Top Social

Lauantai- fiiliksiä ja flowerpoweria

Aurinko paistaa ja linnutkin laulaa, oikein kunnolla. Pari linnunpesää on lähipuissa ja pikkuiset siellä huutelevat notta ruokaa! Aika hellyttävää, kun eivät oikein pelkääkkään, ovat tottuneet talon menoon.

Ulkona olisi hommia mutta jotenkin sellainen liian rento fiilis niihin. Eilen tuli saunottua ja käytyä paljussa (pihalla siis palju tosiaan) muutaman kerran ja sitten yöllä olinkin umpijäässä? :D Liian rento jo?

Huomenna saan kaveriksi tänne systärin, eli lapsuuden ystävän joka muutti Englantiin pari vuotta takaperin, eikä ole sen jälkeen nähty. Suunnittelin, että otetaan nokka kohti Turkua ja sen kahviloita ensi viikolla, satoi tahi paistoi. Turussa on niin ihania paikkoja ja kaffeloita, että! Jokivarsikin on mielettömän ihana paikka kävellä vaan ja katsella. Miksi ihmeessä en ole itse useammin sinne mennyt....hmm.... ehkäpä tämä toimii herätyksenä.

Sain myö VIHDOIN  itsestäni irti sen verran, että terasseille muutaman kukkasen hommasin. Eipä siinä kauaa mennytkään.. Pikkuhiljaa eteenpäin :)

Ja pihalla kukkii omaan makuuni maailman ihanin, kaunein ja tuoksuvin kukka: pioni. Meillä on sellaisia kermavaahdon näköisiä, joita tekisi mieli jo syödäkin.


Eikö ole ihana kermakakkukasa?

Ja etuterassille:

Tällaisia tuli pariin laatikkoon, ja kyllä...voisin kunnostautua kuvissa enemmän. 
Nimeä en muista valitettavasti, mutta kaunis tähden näköinen rontti :)

Takaterassille:

Kukonpyrstö...ja ja tuo takana oleva...Mä olen kyllä niin hyvä hortonomi!


Aivan ihanan värinen ja näköinen rontti koristaa takaterassia. 

On se vaan niin, että kukat tuovat omaa herkkyyttään ja kauneuttaan lisää, vaikka kuinka luonnon ääressä asuisi. Ja kun emäntäkin alkaa heräilemään taasen niin johan tuolla on kohta vaikka ja mitä ;).

Aleissakin ehdin juosta pikkaisen, kun huomasin että laihtumisen jäljiltä oli oikeasti vain pari t-paitaa, jotka sopivat. Loput menivät osastolle säkki.

Kun pääsin kotio, niin 12kpl niitä t-paitoja sitten olikin tullut matkaan... hups:D Ja kerrankin kaikki tarpeeseen! Yritän otella kuvia löydöistä, itse tykkään pitkästä aikaa väreitä ja siitä, että ei roiku muodottomana säkkinä! Ihanaa... 

Nyt näine ajatuksineni puuroa tekemään ja pikkuhiljaa mamma katsomaan.

Ihanaa viikonloppua kaikille!

xoxo

PS. Ne Estee Lauderin Double wearnin tuotteet, jotka ostin aiemmin. Eli ripsarin ja meikkivoiteen...toimii. Myyjä sanoi, että kyyneleen kestävät ja koklasin hieman rankemmin: rankkasateeseen lenkille. Eipä juuri valunut lenkillä kumpikaan.....Suosittelen!

Otan kuvia niistä, kun laitan meikkiä varmaan "jo" ensiviikolla Turkuseen mennessämme. 
Hyvät tuotteet!!!!!Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9

Post Signature

Post Signature