Follow Us @soratemplates

6/17/2017

Tietotekniikan paluu

Noniin, tässä sitä istutaan ja kirjoitellaan ihan uudella läppärillä! Edellinen jokseenkin kaatui, jumittui ja jäi ihmettelemään maailman menoa itsekseen.

Tämä on merkkiä Lenovo, joka on aivan uusi tuttavuus itselleni merkkinä. Toivon toki, että meidän yhteistyö olisi kovinkin hedelmällistä. Mukava tällä on ainakin kirjoitella! Näppäimistö on vähän isompi kuin edellisessä, joka oli merkkiä Samsung. Pakko myöntää kyllä, että se teki pitkään ja uskollisesti töitä, siitä ei voi moittia häntä.

Mutta ihanaa olla langoilla taas!!

Vähän on jänniä aikoja edessä elämässä, ja päivä kerrallaan mennään nyt.

Eilen tuli ilmoitus että paketti olisi noudettavissa postista ja kyllä pieni suuri ilo tuli, kun hain paketin! Hyvä ettei vielä parkukin kaupan päälle! Tosin tuota on ollut ihan muutoinkin ilmassa, joten ei mitään uutta siinä :D

Vaan sain Hyvinvoinnin tavaratalosta ihanan paketin, jossa toivoteltiin hyvää kesää ja piristystä.


En sen enempiä vielä kirjoita näistä, kun vähän täytyy tutustua koneeseenkin ensin...mutta koklasin tuota Egoboostia sen verra, että suihkautin nassulle ihan tuosta vaan. Yleisnäkymä on ollut viimeaikoina aika väsynyt ja ryytynyt mutta tuo suihke tosiaan liftasi ja piristi! Tiedän, mitä löytyy käsilaukustani tänäkesänä vakikaverina. 

Toinen ylläri oli nuo ihanat kollageeni- suklaat. Enpä ole aiemmin ajatellut, että ihanaan raakasuklaaseen voisi lisätä myös kollageenia! Sehän on suorastaan siis kauneuspatukka! 

Tästä innostuneena rupesin selailemaan lisää asiasta kollageeni. Vielä on siis lisää toivoa iholle, ryppyvoiteden lisäksi! Jippii! Iho kun piru vie alkaa menettämään tuota jo 25vuoden iässä. Kirjoitan kyllä tuosta lisää, kun itsekkin otan faktat täysin haltuun. Ehdottomasti tutkimisen arvoinen juttu! 

Sen verran selaisin, että aika paljon on kalasta eristettyä kollageenia ja itselleni tuo ei käy kun allergiaa on. Löysin kuitenkin naudasta eristettyä ja samalla sisältää muutoinkin protskua, eli täydellinen minulle! 

 
Kollageeni täältä.

Tämä menee tilaukseen ja josko tuon naaman saisi taasen kohdilleen, kun nyt vähän maata viistää. 

Nyt täytynee lopetella kirjoittaminen, kun tämä läppäri tekee kovasti töitä taustalla ja haluaa asentaa, päivittää, uudelleenkäynnistää ja vaikka mitä. Parempi antaa hänen tehdä työnsä rauhassa.

Ihanaa viikonloppua kaikille!

xoxo


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti