Follow Us @soratemplates

10/26/2017

Hirrrvee hirvi ja hajatelmia elämästä

Ihan ensin, lunta!!! Jeeee!!! Varmaan some on jo täynnä ensilumikuvia, mutta tässä yksi lisää meitin pihalta:


Jotenkin ihanan valoisaa ja puhdasta. Saas nähdä, olenko vielä samaa mieltä, kun autolla tuonne pitäisi mennä suhailemaan :).

Sitten ihan asiaa. Tiedättekö, kun eilen jokin pato murtui. Eräs ihanuusihminen teki random act of kindess- teon ilman taka- ajatuksia, ilman yhtään mitään muuta kun pyytteettömästi ja puskan takaa. Siis teko kohdistuu minuun. Kuulostaapa tuo hurjalta! :D Mutta, ihan puskista tullut viesti, teko, ajatus.... ja minä sitten parkumaan. 
Kun on jo jonkin aikaa ollut (näköjään) sellaisella taistelu- moodilla, selviytymistilassa huomaamattaan, niin positiivinen ylläri oli se, mihin en ollut varautunut. 

Tuo juttu "vaivasi" illalla niin ihanasti, että aloin ajattelemaan elämää pidemmälle, laajemmin. Hoksasin sen, että hitokseen...onhan tässä elämässä muutakin kun sitä pelkkää selviytymistä!


Ja ymmärsin myös sen, että olen ollut enempi kiinni omassa ajatusmaailmassani, liikaakin, niin etten ole nähnyt kaikkea kaunista ulkopuolella. Tuo teko...avasi sen positiivisen padon, jota olen pitänyt kiinni huomaamattani pitkään. Kiitos siitä(kin) Sinulle.

Huh. Laitan vielä yhden hajatelman tuohon perään, joka mielestäni on tarkemmin ajateltuna älyttömän hyvä ajatus!

Kuvahaun tulos haulle quotes about right to grow

Sitten siihen hirrveään hirveen. Täällä hengailee, lähimetsässä, joku ihan mieletön hirvisonni. Sellainen monipiikkisarvinen ja kulmakunnan kunkku. On jo haastanut paria viljelijää ihan konkreettisesti! Kiimassa oleva, elämänsä kunnossa ja auta armias kun miehen veli sattui kävelemään puimurilta autolle. Sonni bongasi hänet ja kuopimaan, sarvet alas... onneksi ehti autoon ja tilanne ratkesi siihen. Edellisen kerran tuo sonni piti hänet autossa, kun liian lähellä "hänen" peltoaan oli, sonnin siis. Eli aika alfa. Mahtaneeko tuo ötökkä jotenkin vaistota, haistaa testosteronin..estrogeenin ja feromonin....kaipa me ihmiset lähetämme niin ihmeellisisä viestejä tarkoille eläimille, jotka tosiaan pelaavat juurikin näiden vaistojen varassa henkensä pitimiksi. Itse tuota ihmettelee vain notta mitä? Mitään en sanonut, kun esim. koira jo tietää mitä ajattelet. Hmm..

Mutta, siis lenkkipolkuni menee juurikin keskelle nuita metsiä ja sinnehän minä sitten poukkaroin. Pakko myöntää, että ajatus tuosta sonnista piti korvakuulokkeet pois korvilta ja kävellessä kuuntelin metsän ääniä. Jännä, kun nuo äänet tuntuvat lisääntyvän, mitä pidemmälle metsään menee. :D Mutta olihan minulla sitten puolustakin mukana!

Kuva tärähti kävellessä, mutta näytekappale Cutrinin senitive hiuslakasta. 

......sensitive...hiuslakka...ja hirvisonni. Kyllähän tällä jo pärjää eikä hirvikään haisisi sitten niin voimakkaasti?? Tuntui ihan tosi hyvältä idealta kun lähdin, mutta keskellä metsää tajusin tuon..eipä tuolla taitaisi mitään tehdä, jos sieltä joku tulisi. Noh, ainakin saisi hiukset kuntoon ennen puun ympäri menoa? :D Mutta jotenkin, tuo pieni (älytön) purkki toi jonkinlaisen psykologisen turvan. Notta näin sitten puolustaudun metsässä, seuraavaksi raahaan pari kattilaa ja paukutan niitä mennessäni? 


Tänään olisi taasen lenkki, joten ei muuta kun puurolle ja toivottavasti ei kirjaimellisesti: sarvista kiinni.

Veikko- vanhuksella on aivan oikea asenne tällaiselle päivälle. Tyytyväinen tuhina soffalla. Let it snow.

Ihanaa päivää kaikille!

xoxo

2 kommenttia:

 1. Maarit, it is great you have been able to enjoy your surroundings... sometimes we miss that beauty... although I am not a fan of snow, I still see beauty in it xox

  When you said you were walking in the woods, all I was thinking was yikes... I used to walk a trail near my home but many people walk it with their children, pets or even biking... it it wasn't busy I couldn't walk there, too much fear xox

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh Launna :) I think that that I´m some sort of penguin.... I do enjoy some peace, that gives me time to think, really think. Somehow, too much people takes my mind off and I start to...well..perform...more my walk. Like looking really busy or so..sounds funny, I know...: xoxoxo

   Poista