Follow Us @soratemplates

12/17/2017

Voihan pentu!

Onhan otsikko. Mutta viikko sitten meille tuli Väinö- poika! Ihana riiviö kera todella vahvan luonteen. Siis todella vahvan :D.

Hän muuten haki tuon tyynyn itse ja ei muuta kun siihen unille. Kuningas, tuleva?

Samana päivänä kun tuli, niin haastoi meitin vanhusalfauroksen. Ikää 7vkoa rääpäleella. Kun tuo ei onnistunut niin haastetaan alfanaaras. No piru, ei onnistunut tuokaan. Kissat? Ei nekään alistu...ok, tiedän paikkani ja olen turvassa :). Hän oli pentueessa sisarustensa pomo...

Se päivä, perjantai, kun tulimme kotia... Nyt tuntuu kun siitä olisi jo ikuisuus! Menomatkalla poikkesimme kaffelle sekä munkille Säkylän Sotilaskodin kaffelaan, ja taasen en voinut olla kehumatta niitä munkkeja- voi ihme, miten voi olla niin hyvää! Ja se kahvi...ei ollut mitään bensis- seissyttä kahvia vaan tuoretta ja aromikasta.


Aika simppeli kuva ja ei oikein minkään näköinen, mutta maku. Voi luoja, tuo maku! Huoks..

Sitten haettiin tämä tapaus ja kappas! Viikko menikin äkkiä! Asukuvia olen kuvannut vain haaveissani ja toistellut paria lausette: ei Väinö, hyvä Väinö. Rakkautta ja rajoja. Kun raasu ei saa jahdata kissoja, ei roikkua lahkeessa, ei järsiä kättä, ei syödä johtoja, ei kenkiä..ei mitään kivaa! Eikä noille isoillekkaan saa nalkuttaa, kun nalkuttavat takaisin ja pistävät kuriin. Pah.


Ihana hiljainen hetki. Näitä olen oppinut arvostamaan. Samoin niitä aikoja, kun sai rauhassa herätä koska halusi  ja aloittaa aamu ihan hiljaa. :D nyt olen aamuihminen kera silmäpussien ja sutinaa heti, kun silmät saa auki. Tilasinkin pienen apukeinon Sokokselta ja kirjuutan, jos siitä on jotain apua. NYX:in HD banaanipuuteri. Saas nährä, ei ole aiemmin ollut tarvetta.

Kirjuutan siitä muutenkin. Mielenkiintoinen tuttavuus näytti olevan. Ja tilasin muuten sellaisen kahvimasinan jolla saa kapseleilla erimakuisia ihania kaffeja, joita en osaa edes lausua. Jossakin maussa oli caramell ja yhdessä suklaata. :) Herääminen ja aamu alkaa ensiviikolla jossain välissä, kun postiin saapuu, makeasti. Kaikki keinot käyttöön!


Mutta en vaihtaisi päivääkään pois. Kyllä, väsy olen ja välillä vähän säätämistä, kun eläimiä on aika paljon, 3 koiraa ja 4 kissaa. Omanlaisensa näköistä perhe- elämää. Vaikkakin joku voi väittää, ettei ole oikeaa niin kyllä se meille on. Ja nuo ötökät vaativat kuitenkin myös hoivaa, ruokaa, hellyyttä ja rajoja. Ja hermoja. Ja rahaa. Ja kuitenkin....rakkautta. 


Ihaninta on ollut seurata, kun tuo lauma alkaa hitsautua yhteen, kaikilla on paikkansa ja Väinökin on kotiutunut niin hyvin. Nyt sitten alkaapi tuo koulutus ja siihen liittyvät jutut. Onneksi tuo isommat koiruudet (toistaiseksi, ennenkuin tuo roikale kasvaa ja menee ohi niin että tärinä käy) opettavat tapoja hienosti! Iso apu, kun ulos voi nakata ja seuraa meitin seniorin jälkiä. Ei tarvitse kun seistä ja katsoa vähän perään- oppii nopeammin sisäsiistiksi.


Kahviakin haluaisin kokeilla. Utelias olen ja hyvä niin. Ja kupin opin heti pois, kun nappasin vaan tuon kuvan. :D 

Tuleekin mielenkiintoista, kun haemme kuusen ja koristeet. Oikeasti olen jo varautunut siihen, että se on kenovinossa, muutama koriste jäljellä ja Väinö kera kissojen (leikkivät kimpassa jo) lattialla muiden koristeiden kera. Otan menttaaliharjoituksessa sitä ihanaa uutta tulevaa kahvia ja huokaan syvään katsoen ikkunasta hyräillen joululauluja. 

Ja suunnitelen niitä asukuvia, joihin olisi hirmusti nyt intoa ja ideoita. Pieni mutta kun helmat saattavat vielä jäädä jälkeen....;D Pikkuhiljaa. Kohta tuo hirviö heräilee ja ruokaakin pitäisi saada. Samalla muut huomioida ja nakata pihalle. Kissat, ah niin, ruokaa ja huomiota. Perhe <3 

Ihanaa Sunnuntaita kaikille!

xoxo


3 kommenttia:

 1. Voi, mikä pikku pentunen. <3 Onkos hän minkä rotuinen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) on hän kyllä aika ihana. Sekarotuinen on, emässä rotikkaa ja labbista, iskässä hirvikoiraa ja jämptiä. Siitä varmaan tuo luonteenlujuus, kun vahvoja rotuja kaikki <3

   Poista
  2. Ilmankos en nähnyt mitään selvää yhden rodun piirrettä. :D Hauska nähdä, mihin suuntaan kasvaessa ulkonäkö muotoutuu. :)

   Poista