Top Social

Kun Joulu yllättää

Apua...oikeasti! Tällä viikolla on Joulu. Viikon sisällä. Täällä päässä kaikki tekemättä! Vieläkin! Paitsi hei, vaihdoin sentään yhdet verhot, alku tuokin.
Ei sinänsä mitään ihmeellistä stressiä, mutta jostain syystä ei vaan mene jakeluun millään, että Joulu olisi oikeasti niin lähellä? Ei tunnu ihan vielä siltä. Jotenkin ajatus kulkee niin, että onhan tässä aikaa. Onkohan kellään muulla sellainen fiilis vielä vai joko kaikki alkaa olemaan valmiina?
Maarit Myöhäinen liikkeellä täällä.


En oikein keksi, miksi sellainen joulufiilis nyt on hukassa kun muutoin olen jonkin sortin jouluihminen. Mahtaako tuo tehdä asiansa, kun kelit ovat vaihdelleet niin paljon ja unelmissa on se valkoinen joulu...voi olla. 

Mitetin, mitä sitä pitäisi sitten tehdä? Pienisuuri muutos on sekin, että oma rytmini tuon ihanan pennun myötä on muuttunut aamupitoiseksi ja kun kroppa on saanut olla niin kauan aamunukkuja pitkään, niin tuo tottuminen pitää vähän sellaista zombie- oloa yllä :D. Toisaalta, aika kiva olla ajoissa ylhäällä! 

Kissakin nostettuna pöydälle. 

Suunitelma Joululle:

18.12. 
- Tänään haetaan postista ihana kahvimasiina, jolla saa kapseleilla herkkukahveja. 
- Kuusi? Luultavasti tänään, pöllimään ihan luvan kanssa metsästä. (hyvä olla sukulaisuussuhteet kunnossa).
- Etsitään kissojen ja koirien kanssa kirjaimellisesti, sitä kuusenjalkaa viimevuodelta. 
- Kahvia väliin ja sitten nauretaan, itketään ja ihmetellään että mites saadaan Väinö-pentu ja kissat pysymään pois kuusesta.

19.12.
- Osta pakkaseen torttuainekset
- Muista myös piparitaikina (valmis)
- Kupillinen kahvia, nosta kuusi pystyyn, luultavasti, ja ihmettele.

20.12.

-???? Siivoaminen aika turhaa, kun pentu...ok, kaikki ötökät aiheuttavat vielä nuita toimenpiteitä myöhemminkin. Oikeastaan.... jos skippais suurimman osan siivouksesta tänävuonna. 

21.12.

- Kauppoihin-päivä. Päivä, kun miehellä alkaa vapaat ja stressi voi alkaa. 

22.12.

- Jotain unohtui kuitenkin ostaa, joten kauppaan takaisin. 
- Kuitenkin yritän siivoilla. 
- Jos kuusi on pystyssä vielä, olen todella iloinen.

23.12.

- Jaa juu, kinkku on varmaan jo yöllä laitettu ja kuorrutus: ruiskorppujauhoja ja sekoitus Turun sinappia kera pikkaisen chili- sinappia. En muista merkkiä.
- Apua, mitä piti vielä tehdä? Taidan mennä Väinön kanssa metsään jälkiä tutkimaan. 

24.12.

- Nautitaan. Nautitaan. Ja ehdottomasti Samu Sirkan joulutervehdys!


Siinähän sitä, suunnitelmaa. Ja muistutus itselleni: osta paljon maitoa. Otin äsken muroja, laitoin protskua joukkoon ja mustikoita. Hahaa, maitoa oli alle desi ja jatkoin sitten vedellä Jäätävän makuista! :D :D

Laitoin taustalle Radio Aallon soimaan ja sieltä tulloo joulumusaa 24/7. Koskakohan kanava vaihtuu Citylle takaisin... Reessä vällyn alla ei kylmä tulla voi...rekiretki... jep, tunnelmaan virittäytymistä!Jospa sitä sitten vaikka koiruudet pihalle hetkeksi, saisi tuo pentukin (aika monessa mukana!) liikuntaa ja tottumista eri maastoihin. 
Ei saa mennä astianpesukoneeseen! Lisää siihen ei- listaan. Hohhoijaa :D

Ihanaa uutta viikkoa kaikille!

xoxo
2 kommenttia on "Kun Joulu yllättää"
  1. Siellä on kalenterissa mitä oivallisemmin joulun kaava. Täällä on nyt ns. kaikki joulusiivoukset tehty, eli josko se kaikki muu hössötys tästä lähtisi. Ihanaa jouluviikkoa teille <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, kun ollaan jo silläpuolella valmisteluja siellä. Enkähän minäkin kiinni saa :) Ihanaa jouluviikkoa sinne teille myös <3

      Poista

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9

Post Signature

Post Signature