Top Social

Ripsiväri suoraan taivaista

Tuossa kriisinhallitaSokos- ryntäyksessä oli kaksi ripsiväriä mukana. Toinen on vielä avaamatta ja toisen avasin heti autossa, kun kaupasta pääsin. Itseasiassa olin vakoillut sitä jo nettikaupasta ja halusin nähdä luonnossa, ennenkuin ostan.

Kuvassa on myös Estee  Lauderin Double Wear light-meikkivoide, joka on aivan mahtava tuote, siitä lupaan kertoa lisää. Mutta tuo ripsari.Clinuquen  Chubby lash fattering mascara. Aivan ihana!!!

Itselläni on aika normi ripset, ei liian pitkät tahi tuuheat. Värjäystä en käytä, kun se pirskatin allergia on. Joten ilman mitään ripsaria aika huomaamattomant ovat nuo räpsyt. Tuon lupaus oli tuuheutus ja näyttävä loppitulos.

Ensin kiinnitin huomiota tuohon putkiloon, ihanan sellainen kunnon kokoinen, paksu ja söpö. Jotain hellyttävää tuossa oli omaan silmääni, jos näin voi sanoa ripsarista! Tuo värikin oli sellainen, joka iski heti silmää. Petrolin värinen, ihana.

Noita kausivärejä oli muuten kolme: lila, sininen ja tämä petroli. Sinistä on ollut sekä ysärillä että viime vuonna, ja lila tekee silmistäni ikuisen näköiset. (Sinänsä sopii lookkiin? :D) Hei, tänään en ole muuten vielä parkunut! Pienet sille ;)

Harja tuossa paksukaisessa on kunnon kokoinen ja tukeva. 

Levittyy tosi hyvin ja eipä tarvitse paljoa ripsien kohdalla tuota harjaa näyttää, kun ovat jo petroolin sävyssä. 

Mikä on tosi ihana juttu myös, niin ei tule sellaista sähkönsinistä ysärilookkia, vaan jää ennenmminkin sellaiseksi tummaksi väriksi joka valossa näkyy sopivan sävyisenä. Näissä seuraavissa kuvissa juoksin pitkin pihaa ja yritin eri valossa saada esille tuon ihanuuden. Ja kyllä, vielä aika finaalissa, muutosta siihen tulossa pian.
Muuta meikkiä en jaksanut laitella, ja jos vaikka pohjaa vähän ja kulmia niin ei tuon kanssa muuta tarvitsekkaan! Itselleni tuli visio ruskeasta, kevyestä silmämeikistä tuon ripsarin kaveriksi. 


Edestäpäin (hoh kun väsyn näköinen eukko, only way is up...)

Ja seuraavassa taasen näkyy se, että on kuitenkin tarpeeksi tumma.


ELi tietyssä valossa näkyy paremmin muttei kuitenkaan niin, että räjähtää silmille. Hieno kajastus väristä, korostaa silmiä hukuttamatta siihen väriin. 

Itse tykkään muutenkin Cliniquesta, laatu ei ole pettänyt minua vielä kertaakaan enkä usko sen ihan heti pettävänkään.

Ainakin Sokokselta näitä ihanuuksia saa ja hintaa oli about 24.90€
Kuvissa vain hipaisu tuotetta ripsissä, mutta kun kokeilin kotona pari kerrosta niin hyvin tuuheutti ilman paakkuja ja väri oli kivan intensiivinen, olematta shokkiväri kuitenkaan. 

Pakko suositella tuota ihanuuta!


Ihanaa viikonloppua kaikille!

xoxo

Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9

Post Signature

Post Signature