Top Social

Hitti(kö) ja totaalinen huti

Kävin tuossa pari päivää takaperin ihan kivijalkaliikkeessä, H&M (ja KappAhl, josta myöhemmin löydöt tänne) ihan alelaarista t-paitoja hakemassa. Vanhat kun ovat jääneet aivan liian isoiksi ja näyttävät pikemminkin säkeiltä kun paidoilta. Myös tuo rintavarustus nostaa vielä ne oikein kivaksi muodottomaksi pussiksi, joten oli tilanne ikäänkuin akuutti.

Nappasin mukaani 5 t- paitaa ja sitten sillä hurmoituneena kaikesta ihanuudesta päätin ottaa jotain sellasta, mitä en normisti ostaisi. Kun halvalla saa.... Yksi oli tällainen...oh well, sain kuulla että ostin ikkunaverhot. Siltä tuo toppi ensinäkemältä kyllä näytti.


Koska en ihan vielä ole hoksannut sitä omaa kokoani, joka on muuttunut aika paljon...tuo on ainakin numeron liian iso. Toisaalta, nyt ei rintavarustus vedä sitä kuminauhakujaa tuonne rintojen alle ja saa näyttämään kun olisin raskaana....

Värikin oli outo itselleni, vähän sellainen pliisu..ei mikään terävä väri. 

Mutta kun laitoin naureskellen päälleni niin...jotain kivaa tuossa kuitenkin on!?  Ainakin se on pirun mukava päällä kuumalla ilmalla. Itse en voi olla sellaisissa vaatteissa kovin kuumalla, jotka peittävät liikaa hartioita, paksua kangasta tai peräti peittävät niskan. Aika nopeasti niskat kuumuvat ja migreeni, niinkuin eilen, iskee. Jännä juttu? 

Joten avonaista ylhäältä kiitos :)

Tuo on...hörhelö. Fluffy. Ja joku viisas on sanonut ettei missään nimessä rintavan vaate tuollainen. Mutta kun taidan jollain ihmeellisellä tavalla tuosta tosiaan tykätä! 

Tuohon kaveriksi kultaiset sandaalit ja olo oli tuossa setissä kesäromanttinen. Verhot takaapäin. 

Sitten se totaalinen huti. Niinkuin kerroin, niin nappasin vaan siitä rekistä mukaani vähän niinkuin kunhan koklaan- tyylillä. Ja otin tämän "puseron" sitten kantoon ja kassalle. Sanoin vielä siinä kassalla notta tämä hörhelöhommeli on varmaan kiva farkkujen kanssa. Ihmetelin, kun kassa vienosti hymyili ja ei oikein kommentoinut, hämillään enemmänkin. Noh, ehkä kun kiirus ja silleen....

Sitten autoon ja intoa piukassa kotia koklailemaan! Otin käsiini tuon hörhelöjutun ja ihmettelin, että mitenkäs tuo puetaan. Ajatus tosiaan oli, että farkkujen kanssa ja hartiat vapaana. Juuh. Mitä....hetkonen...täällä on lahkeet??? Ei hitto, tämä on haalari! Siinä vaiheessa tajusin että eipä tuo vissiin myyjän mielessä oikein farkkujen kanssa tosiaan taida taipua.... pakko oli ääneen nauraa. 

No eipä siinä, muuta kun päälle sitten. Rutina oli aika kova. Ja nauru. Eihän se mennyt edes osittäin kiinni ylhäältä ja muutenkin rintavalla aika jäätävän näköinen! 

Tadaa, hutini olkaa hyvä!
Sen verran tuossa ylhäällä tuota kangasta, etten tosiaan alkuun saanut edes selvää mikä tuo oli. Joku oli sen liikkeessä vissiin kokeilun jälkeen laittanut paitojen sekaan ja joku onneton ei enempiä ollut hereillä vaan värin ja hörhelön perusteella paitaa oli ostamassa. :D 

Ajattelin kuitenkin, jos jaksaisi niin tuosta saumakohdasta keskeltä asua leikkaisi ja tekisi pikaiseen vaikka kuminauhakujan. Shortsina tuo voisi olla ihan kiva.... Ei nousisi noin ylös ja olisi rennompi. Kun taasen, jotain kivaa tuossa materiaalissa ja värissä on. Lahkeissakin kiva tuollainen maalaisromanttinen juttu. Yläosasta voisi tehdä vaikka teltan!


Taitaapi olla aika kokkailun ja vielä meinaa tuo migreeni tulla. Ei paras silloin läppärin näyttö.

Ihanaa päivää kaikille!

xoxo

Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9

Post Signature

Post Signature