Top Social

Uudistumisen ihana kipu

Taas oli pidempi hetki, kun viimeksi kirjoitin. Johtuu siitä, että mieleni elää uudistuksen aikaa ja vähän ehkä matalalentoakin on ollut. Mutta kaikenlainen uudistus, ajatukset, jopa ne vaikeat tuovat mukanaan jotain uutta ja hyvääkin.

Joskus mietin, että kuinka monta "uutta alkua" voi ihminen itsensä kanssa aloittaa? Mielestäni juuri niin monta kun on tarve. Uudistumisen ihana prosessi, eilen itkee ja tänään oppii.

Mutta mitä sitten olen oppinut? So far, olen vahvempi kuin luulin. Myös sen, että ansaitsen pitää itsestäni huolta. Hassu lause, mutta tuokin piti vaan oppia. Olen ihan ok. Kaikki omat haaveeni eivät ole niin omituisia kun olen kuullut ja uskonut niiden olevan. Ne ovat ehken erilaisia, kun mihin on totuttu täälläpäin, mutta ei tee niistä pätkääkään huonompia. Ja olen oppinut kuuntelemaan pikkuhiljaa omaa ääntänikin, sitä sisäistä.

Onhan tuossa jo paljon opittua!

Eilen lähdin pitkästä aikaa..todella pitkästä aikaa siis, ajelemaan Helsinkiin. Pelotti ihan hitokseen, kun viimeksi olen ajanut omalla autollani, RIP, joka oli automaatti. Nyt sitten lähdin suhailemaan keppivaihteilla ja navigaattori, eli puhelin kädessä. Unohtui telinekkin laittaa. Kirjaimellisesti kädet täynnä!
Vaikka olen Helsingistä kotoisin ja tunnen paikat tosi hyvin, niin navia tarvisen jotta pääsen sinne ja pois. Ne rampit...kun asuessani siellä käytin yleisiä kulkuneuvoja ja silloin ei tarvinnut miettiä, notta mistä pääsee ja mihinkin. Senkun istui oikeaan bussiin ja avot!

Mutta kertaakaan ei auto sammunut valoissa, risteyksissä tahi muuallakaan! Aika voittaja- fiilis:). Joskus pitää vaan luottaa..noh, aina, itseensä ja uskoa että kyllä mä osaan. Unohtaa kaikki soraäänet ja hypätä eteenpäin!

Sitten uudistumisen kosmeettiseen puoleen näin kätevästi. Olin tuossa pari päivää takaperin kaupassa, ihan normi ruokakaupassa ja näin hyllyllä XZ- tuotteita. En ole ostanut vuosiin..ehken vuosikymmeneen, mitään shamppoota tai hoitoainetta normi kaupasta. Aina kampaamoista, sillä se silikoni... Mutta joku ihan pikainen käden liike ja kopassa oli kaksi tuotetta hoitojuttuja hiuksiin. Suihkutettava versio ja hoitoöljy.

Oikeastaan ne pakkaukset näyttivät niin hyvältä, että jo niiden takia oli ihan pakko ottaa. Ja kun halusin hemmotella itseäni ja hiuksiani! Vähän pelkäsin, että mikäköhän on lopputulos...toivottavasti ei sellainen rasvainen roikkuva kuontalo, jota saa jynssätä syväpuhdistavalla shamppoolla kauan poistaakseen tuotteet.

Ensimmäinen kokeilu oli Tyrniöljyhoito.

Tuo ihanan söpö pieni purkki vasemmalla, joka oikeastaan on jo niin ihana että melkein voisi hörpyt ottaa. Tuoksu oli hempeä ja ei liian voimakas, sellainen raikas ehken enemmänkin. 

Siitä sitten sitä päähän ja 15min odottelua. Positiivista oli, ettei se valunut pätkääkään! Valmistauduin siihen isumalla pyyhe päällä ja hiuslenkki varoilta käsissä. Mutta ei valunut! 
Tuotetta laitetaan kuiviin hiuksiin ja sen jälkeen joko vaan huuhdellaan vedellä tahi kevyseti shamppoolla. Itse käytin tipan shamppoota, peläten että muutoin jää ihan rasvaisen näköiseksi.

Pesun jälkeen hiukset tuntuivat raskaammilta, mutta hyvällä tavalla. Kun ei ole tuota väriä hiuksissa niin ovat aika lennokkaat välillä. Niistä tuli kiiltävät ja oikeasti kosteutetut! Päänahkakin tykkäsi ihan tosi paljon. Tuksuttelin ja ihmettelin loppuillan omia hiuksiani ja ihmettelin sitäkin, miksi en ole aiemmin tätä kokeillut!

Seuraavan päivän hiuskuvat:
Kappas, harmaatkin näkyy kuvassa... :D mutta kiilto on uskomaton ja ei todellakaan ole rasvaisen tuntuiset lättähiukset! 

Siitä sai ne omat ennakkoluuloni, kunnon tyrmäyksen! Tämä tuote taitaa löytää oman paikkansa vakiohyllyltäni.

Tuo toinen, hiuksiin jätettävä hoitoaine, sitä en vielä ehtinyt kokeilla. Mutta se tuoksu....suklaahiirenä olisin melkein voinut syödä/ juoda sen perusteella kun sitä tuoksutin. Täyteläinen suklaantuoksu kera vaniljan, kaikki lempparini samassa purkissa. Kerron, kun olen sitä kokeilut, mitä tapahtui! oi, kun toimisi, kun tuo tuoksu....nam!

 Nyt aamupuurolle ja sitten aurinkoon kera suojakertoimien!

xoxo

2 kommenttia on "Uudistumisen ihana kipu"
 1. Jihuu oon susta niin ylpeä, sillä en ole ajanut manuaalilla sitten autokoulun ja autokoulunkin kävin jälkijättöisenä päälle 30veenä Latviassa. Yritettiin hommata pari vuotta sitten minulla manuaali, kesken automatkan mies totesi, ajetaanpas kaupan pihaan ja minä ajan takaisin ja selvä peli, automaatti on sun auto. Eli olet aivan super, en kuuna päivänä uskaltaisi ajaa manuaalilla edes viittä metriä. <3

  Hei ja ollaan stadilaisiakin molemmat, jihuu. Nuo XZ tuotteet on muuten todella kivoja ja hyviä ja oma lemppari oli punaiset marjat ja rapsuhiustuotteet. <3

  Ihanaa kesäkuun alkua Maarit <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa Yiia, olin kyllä niin pähkinöissäni kun onnistuin! Sama täällä, autokoulun jälkeen ei metriäkään manuaalilla..:)

   Jihuu, stadin friidut!!!! <3 <3 Samiksia :)

   Kyllä on pakko myöntää, että ovat tosi ihania. Vähän turhan kriittinen olen ollut..hmm.. pitänee koklaa nuita, mistä kerroit! Musta tuli XZ- fani!

   Ihanaa kesäkuun alkua sinne myös, Tiia <3

   Poista

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9

Post Signature

Post Signature