Top Social

Kriisihoitoa Sokoksella

Noniin, tuossa odottelee toinenkin teksti, jota olen kirjoittanut viikon verran saamatta sitä kuitenkaan kirjoitettua loppuun. Siinä kerron enemmän Hyvinvoinnin tarjoustalosta saamastani paketista, joka sisälsi yhden nykyisen luottotuotteen: Supermoodin Egoboostin. Tuo tuote on ollut itseasiassa tulonsa jälkeen aivan ykkönen! Kerron miksi.

Viimeiset kolme viikkoa on mennyt enemmän tahi vähemmän tunteiden vallassa. Parkunut about sen kolme viikkoa, melkeinpä päivittäin. Suurimmaksi osaksi maannut sohvalla ja surkutellut maailmaa. Eli Kriisi isolla K:lla on ollut. Vähän vielä lääkäriä ja sairaanhoitajaa siihen niin nenäliinatkin loppuivat.

Voitte vaan kuvitella, millainen ilmestys peilistä kurkki kun vihdoin päätin lopettaa tuon surkuttelun tänään ja päätin lähteä ihmisten ilmoille. Suuntana Sokos.

En ole juurikaan meikkaillut viime aikoina, ja muistutuksena siitä oli täysin kuivunu ripsari jonka nakkasin suoraan roskiin.

Vielä en jaksanut muutoinkaan laitella minkäänlaisia pakkeleita, joten hiukset ponnarille ja suihkaus Egoboostia nassuun rasvojen päälle, autoon ja nokka kohti Forssan Emotioina.


Tuntui, että olin ollut pitkän aikaa jossain luolassa ja kömmin sieltä luolasta ihmisten ilmoille, suurin piirtein risut hiuksissani vielä. Oikeasti, sellainen fiilis oli!

Katselin ihmisiä, tavaroita, elämää ja pienin askelin menin mukaan siihen.

Vähän kuin säikähtänyt peura hiippailin tuttuun paikkaan ja onnekseni siellä oli tuttu myyjäkin. Hänen kysyessään tarvitsenko apua, vastasin että en. Yleensä olen selvinnyt ja oikeastaan nautinutkin ihan itse tutkiessani purkkeja, alennusmyyntejä ja uutuuksia. Nyt nostelin purkkeja vähänkään ymmärtämättä, mitä siinä sanottiin. Ajauksena oli kuitenkin joku seerumi ja ripsari kuivuneen tilalle.

Meni siinä sitten 5 min ja nappasin myyjätärtä hihasta vuodattaen samalla vähän fiiliksiäni. En siis liikaa, ei ollut terapiajuttu ;) vaan niin, että kerroin että fiilis on tämä ja piristystä hakemassa itselleni.

Meinasin jo turvautua tuttuun ja luotettuun Cliniquen seerumiin, mutta tämä ihana myyjä tutustutti uuteen ihanuuteen:

Tuo Estee Lauderin Night repair- seerumi. Vinkkinä että aamuin illoin ja vaikka värivoiteen sekaan... 

Kun vielä saisi voimia ottaa parempia kuvia. Joku päivä kyllä vielä jaksan :)

Niinkuin kuva paljastaa, tuli mukaani vielä paljon muutakian :D Niistä enemmän ensi kerralla. 

Tuo seerumi tuntui jo koklatessa kaupassa ihanalta kämmenselkään. Tosi riittoisa, myyjä laittoi tipan (annostellaan siis pipetillä, yes!) ja sain levittää suuren osaan kättä. Iho jäi pehmeäksi ja kosteutetuksi. Tasoittaa, heleyttää ja vaikka mitä! Oikeasti aivan mielettömän ihana tuote. Onneksi en ottanut sitä, mitä olen aina tottunut ottamaan. 

Ostin myös tuotteen, jota olen jostakin syystä himoinnut jo pitkään. Jokin tässä pakkauksessa ja selostuksessa vaan vetää puoleensa: 
Kuvahaun tulos haulle loreal naamio

Savinaamio <3 . Itse tykkään hirmusti savinaamion tunteesta kasvoilla, varsinkin juuri se hetki kun kuivuminen alkaa. Ihanan kiristävä ja jotenkin sellainen luonnon tuoksu. 

Vielä sen verran Forssan Sokos Emotionista, jos menette sinne joskus. Asiakaspalvelu on niin mahtavaa!!!!!! 
Tuli ihan tosi hyvä fiilis, kun katsottiin yhdessä meikkivoidetta, hän sanoi että sinulla on niin hyvä iho ettei kyllä mitään peitettävää ole. Jotenkin noin simppeli lause kaiken myllerryksen keskellä teki niin hyvää ja nosti vähän sitä itsetuntoa. Ah elämä ja ihmiset! En luovu toivosta :)

Kerron kyllä kaikista tuotteista, jotka ovat itsellenikin uusia ja vähän koklasin jo eilen. Haluan ottaa kuvia ja omistaa oman juttunsa niille. 

Tuossa juuri kaupoilta tulleena. Ei tuo iho tosiaan taida ihan kehnossa hapessa olla kuitenkaan! Totaalisen natural- look. Kun saisi nuo silmät vielä hymyilemään! Saan kyllä, hetken kuluttua! :)


Eiliseen takaisin. Illalla päätin tehdä sellaisen minihemmotteluhetken itselleni. Voimat riittivät juurikin tuohon naamioon ja voiteisiin. 


Juuri se hetki, kun alkaa kiristämään! Parasta koko hommassa! 

Sitten pesulle ja Estee Lauderin uutta seerumia nassuun:En voisi kyllä olla tyytyväisempi. Ei mitään filtteriä tahi muutakaan käsittelyä ja iho näyttää oikeasti nuin tasaiselta. Tunne iholla on myös ihanan samettinen. eihän tätä voi olla suosittelematta! 
Tällainen ihonhoitohirmukin on aivan täpinöissään tästä!

Nyt voisi pistää puuroa mikroon ja vaikka siivoskella vaatteita vähän järjestykseen.

Ihanaa päivää kaikille!

xoxoBe First to Post Comment !
Lähetä kommentti

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9

Post Signature

Post Signature