Follow Us @soratemplates

7/22/2017

Sexy as piip

Taasen on viikko näköjään vierähtänyt viime kirjuutuksesta. Systäri tuli Englannista Suomeen hetkeksi, ja vietti täälläkin ihanan viikon, ja ainakin siis minun kannaltani, kun ei oltu nähty pariin vuoteen. Näin pitkästä aikaa myös tyttönsä, jota en ole nähnyt myöskään ikuisuuksiin. Jännä, kuinka aika menee välillä ihan tosi nopeaan! Ainakin, mitä enemmän ikää niin se suorastaan lentää ja vuodet kuluvat.

Ihana, kun on kaksi ihmistä ja sitä kautta tulee myös omiin juttuihin toisen näkökulma. Itse sitä ajattelee omia hommiaan ikäänkuin, myönnän, liikaakin, yhden näköputken kautta.

Olen vietellyt aikaa enemmän instan puolella ja ihaillut kaikenlaisia kivoja kuvia. Tästä pääsen kätevästi aiheeseen: seksikkyys. Mitä se ihan oikeasti tarkoittaa? Ja miksi ei saisi olla seksikäs. Tuo viimeinen lause tulee siitä, minkälaisia kommentteja luin muutamien naisten kuvien alta. Aika tylyä ja raakaa.
Mietin, että miksi ihmeessä pitää sanoa toiselle: feikki, tyrkky, iso hanuri yms... tahi sitten läski, luikku..ihan mitä vaan saa kirjuutella?

Ne ovat kuvia. Ja kun suvaitsevaisuus on in, niin mielestäni se pitäisi myös ulottua ihan kaikkeen...myös näihin treenattuihin kroppiin ja ihmisiin, jotka niitä kuvia ottavat.
Toki, varjona on aina, on ollut kautta aikain jo mustavalkokuvista lähtien, katsojan reagtio. Voi olla, että tuntee itsensä riittämättömäksi joidenkin kuvien kohdalla. Miksi? Ehken juurikin siksi, kun onhan ne pirun kauniita kuvia. Mutta.... sitten.
Jos se kolahtaa ja haluaisi itsekkin olla yhtä hottis omassa elämässään eikä vain tyytyä kritisoimaan niin.... hahaa. Kun itse uskon siihen, että kaikki on kauniita ja voi kuulostaa tosi naivilta, niin ei kun ihan oikeasti rikkomaan niitä omia rajojaan ja olemaan oman elämänsä jumalatar! Ei se tosiaankaan tarkoita treenattua kroppaa, kaikkea sitä mitä siihen kuuluu...vaan se, mitä tuntee sisällään.

Itse olen nyt opetellut tuota samaa ajatusta ja pyrkinyt päivittäin pönkittämään itseäni.

Otin pari kasvofotoa instaan, tyylillä josta tykkäsin. Oikeastaan en ole ottanut sellaisia enää, kun hölmönä ajatellut notta tämän ikäisenä ja kokoisena ja ihan tavis yms. SO?


Tähän kuvaan sain kommentin: sexy as...noh, piip. Vaikkakin nuo kommentit ovat välillä niin monenlaisia, niin olihan tuo kuitenkin kiva lukea.

Itse tunsin kuvassa olevani ihan jees ja jopa annoin tuon fiiliksen olla. En lytännyt, arvostellut tahi kritisoinut itseäni. Fiilis jatkui seuraavaan päivään ja tajusin että piru vie, eihän tämä elämä ole millään muotoa vielä ohi ja se minä, jonka olen jostakin ihmeellisestä syystä piilottanut..pyrkii pintaan. Antaa siis sen tulla! Fiilis, että olen ihan tarpeeksi hyvä, seksikäs (tuo siksi, että onhan se hyvä fiilis olla itsensä kanssa) ja kaunis. Niinkuin sanoin, mielestäni jokainen on kaunis. Pitää myös lukea itsensä tuohon joukkoon ;)

Seuraavan illan itsetunto- vapaus olla minä- boostauskuva instaan. Kuvilla, käsitellyillä tahi ilman, voi saada uusia kulmia myös siihen, miten itseään katselee. Kun tuo peili- pirulainen on kuitenkin, ja vieläkin pitkälti tunnetason tulkinnassa..se peilikuva meinaan. 


Nyt toivon , että sait tästä höpinästä kiinni, olihan tämä oikeastaan jäävuoren huippua näinkin isosta asiasta ja vaikutus psyykkseeseen on ainakin itselläni suuri. Vapauttava. 

Piti alunperin kirjuutella systärin vierailusta, joka oli täynnä tunteita ja toimettumuutta kera toiminnan. 

Pitänee kertoa siitä ensi kerralla, hänellä kun on niin erilaista se elämä seuraavaksi Lontoossa. Eli mies muuttohommissa ja sisko täällä lomalla. Myös se, että mies on eri kultturista ja heidän elämänsä on niin ihanan erityylistä, johtuen uskonnosta, on ihana rikkaus. Näistä ajattelin kirjuutella ensi kerralla lisää.


Ihanaa viikonloppua kaikille!

xoxo
2 kommenttia:

 1. Hyvä postaus ja hmmm missä menee raja, oma motto on less is more. Eli sensuelliuden salaisuus piilee mystiikassa ja siinä, että jätetään mieluiten enemmän katsojan mielikuvituksen varaan. Jos instaprofiili on koko ajan anteliaita kaula-aukkoja, niin se ei ehkä ole se minun juttu. Sensuellit kauniit kuvat ovat sitten erikseen ja sitä juuri nämä sinun kuvat on ja hienot kuvat olet todellakin ottanut.

  Upeaa viikonloppua ihanuus ja kiva kun sait siskosi huomaasi pitkästä aikaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Tiia ja itsekkin tuota ajatusta komppaan omaan juttuuni: less is more. Joskus oli aikoja, kun se ei riittänyt. Oikeastaan, jollei näyttänyt enemmän niin jäi mukamas jalkoihin. Hmm..ajatuksen arvoinen asia tuokin pistää tuonne muidenkin havantojen sekaan.

   Mahtavaa viikkistä sinne myös <3

   Poista