Follow Us @soratemplates

11/27/2017

Hattarahame ja korkkareita

Siis mulla on kevennetty viikko treeneistä! Jei sille, kroppa oli jo aikas finito. Tämä päivä on mennyt sellaisella zombie- moodilla. Ei haittaa, loppuviikkoa kohden sitten taas virkistyy.

Ja siis, olen löytänyt sisäisen tyttömäisen itseni, maustettuna naisellisuudella. Sekä asenteessa että pukiessa. Aika myöhään, voisi joku todeta, mutta jouduin kasvamaan aikuiseksi liian nopeasti sekä kasvamaan kovaksi "äijäksi", joka näkyi aika pitkälti vaatevalinnoissakin. Mä en saanut olla rimpsrennssa ikuna!

No nyt sitten olen antanut asenteeni olla pehmeämpi ja asteen hauraampi tajuten, etten voi kaikkea kantaa harteillani ilman, että omat harteet jossain vaiheessa lyhistyvät.

Mutta isoin juttu itselleni oli, kun näin Zalandolla sellaisen ihanan vaalean rosan tyllihameen! Siis sellaisen, jota en ole aiemmin noteerannutkaan! Ja tiedättekö mitä? Tilasinkin sen.... :) Maksoi 18€ ja muutama sentti päälle. Mieheni meinaisi notta verhot ostit sitten.

Laitetaanpa kuva ihanuudesta heti tähän:


Ihana! Omasta mielestäni. 

Suunnittelin kaveriksi tummanharmaata merinovillaneuletta, jossa v-aukko ja mun ihania harmaita mokkasia nilkkureita suht reippailla koroilla. 

Joko toimii tai näytän ylisuurelta hattaralta, mutta sitten olen se rimpsrenssa kotona! :D

Toinen idea oli, notta mustat avokkaat ja sellainen musta kietaisupaita kaveriksi.

Visioita on ja toivon, että toimii myös päälläni. En ole ikinä omistanut tuollaista hametta. Siinä on jotain niin ihan herkkää ja naisellista sekä sitä tyttömäisyyttä, joka ei mielestäni ole aina niin paha juttu tämän ikäiselläkään!

Sähkäriin tuli ilmoitus, että matkalla jo on, joten pian, my precious...pian. <3

Sitten tilailin parit korkkarit from --> Vähän käytetty. Oma ongelmani korkkareiden suhteen oli se, että niitä oli jonkin verran mutta yksilläkään ei voinut kävellä. Hieno sijoitus? :D Vaan koko vaatekaappiin jäi kahdet avokkaat, toiset sellaiset liekki- tyyliset ja toiset oranssit, paksulla korolla. 

Nämä ihanuudet löysin kahlatessani tuota nettikirppistä, ja hintaa yhteensä 11€. 

Biancon ihanat nahkanilkkurit, hyvässä kunnossa ja niin mageet jalassa! 5€ maksoivat pirulaiset ;)


Tämän mekon kanssa tarvitsin avokkaat, joka on muuten alennuksessa H&M -->Mekko täältä ja on ihana päällä. 

Toiset olivat kanssa mielestäni löytö:Huberto S. Mullerrin avokkaat hintaan 6€ ja loistavassa kunnossa! Nämä ovat kanssa niin...hot hot!

Ja mekko, jonka kanssa suunnittelin näitä tarvitsevani näin pikkujoulukaudella:


Halensin loppuunmyynnistä hintaan 3.95€. Tuo malli ja materiaali on jotenkin omaa itseäni niin paljon!


Nyt sitten pitäisi vaan löytää ne pikkujoulut jostakin? :). Voipi olla että ensi viikonloppuna jotain pitänee tehdä tahi sitten jättää ensivuoteen. Vauva tulloo kotia 8.12-17 ja sitten ei ihan heti lähdetäkkään mihinkään!

Voi eiii kun söpö. Ja samalla muistelen muiden koiruuksien pentuaikaa ja hengitän syvään.... Tekemistä riittää neljän kissan ja kohta kolmen koiran kanssa. Tyllihame ja korkkarit saavat kyytiä! 

Nyt taidan ottaa "rentouttavan" pelin Call of dutyn WW2 ja sitten unille.

Hyvää yötä kaikille, kauniit unoset!

xoxo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti