Follow Us @soratemplates

9/21/2017

Arjen harmaissa, koroilla keikkuen ja meikkivimmaa

Ensin, luin tuon edellisen tekstin ja kun sen kirjuutin vähän niinkuin migreenin auravaiheessa niin siitä tuli töksähtelevä ja ei ihan sellainen kuin tarkoitin. Ideana oli siis JOS innostut elämänmuutoksesta, elintapojen fiksaamisesta tahi vaikka lisää infoa liikunnasta...tsemppinä enempi oli tarkoitus se kirjoittaa. Eli jos vaikka kaipaat kannustajaa niin täällä ollaan! 

Nyt istun taasen sohvalla kaffekupposen kanssa ja kuuntelen. Ulkoa kuuluu puimurin ääni, meidän takana olevalta pellolta. Miehen veli yrittää saada sadon puitua, vaikkakin syksy on puinnin kannalta viljelijöille aikas vaikeaa. Sataa, vilja ei valmistu ajoissa, alkaa itämään yms.. huh, hatunnosto heille! Ja tsemppiä!

Olen huomannut tässä viimeaikoina kaipaavani korkoja. Kunnon korkokenkiä, nilkkureita, saappaita! Pitkään jouduin olemaan ilman, kun nilkka meni ja sen jälkeen on vähän jännittänyt laittaa korollisia kenkiä ihan pidemmäksi aikaa jalkoihin. Tänään tempaisin ja perusharmaa asu sai muutakin väriä.

Kun muut pukeutuu punaiseen tahi nyt in olevaan granny chic- lookkiin niin minä sitten harmaisiin. Aina aallon harjalla? :) Nuo farkut, rakastan vaan niin kovasti niitä! On kunnon rikotut ja varmaan montaa mieltä, onko "ikäiselleni" sopivaa laittaa moisia jalkaan, mutta laitan kuitenkin!

Perusharmaa paita kaveriksi ja aika oma olo. Yleensä niiden kanssa on valkoiset lenkkarit mutta nyt pääsi kaapista mokkasaappaat ja kamuksi mokkalaukku. Eli tuosta voisi päätellä, että mokkakausi on alkanut täällä päässä.

Nuo korot saappaissa ovat aika hyvät, kun taukoa on ollut päiväkäytössä jonkin verran, Mahtaneeko 7cm korko olla, uskoisin. Leveä, tukeva korko, pysyy pystyssäkin hyvin!Itse tykkään siitä olosta, minkä sekä korot että juuri saappaat antavat: naisellinen fiilis. Vaikkakin farkut ovat kun tiikeri olisi niihin kyntensä teroittanut.Nuo saa nostettua reiteen asti, saappan varret meinaan. Kun on näin lyhyt, niin melkein farkut ovat paras vaihtoehto siihen. Kun hameen kanssa ne eivät näy sitten ollenkaan, vaan jalka näyttää pitkältä saappaalta, korviin saakka jatkuvalta. Ja taan niin lyhyttä hametta ei vaan voi laittaa päällensä, jotta saappaan reuna näkyisi. Eli farkkujen kanssa toimii. Harmi, kun en hoksannut kuvaa ottaa farkkujen kanssa. Mutta vanhat kuvat on olemassa vielä:Eli aikas korkealle nuo saappaat ulottuvat tällaisella pätkällä. 

Katsoin H&M sivuja, ja nuita ei enää valitettavasti ollut myynnissä, mutta nämä olivat/ovat!

Reisipituiset saappaat - Punainen - NAISET | H&M FI 1
Omg... <3 ei olisi pitänyt käydä katsomassa.... :D Ihanat!!! Vähän villit ja niin...wau! 

Ja onhan ne punaiset....? Harjalla keinutaan! Pitänee miettiä, missä ihmeessä nuita pitäisi. Toki lehtiä voisi haravoida nuo kintuissaan? 

Meikkivimmakin sopisi väreihin, kun himoitsen Urban Decay Naked Heat palettia.

Kuvahaun tulos haulle urban decay heat

Koklailin eilen vähän aikani kuluksi meikkejä, ja miten nuo punasävyt sopisivat. Laitoin Urban Decayn Moondustia, siitä:


Vasemmalta kaksi ylinta niin, että vaalea luomen sisänurkkaan ja ulkonurkkaan element, eli tuo tummempi. Sitten rajausta, hahaa! Huulipunalla ja vähän huultenrajauksella. Toimii muuten kun junan vessa! Pysyy ja on aikas kivan värinen! 


Lancomen huulipunaa ja rajauskynää silmien alla ja kulmissa. Jotenkin innoistuin tuosta punahommelista silmissä, joten se on nyt vaan aivan pakko saada, Naked Heat meinaan!

Itse olen huomannut, että UD toimii tosi hyvin, kun laittaa alle kunnon pohjustuksen vaalealla peitevärillä. On sen verran intensiiviset värit ja ehken päiväkäyttöön itse haluan asteen vaaleampaa. Ja olen huomannut, etten koe oloani kotoisaksi sellaisessa kokoluomen smoky eyes- tyylissä. Tulee jotenkin vaan kovin raskas olo siinä. 

Taitaapi olla aika vähän hemmotella itseään nyt, eli aika Yogaian! Aivan mahtava palvelu, oletkohan koklannut? Yogaia, kurkkaa täältä

Itse saan sieltä sekä hermoille rentoutusta että kropalle venytystä. Suosittelen ehdottomasti YIN joogaa, jos alaselkä, lantio ja jalat ovat jumissa. Muutoinkin tuo on sellaista hidasta, rauhottavaa ja avaavaa joogaa. Oma lempparini ehdottomasti! :)

Namaste ja ihanaa päivää kaikille!

xoxox

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti