Top Social

Like a Feenix

Noniin, viikon tauko kirjuuttelussa. Elämä teki sen, mitä se aina välillä tekee: vei jalat alta. Viimeisen viikon olen ollut pettynyt, vihainen, väsynyt, itkuinen, rytmihäiriöinen ja vähän kaikkea muutakin. En ole tänne kirjoitellut, kun en millään halua kasata tänne hirmuisesti negatiivistä vaan pitää enemminkin vähän kevyempänä. Toiseen blogiin sitten läsäytän kaikki kerralla :D.

Vaan nyt on olo vähän jo..toipuneemi. Huomenna vielä lääkäriin ja eiköhän tämä elämä taas ala näyttämään niitä positiivisia puoliaan, oikeastaan enemminkin: itse niitä huomaamaan.

Kävin tuossa kampaajallakin perjantaina, jipii! Vaikkakin istuin pienissä rytmihäiriöissä ehken tuolissa, niin oli aivan mahtavaa taas. Omat hiukset kun olivat kasvaneet huomaamattani pitkiksi ja paksuuttakin niillä on niin raskaathan nuo tuppasivat jo olemaan.

Soitettiin matkalla kaupoille, notta olisiko asap aikaa? Ja olihan tuota, heti kun saatiin auto parkkiin! Forssan Hiustalossa ollaan käyty jo muutamaan otteeseen ja ilo oli käydä taasen.

Alkuun hiusten pesu, päähieronta ja hierova tuoli. Aivan taivaassa tuossa vaiheessa jo! Miten onkin niin rentouttavaa, kun joku pesee hiukset... taisin pari minuuttia siinä torkkuakkin.

Sitten asiaan: sakset käteen. Juteltiin vähän ideoista ja sitten laitoin silmät kiinni, antaa palaa. Kun voi luottaa kampaajaan niin ei tarvitse tapitella, mitä siellä tapahtuu! Välillä silmät kyllä aukesivat, mutta kun ei ollut laseja nokalla niin näkökyky oli sama kun silmät kiinni :). Aika paljon kuontalosta lähti, eniten ehken paksuutta. Nyt on vähän lyhyempi ja pientä kerrostusta..sekä korjattu itsetehty otsis. Ikäänkun sulautettu muihin hiuksiin. Lopputulos onpi tällainen:

Heti kampaajan jälkeen.


Ja kotona pikkaisen suoristusrautaa näyttäen.

Aikas kevyt fiilis ja helppo laittaa nyt. Hiukseni ovat aika taipuisat ja pesun jälkeen itse hakeutuvat kivoille kikkuroille. Kyllä kampaajalla käynti kannattaa! Sekä piristää :) 

Nyt, kun väliin on mahtunut aurinkoisiakin päiviä niin huomasin kaipaavani jotain fressiä meikkiä. Oikeastaan jotain, mitä voisi pikaseen vaan laittaa ja ulos aurinkoon. Itselläni tulee sellainen fiilis, ettei lämpimällä ilmalla oikein tee mieli meikata pohjia tms vaan jotain kevyttä, sitten kulmakarvat ojennukseen ja ehken jotain huulijuttua. Siinä se. Meikkivarastossa ei ollut kuin paksumpia pohjia, joten äkkiä kaupoille!

Tämän löysin: 


Aivan ihana tuote! Kosteuttaa, häiventää niitä ryppy- pirulaisia, on aurinkokerroita ja tasoittaa ihon värin. Oma iho tuppaa sekä pisamoitumaan että nappaamaan väriä muutenkin nopeasti, joten juuri sopivan kevyt. Itse tykkään niistä pisamista :) parin viikon kuluttua ei nassusta kyllä muuta näykkään, kun pisamia!

Vähän huonosti kuvia olen nyt otellut, väsy voitti, mutta jotain ideaa varmaan lopputuloksesta saa tästä:


Tasainen, samettinen iho. Mitä muuta sitä kaipaa kesällä! 
Josta tulikin mieleeni..huomenna on lämmin päivä ja itselläni menoa sinne sun tänne. Ensinnäkin, mitä päälle? Ja toisekseen. Kaikki sandaalit ja kesäkengät ovat kaapin perukoilla, kun ei uskonut ihan tuohon lämpenemiseen. Laukkukin pitäisi vaihtaa. Kiirushan tässä jo tulloo!

Tuo otsikko, like a Feenix on mielestäni aika hyvin kuvaava. Nyt tuntuu, että eiköhän tämä tästä ja tärkeä opetus oli antaa lupa olla väsynyt. En ole sitä kovin herkästi itselleni suonut. Vaan, joskus kaikki on! Kun tästä taas nousee, on asteen vahvempi ja viisaampi. Kyllä sitä sen huomaa, että aina oppii myös itsestään enempi. Joskus olisi vain kiva helpommallakin oppia :D . Ehkä pää on sen verran kova, että tarvitaan kunnon kolaukset. En tiedä. Mutta tästä jatketaan taas!

Ihanaa päivää kaikille!
Apua, kohta jellonatkin jo jäällä....

xoxox
Kuvahaun tulos haulle quotes about feenix
3 kommenttia on "Like a Feenix"
 1. Sun tukka näyttää todella kivalta. Täälläkin eräs juuri kampaajalla käynyt :) Aika samanlaiselta kuulosta sun hiuslaatu, joka mullakin on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Kiitos Tuula!! :) Kiva kuulla, kyllä kampaajalla käynti vaan piristää! Ja kiva kuulla, että on samanlaista hiusta, ymmärtää helpommin nämä taistelut ja välillä turhautumisetkin :) Ja tietty ne hyvätkin jutut! Aina välillä....D

   Poista

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9

Post Signature

Post Signature