ja vähän ylöspäin levitettynä. Love those...On se, intensiivinen paletti!

Nyt puuroa ja arkea, ihanaa! Lenkkipäivä, HIIT- treenit vuorossa illemmalla. 

Hyvää päivänjatkoa kaikille!

xoxo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti