Top Social

Tee se itse- polkkatukka ja sänky

Hahaa, ollaan vietetty vähän lomaa ja parissa paikassakin ehditty käydä. Yksi oli mun ikuisuusrakkaus: Turun linna. Mä olen aivan hulluna kaikenlaisiin linnoihin! Se historia..ah! Niistä lisää myöhemmin, nyt pariin muuhun aiheeseen.

Meillä on ollut jonkin aikaa pienoinen sänkyprobleema. Patjat on hyvät, aika uudetkin. Mutta se ongelma tuli tuon pohjan kanssa. Millainen, mistä ja kääk hinnat!

Vara-odotussänky oli sellainen vierasvara, johon ne hyvät patjat oli sitten läntätty. Kun nuo vierasvaraksi tarkoitetut lastulevyhärpäkkeet oli ollut jonkin aikaa niin ahteri oli lähempänä lattiaa ja selkä päreinä.

Minä taasen halusin siihen vielä päädynkin, joten jokseenkin hintavaksi olisi tullut koko komeus kaupassa. Sitten, onnekseni, ukkokullalla paloi päreet natisevan sänkyviritysen kanssa ja heti herättyään..oikeastaan oli kuulemma jo yöllä suunnitellut sitä...niin kahvit kurkusta alas ja autotalliin. Siskosein oli vielä silloin täällä ja kuuntelimme kaffekupposen ääressä sahauksen, hionnan yms ääniä. Jonkin ajan kuluttua olikin jo pattingista pohja valmiina.

Ja onneksi on perfektionisti.... :) Ei liu´u mihinkään suuntaan yöllä, eli aivan samanlaiset kaikki jalat, ja laudat välissä. Jokin tulijalka vielä keskelläkin on. Uskoisin, että tuo sänky kestää isomman luokan hurriaanitkin!

Mutta lopputulos: 

Mun unelmasänky. Tuohon päähän haluan vielä sellaisen arkun ja haaveena olisi pari viherkasvia, jotka jäävät haaveeksi...kissojen takia.

Korkea, tukeva ja itse tehty. 

 Tuo korkeus on niin parasta, aika turvallinen olo jykevässä ja korkeassa sängyssä. On hän kätevä!


Päätyyn niitattu pari kodikasta kangasta ja minä yritän kolvilla vähän koristella nuita päätytolppia. Kesken on vielä, mutta jos jouluksi :) Käsi pirulainen ei meinaa kestää tuota hommaa kerralla paljoa. Mutta tolpat tulee noin, vähän saan varjojakin noihin kukkasiin. 

Sitten, vaikka vannoin että kampaaja saapi seuraavaksi leikellä hiuksiani niin naps! Siitä sitten ihan itse, tai oikeastaan tuo ukkokuulta, napsasi kun tarpeeksi kinusin. Heti nyt kaikki ja en odota- fiilis iski eilen perjantaina. Eipä siinä sitten muu auttanut kun leikata. 

Ensimmäinen versio oli notta n. 7cm pituudesta pois. Toissapäivänä tuo tapahtui siis. Olivat venyneet jo aika pituuteen ja huomasin, että melkeinpä joka kuvassa kiinni. Aina. Kun niin kuumat olivat. 

Ensimmäinen versio. Toki tähän olisi voinut tyytyä, mutta niskasta silti vielä kuumat. 

Ei muuta kun lisää, eilen:


Ihanuutta pitää hiuksia auki!


Juuri leikattu, pesty ja vain fööniä näytetty.Näissä suolasuihketta suihkutettu ja vähän rytistetty.

Ajattelin, että saa olla vähän hapsottava, repaleinen latvaosuus. Toimii hyvin suoristettunakin! Huh, onhan tässä kokeilemista taas kaikkeen kivaan :)

Saas nähdä, tuleeko kampaajaa jossain välissä ikävä vai mennäänkö tällä polkalla nyt jonkin aikaa. Kun nuo hiukset tuppaavat olemaan paksut ja kihrtuvat latvoista... liian lyhyenä on Prinssi Rohkea :D

Nyt viimeinen treeni ennen kevennetyä viikkoa!

Ihanaa viikonloppua kaikille!

xoxo


Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9

Post Signature

Post Signature