Follow Us @soratemplates

6/09/2017

Mites tämä puetaan ja uskallankohan näitä käyttää

Näiden vaatekappaleiden kanssa pohdin jonkin aikaa, notta mahdanko a) saada edes päälleni ja jos, niin b) näkyykö kaikki makkarat tai c) muutoin vaan kamalat.

Syy näihin aatteisiin on simppeli: en ole edes haaveillut pitäväni (enää) tällaisia vuosiin. Haaveillut oikeastaan juu, mutta päälle? EI.

Nyt, kun olen päättänyt uudistaa itseni ja elämäni niin ajattelin antaa niillekkin, niinkuin monelle muullekkin uudelle ajatukselle, mahdollisuuden.
Kävin siis henkkamaukan nettikaupassa ja klikkailin nämä ostoskoriin. Klik, ja sinne meni! Sen verran tunnen jo henkkamaukan kokoja, että osasin odottaa, ainakin tuosta satiinihaalarista, että ei mikään iso ole. Eikä ollutkaan. Tuo on kokoa 44(!) ja tuntuu enempi 40-42, max. Mutta päälle meni!

Meikkiä ei ole, kun oikeastaan hetken mielijohteesta nakkasin vaatteet päälle ja kameran alustaan.. :) 

Mutta nuo haalarit. Jotenkin tykkään niistä ihan tosi paljon! Hyvä fiilis päällä, sellainen seksikäs ja naisellinen. Eivät anna periksi mistään, joten pakko hyväksyä ajatus että istuessa makkarat väkisinkin tulevat näkyviin. Mutta hei, who cares!? Itseasiassa, ne tekevät minusta minut, ja kun hyväksyn itseni näin on asteen verran helpompi olla.

Takaapäin, kuvakulma vähän hassu ja asentokin..narut roikkuvat, kun en muuta kun päälle heittänyt. 


Vähän pitäisi nuita naruja järkätä ja olkaimia kiristää. Tässä vaiheessa olin tätä pukiessani ihmeissäni notta mitenkäs tämä puetaan päälle! Narut olivat ensin etupuolella....

Hiustyyli taattua kotipäivä- lookkia!

Mutta se, mikä oli kuvastossa mallilla päällä..hmm..näytti niin paljon sileämmältä. Johtunee kropasta :D Ja yksi asia on varmaa. Näiden kanssa, jos rohkenen mennä yleisille paikoille... kainaloon saakka yltävät mummokiristävät alkkarit on vaan must! Tai joku kiva bdykin käy.. Niinkuin näkyy, niin aikas armottomat. 


Toinen riskiostos oli lyhyt toppi. Housut olivat silleen aika varma nakki, kun ajattelin että pidemmällä paidalla varmana ovat ok. 

Muistelin itseasiassa fiilistä, joka oli about -94vuonna. Puhvihihainen lyhyt puuvillapaita ja Levikset, 501 ja kokoa 27. Turha kai noita kokoja muistella, mutta kiva fiilis niissä vaatteissa oli! 

Siitä rohkaistuneena:


Tuo toppi on niin mun oloinen että pidän vaikka kotona. Tai jospa vaikka kauppaankin,,,ehkä. 

Housut lyhensin leikkaamalla :D oli tuon tumman sauman jälkeen vielä 10cm kangasta niin naps ja hyvät.

Toppi joustavaa trikoota ja housut satiinintuntuiset, eivät jousta. 

Linkkiä en voi laittaa vielä, kun en löytänyt nettikaupasta enää näitä! Koitan laittaa vaikka vähän jälkijunassa. Mutta from H&M.


Tykästyin kovasti tähän lookkiin. Rento mutta siisti vaikka minne. Jos uskaltaa haastaa itsensä tuon topin kanssa...hmm...

Tiedän että olen aikas muodokas suuntaan jos toiseenkin, mutta pirskatti! Haluan pukeutua niinkuin haluan..tykkään.. you know :D. Ehken tosiaan se salaisuus tähän on itsensä hyväksyminen?
Ainahan tuota voi parannella itseään, mutta jollei ole mihinkään tyytyväinen, ei ole silloinkaan kun saa kaikki extran pois ja timmin kropan. Aina löytyy jotain, kuitenkin.


Hyvää viikonloppua kaikille!

xoxo
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti