Top Social

Taivas rajana, jos sekään

Mietin, miten pukisin taasen nämä ajatukset sanoiksi. Hmm... jospa naputtelen ne niin, kun tulevat.

Itse seuraan Instassa henkilöä Scott Evennett, Ninja warrior ja Commando. Kun kurkkaa hänen tiliään, niin saa jonkilaisen käsityksen millainen mies sillä takana on. Itseasiassa kurkkasin myös heidän kotisivujaan ja ajattelin jossakin välissä jopa liittyä remmiin, eli ostaa tuon menttaalivalmennuksen.

Mutta, kun ajatuksella luin hänen kirjoituksiaan kuvien yhteydessä (jotka muuten ei hullumpia nekään, taustat kunnossa ;D) niin jotain ajatuksia kyllä heräili itsellänikin. Ihan omasta itsestäni ja olemisestani.

Iloa oli sekin, että en olekkaan yksin tiettyjen ajatusteni kanssa, vaan niitä on monella muullakin JA: kun niitä käsittelee ja oikein ajattelee niin vahvemmaksi tulee. Henkisesti. Pari viimeisintä itselläni on ollut: kuka oikeasti olen. Mihin pystyn. Ja... kyllä kyllä, mitä puen päälleni.

Liian paljon ja liian kauan olen pohtinut mitä voin käyttää. Liian kauan olen ottanut "oppia", mitä valtavirta pitää. Ja liian kauan uskonut juttuja, jossa kirjoitetaan mitä ei nyt vaan tietyn kokoisena, ikäisenä & näköisenä voi pitää.

Vaikkakin oma kapinahenkeni on kova, välillä johtanee myös niihin ylilyönteihin, niin se oma persoonani on pikkaisen piilossa. Se minä, joka haluan olla ja aina välillä jo tunnen olevani.

Itselleni on ihanuutta katsella kaikenlaisia tyylejä. Joko ihan "perus"pukeutujaa tahi sitten toiselta laidalta extremeä. Ikinä en ole seuraani valinnut vaateiden perusteella, enkä aio sitä tehdä nyttenkään. Rikkautta itselleni on tuntea gootteja, mammoja maalta, hevareita, ihan mitä vaan. Jotenkin itseni kohdalla...well... vertaan liikaa hienoihin blogeihin ja tyyliniekkoihin. Ihana katsoa ja ovat tosi cooleja, mutta samalla hukkasin sellaisen hyvän, villin puoleni itsestäni. Villin naisen, joka on vaan täysin minua, suurin osa. Se nainen tykkää räväkästä tyylistä, toki välillä hillitystäkin, ja välillä milloin mistäkin. Se nainen tykkää prätkistä, varsinkin harrikoista, autoista. Se sama nainen vielä tykkää ajaa paljon, ja välillä pääsellä höyryjä kunnon hiekkatiellä.

Lisänä tuohon on tullut treenaaminen. Ei Fitness, ei kuntopiirit vaan kunnon rauta. Voimaa. Raakaa voimaa. Lihaksia tietty sitten bonuksena. Nautin siitä, kun saan lisätä vapaisiin painoihin lisää painoja ja penkistä nousee enemmän kun viime viikolla. Siinä olen voittanut itseni, ennakkoluuloni ja löytänyt uutta. Kaikkein makein on se itsekuri. Menen ja teen. Ei selityksiä itselleni. Eikä muille. Menen ja teen, simppeliä.

Jo tämä, että olen matkalla löytämään itseni pitkästä aikaa on palkitsevaa ja oivalluksia tulee monesta muustakin asiasta on mahtavaa.

Innostuin ottamaan muutaman kuvan itsestäni, jossa ehken näkyy pikkaisen sitä sisäistäkin Maarittia. Vaati aika paljon, että uskalsin vapauttaa itseäni näinkin paljon kuviin. Ainahan kauneus on katsojan silmissä, mutta itse tykkään ehken siksi näistä kuvista...kun sitä sisäistä paloa näkyy...vähän jo. Ei tarkoita sitä, että nyt sitten blogini täyttyy kaikenlaisilla poseerauskuvilla :D Vaan ehken enempi nämä olivat sellainen...repäisy. Tulevaisuudessa uskoisin, että sekä itseluottamusta että myös rentoutta tulee lisää. Kaikkeen tekemiseen.

Ensin mietin, notta ovatko nämä liikaa tänne...sitten ajattelin että selkä suorana laitan ja olen niiden takana. Taivas on oikeasti rajana itsensä kanssa!Joskus on hyvä repäistä ja katsella omaa heijastustaan tarkkaan.


Toki olisin voinut vielä enemmän käyttää kroppaa ja poseerata..well you know. Mutta jotenkin nämä olivat nyt ok ja tarpeeseen itselleni...näin. Be free. Be you.


Kuka sitten sieltä sisältä loppujen lopuksi löytyy.

Nyt jään jännityksellä odottelemaan, meneekö auto nro2 katsastuksesta läpi ja toivottelen ihanaa perjantaita kaikille!

xoxo

Ps. Viskoosimekko ja toppi from H&M.
 Sandaalit from Ellos.

Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9

Post Signature

Post Signature