Top Social

Uusi vanha tyyli ja lyyli

Laitoin blogiani vähän uusiksi, samalla kun keskityin omaan henkiseen hyvinvointiin. Kehitys jatkuu, mutta alkuaskeleet on jo otettuna!
Kun elämä menee kerralla ympäri ämpäri ja taas takaisin niin kiinni joutuu pitelemään ettei tipu kyydistä. Jossain välissä taasen pitää päästää irti ja katsoa, mihin laskeutuu. Olen siis vaiheessa: päästä irti.

Mitä tuo tarkoittaa, en ihan täysin itsekkään vielä tiedä. Sen tiedän, että jotain isoa ja vahvistavaa.

Kävin lääkärillä viime perjantaina, ja ehkä kuitenkin jotain perspektiiviä sain.


Oikeastaan tänään hoksasin sen asian, että voin olla mitä haluan ja omat haaveeni sekä toiveeni ovat yhtä tärkeitä kuin muidenkin. I do matter. Kuulostaa hullulta, mutta jonkin olen sekä antanut että odottanut liikoja muilta, onnellisuudestani. Olen itse vastuussa omasta onnestani ja samalla myös ansainnut sen. Pieniä askelia.
Samoin ymmärsin sen, että vain ja ainoastaan olemalla oma itseni kaikessa voin saavuttaa oman mielenrauhani sekä olla vahva. En kopiomalla, myötäilemällä tahi olemalla aina muille läsnä. Pakkohan tuota on olla itsellenikin läsnä kun tarvitsen!

Tänään, sinänsä pikku juttu, mutta itselleni askel sitä vahvempaa ja ehjempää naista. Menin kaappiini ja nappasin vaateet, joista tykkään. Joissa on hyvä olla ja mikä toivoakseni myös näkyy.


Helpot, simppelit ja silti vähän ehken jotain rajoja rikkovat. Olen aivan varma, että jossain lukee ettei tällä iällä saisi noin revittyjä farkkuja pitää. Mutta siihen sanon vaan: who cares? Itse en enää jaksa. Elämä on muutoinkin rajattua ja voi tapahtua ihan mitä vaan..asioita jotka mullistavat kaiken päälaelleen. Joten enää en jaksa murehtia kaikenmaailman säännöistä pukeutumisessa tahi olemisessa.Näillä mennään ja voimaannutaan!


Maailma on iso paikka täynnä mahdollisuuksia! 

Yhdet mukavimmista tossuista kesällä: kangastossut!

Laukku asenteella. I love it!!!

Uskokaa, tämäkin rustaaminen otti aika voimille mutta sainpas sentään jotain aikaiseksi! Suunta on siis ylöspäin! :) 

From my heart: hyvää illanjatkoa kaikille!

xoxo

PS. Farkut ja laukku Leather Heaven
loput H&M
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9

Post Signature

Post Signature