Top Social

Mökkihöperyys iskee

Noin, johan sitä sitten jaksoi näin pitkään ennenkuin romahdin. No en kirjaimellisesti, mutta vähän tuota jo viheltää. Yhden auton taktiikka ei ole kivaa! Onneksi huomenna pääsee jo ihmisten ilmoille, pahimmat hämähäkinseitit tuulettamaan pois. Ja postiin hakemaan ne paketit!

Nyt tuolla taustalla pyörii Youtube ja sieltä best from 80`s. Rick Ashley, uunituore artisti. :D

Kuvahaun tulos haulle ufo caught on tape meme

Jep, tälle olen hihitellyt itsekseni tänään. Pikkuhiljaa alkaa tuntumaan, että ihmisen ilmoille on enemmän kuin suotavaa palata. Vaan on tuo hauska :D


Ja tämä alla oleva, Mooseksen ilme varsinkin :D Hohoi mun kanssa!!

Kuvahaun tulos haulle not funny moses

Ilmottauduin ensi maanantaille Forssan Emotionin kutsu kauneuteen- iltaan. Muistaakseni siellä on Clarinsin ilta ja aiheena täydellinen meikkipohja sekä, ah huulipunat! Jotenkin tuo kiinnostus korostamiseen on laskeutunut, niinkuin moni muukin tässä iässä, alemmas. Ennen silmät olivat se juttu, nyt huulet. Kaiken saa näyttämään paremmalta huulipunalla! Vaikka autossa olevan naarmun, jos on samaa sävyä.

Kokkausintokin läsähti tänään aivan totaalisesti! Tähän saakka..asti... olen taitellut pari- kolme kertaa päivässä jotain hyvää. Tänään? Ukkokullalle töihin perunaa ja hirvenlihatölkki. Itselle perunaa ja eines"liha"pullia by Atria. En jaksanut perunoitakaan kuoria, ei muuta kun ääntä kohden ja repäisy salaatista perään! Sekaan ne menee mahassa kuitenkin.

Kuvahaun tulos haulle i am still not making you a sandwich herb

Näin tämä kokki tänään :D.

Vähän harmittaa kun joutui luopumaan suunnitelmista lauantaille. Olin valmistautunut menemään Glorian Fashoin showhun pitkästä aikaa vaan ihan ei kerkeä siihen tuo auto, saadaan se tietty sitten lauantai- illalla. Mutta ei hätää! Päätin, että nautin siitä kuitenkin.

Lauantaina klo 17.00 linnottaudun meidän pikkumakkariin läppärin kanssa ja evääksi pikku skumppapullo, valkoista suklaata ja ja.. jotain muutakin, kun eihän tuo riitä tunniksi! Siitä sitten suorana muistaakseni Ilta sanomien kautta tapittamaan ja elämään mukana hommassa! Ajattelin jopa laittaa ne vaatteet, jotka suunnittelin sinne laittavani! Oma hetki glamouria. Käy se noinkin. :)

Nyt jos ottaisi sellaisen pienen meditaatiohetken lattialla ja käyttäisi aikaa johonkin ns. hyödylliseen. Samalla vähän venyttelisi...siinä musta on tullut liian laiska, myönnän. Nyt olisi hyvää aikaa... miksi tarvitsee aina olla hyvää aikaa tahi tehdä jotain hyödyllistä? Mitä jos vaan olisi epähyödyllinen ja olisi sitä juuri nyt ilman hyvää aikaa? Hmm....

Juuh.
Kuvahaun tulos haulle quotes about having cabin fever

Ok, nyt vähän jotain muuta ja sitten taas jotain toista hetken. Ei enää montaa tuntia kun mies tulee kotiin! Jipii!

Ihanaa iltaa ja silleest sit kaikille!

xoxo

Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9

Post Signature

Post Signature