Top Social

primeriä, hd-puuteria ja hymyä, "kotiäidin" vinkit nassun piristykseen pikana

Noniih, täällä ollaan sitten aivan finito ja kaputo :D. "Kotiäippänä" ollut , heräillyt välillä klo 5...siis...KLO5! Näillä unenelahjoilla...muutoinkin meno on ollut kun komediapätkästä, koiria siellä, pissaa täällä, kissoja tuolin päällä. Äy Äy, ja kolina käy. Eli perhe-elämää eläinperheessä. Mutta en valita! Ihanaa aikaa kuitenkin, vaikkakin tuo jaksaminen on vähän kortilla välillä. Kuitenkin kaikkien yhteenhitsaaminen, sopeutuminen ja opettelu on aika haastavaa näin alkuun.

Muutaman päivän ajan tämä nainen on ollut vähemmän edustava ja lähtenyt kaupoille juuri niinkuin on. Siihenkin on ollut pakko ottaa miehen kyyditys, kun tiet ovat umpijäässä ja viimeksi auto halusi niin kovasti pienessä vauhdissa jo valua ojaan niin päätin, notta niin kauan kun se tie on tollainen niin mulla ei ole mitään niin tärkeää asiaa mihinkään!


Joten jumissa kotona, eläintarhan pomo ja ruoka- automaatti. Siinä viimepäivien oleilua. Paitsi hei, sain siivottua kun pikkuinen päätti, että hänelle tehdyssä karsinassa en pysy! Äkkiä siis ylimääräiset kamat lattioilta ja samalla siivousta! Kun kannustin on oikea... ;)

Siitä sitten päästään asiaan, nassun fiksaus. Kävin pari kertaa tosiaan niin kaupassa, että tukka pystyssä, naarmut nassussa ja miehen metsävaatteissa, housut omat, sellaiset Obelix- raidalliset leggarit. Mikä näky! Naarmut nassussa kun otin Väinön liian lähelle nassua ja terävät kynnet... oma moka mutta taisin näyttää siltä, kun olisin kunnon tappelussa ollut! :D


Väsy, väsy ja väsy. 

Itselläni on kolmea primeriä, joita käytän tilanteen mukaan. 


Biotherm:


Ensin tuo sini- lila...hmm... Biothermin puteli. Yritin etsiä nettikaupoista jotta linkin olisin voinut laittaa mutta enpä löytänyt? Ilmeisesti on siis vain kivijalkakaupoissa, itse ostin Sokos Emotionista. 

Mihin käytän? Silmien alle ennen meikkivoidetta tahi peiteväriä. Tai sitten ihan vain pelkästään pikaisesti freesaamaan nassua, paikallisesti ja silmien alle. Siinä on sellainen mahtava ominaisuus, että blurraa kivasti ja täyttää ryppyjä, joten ihosta tulee juurikin tuolla alueella tasainen ja silkkinen. Ihan paras, jos silmäpussit ja rypyt ryttyilee niin tuo purkki kehiin ja menoksi! 


Aivan must luottotuote nykyään. 


Clarins Instant Light Radiance Complexion Base valovoide 30 ml


Eli tuo vaalen beigen värinen puteli, josta on vaikea saada kuvaa kun niin hailakka teksti. Mutta,
Valovoide meikin pohjustukseen, ihon väriä tasoittava ja kirkastava meikinalusvoide. Häivyttää vähän pieniä ihon virheitä. Valovoide Sokokselta
Aivan mieletön tuote! Kun on ns. akuutti tilanne, eli kiire ja jotain on pakko tehrä, niin laitan tuota yksistään. Ihosta tulee tasaisen värinen, heleä ja sileän näköinen. Silmien ympärysihokin näyttää kirkkaalta ja ihan kuin olisi mukamas virkeäkin olevinaan! En ole meikin alle laittanut tuota, kun on yksistään riittänyt ja muutoin tuota Biothermia käytellyt. Ihana tuote!!!!!!!


