Follow Us @soratemplates

9/02/2017

Syksyn väreissä, mekkohulluus vol 1

"Tulin" juuri Glorian fashion showsta, eli katsoin sen läppäriltä kotona. Hyvä sinänsä, etten päässyt kun flunssanpoikanen nappasi nilkasta kiinni. Olisi ollut tartutettavana iso porukka, joten kaikille parempi näin. Oli muuten tosi jees näytös, jopa läppärin kautta. Yksi, mikä ilahdutti oli se, että mun pinkit sukkahousut näyttäisi olevan taas in :). Laitan kuvia tulemaan jos saan niistä mitään irti. Kuvasin lähinnä itselleni muistutuksesi.Mutta, mun paketit tuli haettua eilen! Jipiiiiii! Mekkoja, lisää mekkoja!

Oli vielä henkkamaukan pari pakettiakin alla. 

Yksi niistä mekoista oli niin jotenkin söpön syksyisen värinen, tyttömäinen ja silti naisellinen. Oikeastaan en muista, koska tuollasta mekkoa olisin pitänyt viimeksi! Siitä on aikaa, ja oli kesän väreissä. Veti vaan nuo värit, malli ja leikkaus puoleensa. 

Meikkinä ainoastaan NYXin oranssi huulipuna ja jos olisin jotain muuta laittanut niin ripsarin ja kulmat. 

Taipuu mielestäni moneen tyyliin, rennompaan niinkuin tässä.


Mokkanilkkurit ja farkkutakki kamuna. Simppeliä ja mukavat päällä.

Toinen lookki olisi ollut se, millä fashion showhun olisin lähtenyt. 

Matalemmat avokkaat ja pari yksityiskohtaa:


Väri sopii hyvin mekkoon, vaikkakin olisi sopinut moni muukin niin nämä jotenkin vaan iski kaapista silmää. Johtuneeko syksyn lehtien väristä pihalla?Ja koska mun kuvausassari on se kolmijalka niin näyttääpi zoomaus olevan jossain aivan muualla! Tuli sitten samalla hyvä filtteri :)- Näkee ehken kuitenkin värit ja kenkien koron. Jaksaa kyllä kävellä nuilla kengillä. 

Sitten lisäksi: 

Eli värimaailma pyörii mekon ympärillä sekä meikissä että kynsilakassa. 

Vähän tasoituksena väreihin ajattelin suurta mustaa laukkua.


Ja ainoana asusteena oli ideana tämä sormus:

Huulipuna koklausversiona:Harmi, kun en jaksanut enää kaikkia päälle edes koklailla notta olisin kuvan saanut, flunssa vei nyt voiton. Peittoa päälle ja suklaata kaveriksi.

Mutta lähikuva vielä kuosista:


Jotain ihan yli- ihanaa tuossa vaan omaan silmään on!

Mekko from H&M
100% viskoosia ja kokona mulla 42. Ei jousta sitten pätkääkään ja ei ehken se reippain kokomerkintä, aika kapia tuntuu olevan. Eli jos haluaa löysemmän niin numeroa isompi kandee ottaa.

Hinta 34,99 ja tuon linkin takaa löytyy: mekko- ihanuus

Nyt tosiaan sohvalle käperymään ja parantelemaan oloa.

Hyvää viikonloppua kaikille!

xoxo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti