Follow Us @soratemplates

11/13/2017

Pienoista ihmettelyä somesta ja mediasta

Huomasin tuossa jonkin aikaa sitten, että itselläni alkoi tulla fyysisiä pahanolon fiiliksiä, kun luin juttuja netistä. Yritän nyt jotenkin saada tämän järkevästi ja loogisesti ja jollen onnistu niin toivon, että se punainen lanka löytyy kuitenkin.

Otsikot kuinka some repesi kun hlö x teki jotain. Someraivo. Some rakastui.
Plusmalli vs. laiha. Aikuiseen tyyliin, unohda tässä iässä nämä. Syötkö oikein? Niin paljon kaikkea.

Jotenkin vastakkainasettelua ja paljon. Ihminen? Nainen? Mihin hävisi nämä ihan normaalit sanat? Nainen alusvaatteissa. Pue juuri niitä vaatteita, joissa SINULLA  on hyvä olla.

Mutta pahin on vielä edessä. Kun menee kommentteja lukemaan niin huh! Joissakin suosituissa blogeissa on vastaavaa, samoin kuin lehtien yms kommenttiosastoilla.

Miten voi ihminen puhua toiselle niin rumasti ja ilkeästi? Itse opin kotona, että jollei ole hyvää sanottavaa, älä sano mitään. Ok, tuota olen about noudattanut mutta joskus on oma mielipide esitettävä. Avainsanat tuossa mielestäni on ne, miten sen mielipiteen esittää!
Kun luki näitä anonyymiyden takaanta tulevia kommenteja niin huh. Oikeasti. Mihin tässä ollaan menossa kanssakäymisten kohdalla? Vaikkakin voi kirjuutella ihan kasvottomana ei tarkoita että hänelle, kenelle kommentoi...olisi sen helpompaa käsitellä ilkeyttä.

Samoin tuo, kun julkisesti teilataan. On asioita, jotka on hyvä tietty tulla ilmi ja hoitaa hommat hyvin ja asiallisesti. Mutta joissain kohdin mennään överiksi. Päivätolkulla jatketaan aiheesta ja kaivetaan asioita, joita on tapahtunut vuosikymmenet takaperin. Myyntiä? Whatevö, mutta liikaa.

Tässä voisi ihmetellä, että miksi luen ja haluan sitten kirjuutella. Totta. Ehkä haluaisin sellaista askeleen takaperin- aikaa  takaisin, mutta en taida saada. Joten, kirjuuttelen omalla tyylilläni omia juttujani ja ehken yritän vaan pitää sitä omaa juttuani kasassa. Media ja some kun ovat kuitenkin joka laitteessa ja kyllähän siellä on asioita, joita tulee kahlailtua läpi päivittäin. Uutiset, ilta- sanomat yms.

Sitä olen miettinyt, onko...vai olenko antanut ihan itse medialle että somelle liikaa valtaa itselleni? Voi olla. "Aivopesty" ajattelemaan tiettyjä juttuja ja kun ne ovat tapetilla päivittäin, niin olipa muuten karsea tajuta että hitto: olen yksi heistä! Juurikin heistä, jotka tuntevat huonommuutta kuitenkin niiden täydellisten instakuvien ja kroppien keskellä.
Suurimmaksi osaksi olen tyytyväinen itseeni, mutta välillä vaan.... kun katselee esim. ns. plusmallien kuvia, jotka ovat muuten upeita! Niin omaan mieleeni tulee...hekö plusmalleja? Upeita. Mikähän minä sitten olen? Apua....

Kaiken tämän kuva-, ja juttuvirran alla on välillä fiilis, että hukun tänne! Se oma arki, tekemiset ja oleminen alkaa tuntua niin.... mitäänsanomattomalta. Tuosta ei voi syyttää ketään eikä mitään, vaan itse annoin, huom annoin :) valtavirran hetkellisesti vallata mieleni ja ajatusteni haluamaan niin paljon sellaisia juttuja, jotka eivät kuitenkaan olleet minua. Oma arki, koti, perhe....on ne asiat mihin voin vaikuttaa ja joista olen ihan pirun kiitollinen.
Nyt pitää vaan ymmärtää se, että oma elämä on täydellistä juuri minulle ja se on se, mikä merkkaa. Vaikkakin näkisin kuvia& juttuja niin ei tee omasta arjestani sen tylsempää. Itseasiassa, kun mietin tarkemmin niin onhan tässä vaikka ja mitä! Olen vaan jotenkin ollut hieman eksyksissä hetkellisesti.

Kun vielä saisi jollain taikakauhalla muutettua sen, miten toisille puhutaan. Koulukiusaus, työpaikkakiusaus, somejahti... vaan eipä tuota saa. Pitänee siis puurtaa omaa hommaansa ja yrittää vaan olla se ihminen, joka on.

Väinö, joka kotiutuu ensikuussa <3 

Perhe. :)

Ihanaa päivää ja uutta viikkoa kaikille!

xoxo

2 kommenttia:

 1. Maarit, your puppy is so cute... what an adorable face xox

  I think we need to ignore ignorant people, they should know better but since they don't, they should just be ignored no matter what they say... they are not worth the time xox

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ain´t he`Coming home in next month..wow and gonna be some action here! :) And you are right, Launna. I need to let go of those thoughts and just ignore.. xoxox Thank you dear friend, again <3

   Poista