Follow Us @soratemplates

8/29/2017

Welcome to team Fabulous

Meneillään on viiko, kun kökin kotona. Eli yhden auton taktiikkaa käytetään, valitettavasti, tämä viikko ja pakkohan tuon miehen on töihin päästä. Minä siis jäin kotia, kun pystyin ja ah, hiljaisuutta! Oikeasti, on ihan tosi hiljaista. Naapureita ei näy, kauppaan 16km ja hiekkatie tyhjä...

Ensin meinaisin, notta mökkihöperyyshän tässä iskee loppuviikkoa kohden viimeistään, mutta niinkuin Nykäsen Matti sanoi: jokainen tsäänssi on mahdollisuus. Eli se kuuluisa asennekysymys.
Päätin siis ottaa ilon irti ja nähdä asian mahdollisuutena.

Olen pyöritellyt muutamaa...ok, useaakin asukokonaisuutta päässäni, joita haluasin kokeilla. Yksi liittyi mieheni vanhoihin metsähousuihin, jotka löysimme. Ne ovat olleet hänellä, kun täytti 15v, eli...odotas...ovat 28v vanhat! Ja totaalisen hyvässä kunnossa, ja koko! Tehty mulle! Siitä sitten lähdin ajattelemaan siihen ympärille vähän kangasta ja mieleeni tuli Sacha Baron Cohenin leffa Bruno (joka oli ja on ihan mielettömän mahtava!) Siinä kun tämä Bruno menee armeijaan ja tuunaa tylsää asua. Kun Kessu kysyy, mikä tuo vyö on????? Noh daa. D&G! WHAT? Dolce& Gabbana, daa, vähän pirisystä armeijan tylsään asuun..kera huivin ja mitä muuta siinä oli. Se jäi vaan mieleeni ja siitä sitten ajatus lähti kasaantumaan. Asu siis. Kaikkialta sitä inspistä saakin?!

Kuvahaun tulos haulle sacha baron cohen bruno army style


Welcome to team Fabulous! 
Jokaisella pitäisi olla samalla tekstillä oleva paita. Tai ainakin jokin, joka muistuttaa asiasta:


Näkyy vähän huonosti, kuvissa ainakin. Mutta siinä lukee:
woke up fabulouse!


Jotenkin ihanan kannustava teksti, ja vaikka aamulla ei tunnu tahi näytä niin mahtavalta, niin kyllähän me sitä ollaan. Kauneus on katsojan silmissä! Jos toinen ei sitä näe, niin hänen häpeä ;). 

Ollaan kaikki mahtavia, jookos? Tähän soppaan ajattelin sekoittaa tuon beigen neuletakin, jonka olen kirpparilta ostanut vuonna...ah, en edes muista! Asuin silloin Helsingissä ja siitäkin on aikaa jo paljon. Saattaa olla 20v vanha tuokin neule! Mutta ajatuksena, notta aina ei tarvitse ostaa uutta vaan vanhaa sekaan. Sanoo nainen, jolla odottaa monta pakettia postissa... 


Jotenkin tykkään tuosta army- lookista, vaikkakin housut ovat metsälle tarkoitetu ja kengät, siis nuo maiharit ovat, ylläri, from H&M. Eri camoakin ovat, mutta ei haittaa!
Olisin voinut jokin hempeän yläosan laittaa yms, mutta nyt fiilis oli tämä. 

Mitä ajattelin lisänä, oli punaista huulipunaa ja that´s it. En laittanut näihin kuviin, kun treenaamaan tuosta sitten läksin. Mutta sellainen pieni naisellinen vastapaino. Ja tulipunainen huulipuna on melkein aina vaan niin ihana!


Oli muuten kiva kuulla valmentajan palautteessa, notta poweria löytyy! Itse sitä kuitenkin jotenkin vähättelee ehken ja ajattelee, että onkohan mitään tapahtunut. No on, jesh! Ja seuraavat 4 vkoa on vähän kovempaa treeniä ja lepo. Siihen päälle uusi treeniohjelma! Jesh x 2!!

Vaikkakin tiedän että parista liikkeestä jäi vielä voimatasoa, jota olisi voinut pistää liikkeeseen, niin näillä mentiin:

Etukyykky: 60kg x 5
Pystypunnerrus: 40kg x 5
Maastaveto: 85kg x 5
Penkkipunnerrus: 60kgx 5


Siitä sitten kallion yli niin että heilahtaa. Itse rakastan ylipitkiä hihoja! Jotenkin ihana kiskoa niitä ja kääriytyä kokonaan :) 

Luin jostain, taas, että kun on tämän pituinen....161 ja rapiat...niin pitäisi vissiin nilkat ja ranteet näyttää. Mutta, oikeastaan, enpä halua! Kiva olla tämän pituinen ja ei tarvettä näyttää pidemmältä! 

Hahaa, askeleen lähempänä taas itsensä hyväksymistä juuri tällaisena! Ei huono! :)

Mahtavaa viikkoa kaikki ihanat!

xoxo

Housut: miehen vanhat ja jostakin erätukusta rms
Neuletakki: kirpparilta jostakin päin Helsinkiä
T- paita. H&M
Maiharit: H&M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti