Top Social

Pientä kiukuttelua ja mekko vol2..tai 3

No huh, vähän vanne helpottaa! En rustaillut hetkeen kun kärsin aivan uskomattoman isosta turhautumisesta! Oikeasti, kun Maarit 46 muuttuu henkisesti 15v niin teini- ikää pukkaa! :D Ja voisikohan tässä nyt vedota horoskooppimerkkiin? Kaksonen, pain in the a## turhautuneena.

Syy tähän oli on/off/on flunssa joka vaikeutti treenaamista ja se järkevämpi puoli minusta päätti, että pidetään muutama lepopäivä. Hyvä päätös ja tässä tilanteessa mielestäni ainoa oikea, sillä ei ole ajatuksena hommailla mitään sydänlihaksen tulehduksia tms.

Mutta kun se flunssa ei täysillä iskenyt, niin oli osittain sellainen vähän energinenkin olo. Ja kun väkisin pidin itseni levossa sunnuntaihin saakka, niin johan tuo kiukkuahteri nosti päätään! Toki yritin pitää itseni koossa ja vältää juurikin siltä muut, josta en itsekkään tykkää: kiukuttelulta ilman järkevää syytä. Mutta ehken pari daa ja not lol- juttua tuli ja anteeksipyynnöt perään.
Eilen pääsin taas kunnolla treenin makuun, sekä painot että lenkki ja ah, illalla se vanne vihdoinkin hävisi, samoin sisäinen teinini!
Energiaa kropassa sen verran kuitenkin, että jopa kahvi jäi eilen pariin kuppiin, ei tarvinnut stimulanntteja. Ja viimeinen kuppi aiheutti vielä ylikierroksilla käymistä, joten taidan olla oikeasti koukussa tuohon fyysiseen touhuun. Sillä tuon olon sai purettua, kunnon painonnostolla. Voisi kai huonompiakin juttuja olla! :)

Sitten takaisin mekkoiluun. Muutama postaus sitten kerroin, että tuli tilattua mekko jos toinenkin. Perustilaus oli 2x H&M, mutta enempi Halensin loppuunmyynnistä.

Seuraava mekko oli ihan hatusta vedetty, ei ollenkaan mun tyylinen, mutta jotain siinä oli. Jokin, en ole ihan vielä varma, mikä. Kun katselin sitä paketista otettuna, ensireagtio olo: tantta. Seuraava, jotain kivaa...jotain tämä muistuttaa ja nyt sen keksin: mummoni, joka oli ompelija, oli samantapainen itsetehtynä. Kotonaan hän käytti tuollaista ja kun mummoni oli äärimmäisen naisellinen aina, niin jotenkin tuo siis edustaa naisellisuutta minulle.

Sitten haluan uskoa Paola Suhosen sanoihin: Tyylikkyys syntyy karismasta, ei muotivaatteista. 
Itse olen tuota ajatusta kantanut sisälläni pienestä pitäen, kokeilevaa hulluutta rakastaen. Joten ei, tämä ei edusta mitään new thing, tahi next new thing- bling- juttua vaan ihan itse haluan koklailla eri materiaaleja yhdessä, värejä, tyylejä. :)

Itse asiaan. Mekko, viskoosia. 

Ovh ja hinta, jolla ostin tämän. Aika hyvä alennus oli. 

Jotenkin kuitenkin piti tuo tantta- fiilis taittaa omasta mielestäni ja vähän väriä saada mukaan. Nyt syksyn tullessa parasta on värikkäät sukkikset, niin helppo keino. Ajattelin pinkkejä mutta päädyin näihin:


Tämä aika syksystä, sateet, välillä pimeän tuntua...itselleni ne antavat jonkinlaisen pohjoisen romantiikan tunnun. Omituinen höpöttäjä? :) Vaan tekee mieli laittaa mahdollisimman vaalea meikkipohja, korostaa huulia sekä ehken välillä silmiäkin. 
Näissä kuvissa pohjana on Lorealin true mach- mineraalimeikkipohja ja meille tuli nyt bänät. 
Kun on päässyt Estee Lauderin (nuo väkäset...) makuun niin valitettavasti tuo entinen ihastus..ei. Vahamainen pinta ja korostaa kaikki kuopat ja kukkulat, silmäpussit ja rypyt. Taittaa valoa omaan nassuun niin ihmeellisesti, että so long, dear. 
Mutta näissä kuvissa vielä viimeiset vedot tuolla pohjalla. 


Johan on sekoitus: nilkkurit, 10cm korko <3 feikkimokkaa, from H&M. Sukkikset ja takki from Tokmanni, laukku, mokkaa from H&M ja mekko Halens.
Ainoa uusi siis mekko.En käyttänyt mitään kuvankäsittelyjuttua ihoon tahi muutenkaan. Vaikkakaan en tykkää tuosta meikkipohjasta ja miltä se nuissa kuvissa näyttää..rypyt ja muuta ovat osa minua, joten olkoon tuolla mukana siis :)


Ei ihan kauheasti näe, mutta sinisen väriä silmiin koklailin tässä. Ihan vaan ilman ripsaria tahi viimeistelyä. En ole pitkään aikaa käyttänyt Isadoran (ok, unohdin koko paletin) luomiväriä ja jotenkin tämä asu houkutteli sen esille kätköistään.

Eli asun kaveriksi sunnittelin, notta nämä sopivat:Vielä kunnon kalpeus nassuun ja mystinen Maarit on valmis! :D

Ihanaa, kun on syksy!


Ihanaa päivää kaikille!

xoxo
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9

Post Signature

Post Signature