Top Social

Oman elämänsä Sally Spectra

Huoks, ympäri mennään jo toista kierrosta ja päätäkin tuli hakattua puuhun kierrosten välissä.
Sain mahdollisuuden siirtyä erääseen tunnettuun formaattiin, jonne olisin rustaillut. Ja kokeilinkin innoissani! Mutta....voi mua...ei tuntunut oikealta. Siis, asia josta olin haaveillut pitkään, toteutui ja huomasinkin että piru vie..ei se ollut kuitenkaan se juttu.

Se, mitä haluan olla ja tehdä on kirjoittaa. Mutta haluan tehdä sen ihan omana itsenäni ja omaan tyyliini. Tuo on omalla tavallaan mahdottomuus, jos on valmis formaatti. Tottakai sitä pitää kunnioittaa, sekä niitä arvoja että myös sitä, että kaupallisuus kuuluu asiaan. Ei se business pyöri muuten!
Mutta itse huomasin saavani järkyt fyysiset oireet (mahastressi, närästys ja päänsärkyä) kun yritin miettiä, että mitenkähän tämän sanoisi, millaisen kuvan laittaisi ja mistä uskallan kirjuuttaa!Joskus olisin ollut yli- iloinen mahdollisuudesta, mutta nyt haluan näköjään tehdä asiat omilla ehdoillani ja niinkuin olen.

Nuissa formaateissa ei ole mitään pahaa, päinvastoin! Itsekkin luen paljon ja kaupallisista yhteistöistä muissa blogeissa saa hyviä uusia ideoita.

Itsekin haluan tehdä toki kaupallisia yhteistöitä, vaan tietty omalla tyylilläni. 

Eli, kyllä minä töitä teen, kun mahdollisuus tulee.

Huomasin tuossa katsellessani eilen Kaunareita (kyllä, katson niitä välillä) ja kun siellä on nyt tämä Sally Spectra 2.0, niin...jotenkin muistoihini tuli tämä original Sally. Hahmona aivan supermahtava! Räväkkä, omaa tietään kulkeva ja tyyli kannettiin sitten selkä suorana, vaikkakin olisi ollut mitä päällä. Aivan mahtava tapaus!

Kuvahaun tulos haulle sally spectra

Ah ihana tempperamenttisuus ja impulssiivisuus! Ja tukka korkealla! Jei!

Itse rakastan pukeutua näyttävästi ja välillä vähän ampuu johonkin suuntaan yli, mutta ei se nyt niin vakavaa ole, tuo pukeutuminen! Itse haluasin sen olevan enemmänkin hauskaa ja olisi niin ihanaa nähdä katukuvassakin värikkyyttä ja räväkkyyttä! Budjetti on omalla kohdalla tyyliä HenkkaMaukka, mutta tuohon pätee mielestäni se sama kun autoihin. Vaikkakin olisi mikä menopeli alla niin kuskista se lähtee.

Aiheeseen liittyvä kuva

Kuvahaun tulos haulle sally spectra

Hyvä se on! :D Ai että. Taistelupari.

Mutta perheestä pidetään kiinni ja ollaan tukena. Joillekkin asioille ei voi laittaa hintaa ja itselleni se on näköjään vapaus olla oma itsensä. Vaikka menisi sitten allikosta siihen kuuluisaan ojaan ja rustailisin itsekseni täällä :D.

Näin syntyi tämä päätös, ja pakko myöntää, että stressin oireet helpottivat ihan tosi paljon. Pienestä se on joskus kiinni, tai onkohan tuo jo suurempi asia itselleni?


Kuvahaun tulos haulle sally spectra

Eiköhän blogimaailmaan muutama Sallykin mahdu! :)

Ihanaa iltaa kaikille!

xoxo


2 kommenttia on "Oman elämänsä Sally Spectra"
  1. Aivan ihana postaus ja nuo kuvat hillittömän hauskat:) Tuli ihan ikävä vanhaa kunnon taisteluparia, Sallyä ja Stephanieta:) Olen samaa mieltä, ettei pidä tehdä tehdä mitään, mistä voisi tulla sieluun suru. Sellaiset jutut ei pitkälle kanna. Ihanaa viikonloppua:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) ja oli nuo kaksi kyllä se suola koko sarjassa! Huomasin myös tuon saman, joskus sitä luulee haluavansa jotain, kunnes huomaa että olikin jo siellä, missä haluaa.. :) Ihanaa sunnuntaita sinne! <3

      Poista

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9

Post Signature

Post Signature