Follow Us @soratemplates

9/29/2017

Tein itse ja säästin, nainen ratissa

Mennään nyt vähän töksähtelevällä tyylillä taas, kun käsi sohloo oikein urakalla. Pieni, mutta niin ärsyttävä vaiva, joka estää tekemästä unelmieni hommia: maskeerausta. Juurikin tuon työn takia sain tämän vaivan, pientä liikettä ja avot! Jännetuppi, tenniskyynärpää ja olkapussin tulehdus samaan aikaan. Nyt yritin vain kirjoittaa kynällä niin eikös tämä räpylä ottanut nokkinsa.Noh, näillä mennään kun muuta ei voi.

Ostin sitten ihanan värisen hameen netistä, Halensin loppuunmyynnistä, ja materiaalikin on mahtavaa samettia. Koklatessani huomasin siinä olevan muutaman metrin liikaa kangasta, eli olin tilannut liian ison koon. Eipä hätiä, onneksi on mummoni todella vanha ompelukone ja "mahtavat hermot". Ok, eli ennen kun tein mitään:

Kirjaimellisesti seisoo päällä. 

Sitten vaan se vanha rämä kone esille ja sivuilta surauttamaan kapeammaksi. Ei pitäisi olla paha homma eikä aikaa mennä paljon. 

2.5h. Niin sain sitten aikani kulumaan tuon masinan kanssa, kun katkoo langat, hävittää alalangan, savuaa..no ei sentään, mutta tekee kaikkensa, että ei vaan helpolla pääsisi. 
Itselläni on aika huonot hermot tuollaiseen tappeluun ja sain kerätä kaikki, mitä olen oppinut meditaatiosta ja mielenhallinnasta että sain ne kaksi saumaa valmiiksi. 

2.5h. Kele. Mutta onnistuin jotenkin! Ylhäältä jäi vielä vähän kesken, mutta paitaa päälle niin nyt saa olla hyvä ratkaisu. Ei pysty ottamaan tuota masinaa heti esille. 

Winner!

Toki ammattilaisella olisi mennyt hetki vaan ja siinä se, mutta kun aloitin niin jääräpäänä meinasin, notta minähän teen tämän, tyyli vapaa! :D Ilme kertoo jo paljon...


Kuvahaun tulos haulle quotes about women behind wheels

Nimimerkillä miksi nainen ei muka voisi ajaa lujaa ja hyvin?

Olin eilen ulkoiluttamassa meitin Volvoa ja lataamassa molempien akkuja, ah ihanuutta! Ajelin pikkuteitä ja sitten poikkesin sellaiselle välitielle josta pääsee isolle tielle, 10- tie. Tulin ihan normisti risteykseen, hiljensin ja arvioin tilanteen. Kaukana näkyi auto mutta tiesin, että minä, Volvo ja keppivaihteet saavutamme 100km/h nopeasti. Ok, saa suorittaa! Siitä sitten lähdin kiihtyttämään ja takana olevan ei tarvinnut edes hiljentää, kun turvaväliä oli todella reippaasti. Näin sen pitääkin mennä. 
Siinä sitten posotin sitä 100km/h niin eikös tämä mersukuski saa hepulit, kun kuitenkin kilometrin sätellä kehtasin tulla eteen. Ja en muuten usko että on autonmerkin vika, jos kuski on ääliö. Kyllä se vika on aina penkin ja ratin välissä, auton merkistä huolimatta...

Tottakai hän sitten lähtee ohittamaan "lievällä" ylinopeudella ja kun tulee kohdalle, oli ilme sellainen testosteronihärän: tulin, näin ja voitin...kunnes hoksasi, että kuskinahan oli nainen! Ja ajoi lujaa. Kiihdytti, piru vie, ei jäänyt tukoksi liikenteen. Söpöä- tyylinen hymy. Meinasin keskisormea vilauttaa ihan sen periaatteen vuoksi: naisetkin osaavat prkles ajaa! Jätin kuitenkin tuon tekemäti, ja ajelin asetusten mukaan. Tämä alfauros joutui sitten ajelemaan kunnolla ylinopeutta, kun ei kehdannut edessäkään ajella. Pieni toivomus itselläni oli juuri tuolloin: polliisit.... :D

Vaan oikeasti, itse rakastan ajaa. Kovaa, hiljaa..melkein auto kun auto käy. Miksi pirussa kuvitellaan, että ollaan teiden tukkoja? Ja miksi se on ihme, jos nainen tykkää vauhdista? SO last season- ajattelua.

Nyt tämä vauhtinainen menee puuron kimppuun, käsi huutaa aapuva. 
Uusi treeniohjelmakin tuli ja ensiviikolla pääsee taas sanomaan: au au au ihanaa! Voisin treeneistä vähän enemmänkin rustailla, hmm....

Nyt, ihanaa päivää kaikille!

xoxo

Vahdit... ja olen huomaamattani ihastunut rotuun: kaukasian paimenkoira. Noin niinkuin kun niitä pentuja ollaan katseltu. Pieni poni, säkä about75cm ja paino voipi olla 80kg...ok Maarit, ajattele vielä asiaa :D. 2 kommenttia:

 1. Maarit, I like the skirt, it looks great on you xox

  I hope you are doing better, we need to get a chat in soon... have a great week ahead xox

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh dear Launna! Thank you xoxo and yes we do. You have been in my thoughts a lot! When you have time, I still have my messenger :) Always here!!! Have a awesome week, too!

   Poista