Clarins Beauty Flash Balm - pikakaunistaja 50 ml

Clarins BeautyFlash Balm on todellinen pikakaunistaja, joka häivyttää hetkessä iholta kaikki väsymyksen merkit. Kasvot näyttävät levänneiltä ja sileiltä. Tuotteen avulla saat heleän ihovärin ja pitkäkestoisen, erittäin valovoimaisen meikin. Beauty Flash Balmia käytetään valmistauduttaessa raskaaseen päivään tai iltamenoihin. Vaikuttavia aineita ovat hamamelis- ja oliiviuute, joilla on ihoon supistava ja heleyttävä vaikutus sekä leväuute, joka elävöittää ihoa. Bisabolol rauhoittaa ja pehmentää ihoa. Riisitärkkelys puhdistaa ihon epidermistä.

Tuoteinfo:

Pikakaunistaja kasvoille. Levitä ohut kerros puhdistetuille kasvoille, kaulalle ja silmien alueelle aamulla tai illalla kasvoveden jälkeen. Käytä heleyttävänä kasvonaamiona 2–3 kertaa viikossa.


Näppärästi kopsasin suoraan Sokoksen sivuilta tuon teksin. 
Linkki tuohon-->Pikakaunistaja

Sain tämän kaupanpäällisiksi kokeiluun ja olen kerran käyttänyt. Mutta en viimeistä kertaa! Oli sellainen huono naamapäivä ja ajattelin, että täydellinen kokeiluun. Oikeasti tuo voide meikin alla oli aivan mahtavaa. Levitin koko nassulle ja meikkivoiteen päälle. Wow, kun iho näytti kiinteältä ja hyvältä! En ole koklaillut vielä naamiona tms, joten en osaa vielä sanoa siitä enempiä. Sen tiedän, että toimii meikkivoiteen alla täydellisesti! Kanssa sarjassamme ihana tuote. 

Eli oma purnukkasuorani on: Biothermiä paikallisesti täyttämään ryppyjä, Clarisnnin valovoidetta sellaisenaan piristämään ja tuota pikakaunistajaa koko nassulle meikin alle. 

Sitten uusin tuttavuus. NYX:in HD viimeistelypuuteri. Sydän. Ihana. Paras. Juurikin se puuteri, josta nousi pieni kohu kun punaisella matolla poruikoilla näytti nassu siltä että jotain valkoista jauhetta olisi vedetty... :D 

Mutta tämä onkin kivipuuteri. En ole muutoin oikein puuteria käytellyt kun tuppaa nuihin ryppyihin menemään mutta hei, tämä ei mene! 
Lupaus:
Kevytrakenteinen ja läpikuultava viimeistelypuuteri, joka auttaa häivyttämään juonteita ja ihohuokosia. Tämä silkinhieno kivipuuteri antaa raikkaan mattalopputuloksen.

Koklasin eilen niin, että laitoin kunnolla nassuun tuota ja salamalla otin pari kuvaa. Ei jäänyt sellaisia valkoisia jauheläikkiä kuvaan! Jesh! Tasoitti ihoa ja häivytti juonteita, kyllä! Kuva todisteeksi!


Ylin kuva eilen, tämä tänään kauppaan mennessä. Ensimmäinen päivä kun jaksoin vähän jotain laittaa. Pohjana on sitä Clarinsin valovoidetta ja t-alueella HD puuteria. Vähän kulmia ja tadaa: ihmisen näköinen otus jo löytyi! 


Eli näillä saa äkkiä ja kuitenkin tehokkaasti sellaisen freshin lookin, vaikka väsy painaisikin. Ja sopii kevään tulevaan meikkimuotiin: luonnollisuuteen. Itselläni nyt lähinnä väsyyn ja ajan puutteeseen..... :D 


Nyt taasen pääsisi moppailemaan lattioita ja kohta omaa aikaa: treenit <3 ihanaa omaa aikaa hetki....


Ihanaa Joulun odotusta, palailen vielä toivottelemaan joulut kuitenkin!

xoxo

Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9

Post Signature

Post Signature