Follow Us @soratemplates

10/11/2017

Minä naisena

Nonnii, yritetään taas yhdellä kädellä. Oli pakko pitää taukoa, toivoin että kasi parantuisi...mutta tuossa tuo kiukuttelee vieläkin. En osaa näköjään kauempaa olla kirjuuttamatta! Tuntui, että jotain isoa puuttuu päivistäni. Koklasin jopa yhden Youtube- videon tehdä, kun siinä ei tarvitse kirjoitaa...:D noh, ehkä joskus on mun juttu. Yritin jakaa sitä jonnekkin päin, enkä tiedä onnistuinko siinäkään. On tuo tubettaminen kyllä oma maailmansa!

Uusi treeniohjelma on käytössä ja ahteri arka, kun jalka/pakarapainotteinen tuppaa olemaan. Aloitin viime viikolla ja nyt kroppa vähän jo totunut, eli kävelykin onnistuu.

Viimeksi kirjuutin syömisestä ja omista fiiliksistä kropan suhteen niin nyt on hyvä jatkaa sitten aiheella: minä naisena.
Itseasiassa omaa ajatteluani helpotti se, että taisi olla radio Novan haastattelu jossa Sunrisen solisti Samu kertoi notta on etsinyt itseään viimeisen albumin teon yhteydessä. Kuka on ja mitä haluaa. Haluanko tätä oikeasti? (PS. biisi I help you to hate me on mahtava!)
Eli, vaikkakin on ikää yms niin sitä voi etsiä itseään uudelleen ja uudelleen. Joskus elämässä on niin kiire, että "tyytyy" olemaan sitä, mitä on aina ollut. Tahi sitten on tapahtunut asioita, jotka ovat estäneet olemasta täysin se henkilö, joka haluaa.. Ja nyt puhun ulkoisesta minästä, taidan olla käsitellyt jo sisäistä minääni. :) Vapauttavaa!

Olen aina "mainostanut" olevani poikatyttö ja ystäväsuhteessakin lapsuuden ajoilta olin se maskuliininen osapuoli. Jotenkin, otin vielä enemmän sen rooli ja vähän aikaa sitten mietin, että miksi? Sitten taisin hoksata. Piilouduin sen taakse. En uskaltanut olla se, ketä halusin kun pelkäsin, etten ole a) tarpeeksi kaunis (ystäväni oli todella kaunis ja naisellinen, joten löin vissiin tahalleen itseni maahan.) b) edellämainituista syistä nolaan siis itseni, jos yritän olla jotain muuta kun se "äijä". Kuulostaa hassulta, vai? Voi olla. Liittyy noihin asioihin muutakin, kipeitä asioita joita en tähän sen enempiä laita. Mutta, siis piiloiduin ja aloin jollain tasolla uskomaankin nuihin käsityksiin ja rooliin.

Ehken siksi asukuvat ovat itselleni tärkeitä, haluan nähdä, miltä näytän omana itsenäni, jos annan siihen luvan.

Tänään koklasin asua, jollaistaolen ajatellut jo pitkään. Housut tilasin Halensin loppuunmyynnistä ja väri että materiaali houkuttivat. Toinen, mitä olen kaivannut ja huomannut myös rakastavani: korkokengät. Kuvan nilkkurit ovat omaan silään juuri minun näköiset ja uskomattoman hyvät kävellä! Taitaa tulla lisäbudjetti lisäkorkkareille :D Ja jos vaikka hilpasen systerin luo Lontooseen Tammikuussa niin ah! Kaupat!

Mutta, epätäydellisiä kuvia omasta mielestäni kivasta asusta:
(Epätäydellisyys on täydellistä :))


Taiteellisia kuvia...:D Vaan ei pahemmin voinut nuilla kengillä juosta mudassa kameraa tsekkaamassa..nilkat suojassa näin. 


Karvaturriliivikin pääsi pitkästä aikaa töihin, ihanan lämmin! (From H&M)


Free to be me. Ja ainoa, joka voi tuon vapauden antaa olen minä.

Vapaus. 


Ja ensi viikolla saan uudet gore tex-lenkkarit! :D Niistä on hyvä aloittaa kenkäshoppailu, pýsyy sukatkin kuivana...


Ihanaa iltaa kaikille!

xoxo 2 kommenttia:

  1. Maarit... I think we need to embrace who we are... we are different for a reason... beauty comes in all forms, I think you are beautiful and you have such a kind heart xox

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aww Launna....you are so wonderful!!! Like you, both inside and out beautyful xoxoxxo

      Poista