Follow Us @soratemplates

8/24/2017

Elokuun ihana viettelys

Ihana elokuu! Ilmat vähän viilenneet ja kohta saa takkatuletkin jo viritellä. Marjoja poimittu oikein urakalla ja vielä olisi vähän jäljellä.

Olen huomannut orastavan emäntä- geenin puhkeavan kukkaan parin päivän aikana. Jokseenkin olen tainnut julistaa aiemmin, etten ole ns. emäntämateriaalia, mutta toissapäivänä aamupuuroa tehdessäni tein samalla kätevästi makaroonilaatikkoa riistan jauhelihasta (rosmariini on täydellinen mauste sinne sekaan!) putsasin marjoja samalla ja vielä paistoin kananmunia. Pyöräytin kätevästi myös sämpylätaikinan ja sain nekin uuniin päiväkahville. Minä, joka ei ole keittiöihminen?

Eilen puuhasin aika pitkälti taasen keittiössä ja tänään ajattelin laittaa postilaatikonkin sinne. Sen verran olen kuluttanut jo aikaa kodin sydämmessä. Näin ne ajat muuttuvat!

Toinen, missä huomaan pientä suunnanmuutosta on mekot. Ihan ensin, jokin mekkohuuma/hulluus on vienyt mukanaan ja kun vain näenkin mekkoja niin en voi vastutstaa. Puhelimeen on kilahtanut tilausvahvistuksia tasaiseen tahtiin ja melkein jo pulassa niiden kanssa...onneksi vain melkein. Laitan loppuun pari kuvaa, mitä olen löytänyt.

Mutta tänään intoilin vanhan kamun kanssa: vaaleanharmaa ribbimekko. Yleensä tuollaisen kauluksen kanssa on fiilis: mää tukehrun! Mutta tämän kanssa ei, itseasiassa tuntuu hyvältä päällä tuo mekko. Vähän (taas) mietin, notta kun en laittanut alusmekkoa tahi muutakaan kiristysvaatetta alle, niin tuollaisessa ohuessa ja vaaleassa näkyy aika hyvin kehon kaikki makkarat, kuhmut, montut, graatterit. Sitten ajattelin, että so? Antaa palaa kun on se kuuluisa alamäki.

Samaan syssyyn otin kaveriksi kirpparilta löytämäni harmaan jakun ja ei muuta väriä, paitsi lenkkarit. Jotenkin kivan selkeää ja raikasta! Mekoissa on se ihana juttu, ettei välttämättä tarvitse muuta kun vaikka värikkäät sukkikset, kengät tai jotain...simppeliä. AH, mekkoja, lisää mekkoja! :)

Jei, syksy! <3


Petollisen paljastava, mutta päällä ihanan tuntuinen ribbimekko.Maailman helpoin asu.

 Hauskaa ihan itsekseen: laittaa kamera jalustalle, itselaukaisin 10s ja äkkiä yrittää jotain kuvakulmaa saada kuviin... ;D Noh, yritys oli ainakin kova.
 Ehken..kun jonnekkin paikkaan tulloo lähtö, jossa enemmänkin ihmisiä niin jokin aluspaita tms pitänee laittaa. Harmi sinänsä, sillä tuo materiaali on jotenkin kiva ihoa vasten ja ilman mitään kuristavia juttuja on aika vapaa olo. Kun laittaa sheippaavia alusvaatteita niin olo on kieltämättä aika seipään niellyt. Mutta pitänee ajatella muitakin.

 Tykkään tuosta pidemmästä jakusta paljonkin. Ostin sen tosiaan kirpparilta...taisi olla muuten netti- sellaiselta eli vähänkäytetty.fi Ja arvatkaas mitä...tottakai, kun ostan sokkona jotain niin lapussa lukee: from H&M :D mun kohtalo on tuo kauppa. Mekkokin on from H&M..ja lenkkarit. :D 

Harmaata harmaalla, itse olen tykästynyt niihin. 

Mutta mitä on tulossa, ei ole harmaata. Pieniä kurkistuksia mekkoihin to come:

From H&M
Kuosillisesti yllätin itseni tämän kanssa, ei ihan normikuosia jota halajan. Nyt jostain syystä en voinut vastustaa....tulejo :)


Halensin lopetusaleesta aika löytöjä, oli näköjään yhdet housutkin.Mutta ah, nuo värit! Syksyn lämpimiä värejä.
(ps. siellä oli kaikki 3.95€, jos jotain vielä jäljellä)

Näitä siis odotellessa, postiin saapuvaksi. Kengät ja meikitkin on jo jokaisen vaatekappaleen kanssa mietittynä valmiiksi. Jos menevät päälle, tietty. 

Nyt ihanaa loppuviikkoa kaikille!

xoxo

Mekkoja...my precious....

Ainiin, 5RM- viikko ja takana jo pari tulosta.

Etukyykky 60kg, nousua edelliseen mutta en silti tarpeeksi tyytyväinen. Ajan kanssa nousee kyllä.
Pystypunnerrus 40kg seisten suorille käsille. Nousujohteinen, mutta ei vielä lähellekkään tarpeeksi.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti