Follow Us @soratemplates

1/29/2018

Ihonhoitoa ja höpinää

:D Ok, Suomeksi taas. Mieheni on oikeassa, että helpompi lukea näin, antakkee anteeksi kokeiluni. Nyt sitten voisin kokeilla molemmilla kielillä! Ei vaan pitäydyn suomen kielessä.

Ihan ensin pakko ihmetellä ja vähän creepyäkin! Sain sähkäriä eräältä hlöltä, miespuoliselta, että josko voisin myydä sen veluurihupparini joka oli muutamama postaus takaperin kuvassa. Vähän sukkelasti oli vieti laitettu, pyysi anteeksi kun kysyi ja pyysi myös, etten suutu. Minä sitten vastasin notta voin laittaa linkin, mistä olen tuon ostanut, saisi uuden ja halvemmalla. Hän kun tarjoutui maksamaan mitä haluaisin. Vastaus oli että ei, kun hän haluaa juurikin tuon hupparin, joka oli ylläni. Jaiks! Loppui viestit osaltani siihen ja vähän hoo moilasena ihmettelin asiaa. Aika ällö olo tuli jotenkin, hrrr!

Yep- fiilis asiasta. 

Mutta sitten ihonhoitoon, joka on lähellä sydäntä. Varsinkin, mitä enemmän ikää alkaa tulemaan niin aina vaan lähempänä on. Vaikkakin ikääntymisessä ei ole mitään vikaa ja kannan harmaani ylpeänä niin yritän vähän viivyttää tuota naaman valumista. Estää sitä ei voi ilman leikkauksia ja niihin en uskalla alkaa. Jos voisin ja uskaltaisin, en tiedä rehellisesti vaikka menisinkin! Ehkä. Vähän kiristystä leuan alta ja silmäpussit pois...hmm. Mutta kun en uskalla niin ihonhoidolla mennään!

Aloin muuten hoitamaan ihoani tosi myöhään, ehken sellaisen 35v kunnolla. Siihen asti riitti pesu ja saippua, joku voide jos muisti. Tein kaikki synnitkin, tupakoin (sen lopetin kun olin 30v) nukuin meikit naamassa ja en hoitanut sitä kunnolla. Iho parka! Toisaalta, ei tuo näyttänyt merkkejä että olisi ihan kamalasti ollut akuuttia tarvetta joten ei hätää sen suhteen. Kiitollisena siis geeneistä, voisin todeta. 

Mutta nyt, kun ikää on 46.5v kuten mieheni huomautti ihanasti kun laskin paljonko on vielä tuohon viiteenkymppiin, niin ryppärit yms on rakkautta. Aika perus silti on tuo ihonhoitoni ja yllättävän vähän purkkeja kaapissa! Kuitenkin, loppujenlopuksi. 
Pyrin käyttämään myös luonnontuotteita aika paljon, eli ihan paria perusjuttua: rypsiöljyä ja hunajaa. Sokeria kuorintaan. 

Aloitetaan aamusta, kun aloitan tuon rutiinini. Ihan vesipesu viileällä vedellä ja joskus käytän kasvovettä. Itseasiassa taitaa olla kerran viikossa, jos oiken mietin. 

Sitten silmänympärysvoide, joka on nykyään laatua:

Tämä ihanuus sisältää myös kofeiinia ja siten laskee noita säkkejä silmien alta. Uusi kokeilu itselleni, mutta olen ihan tyytyväinen tuohon! Oikeastaan ihana tuote. Geelimäinen ja virkistävä, sopii aamuun hyvin. 

Sitten seuraapi cocktail: seerumi ja päivävoide suhteessa 50:50. Eli sekoitan kämmenellä molemmat ja nassuun, jotenkin boostaa kivasti molempia ja samalla menee tuotetta vähemmän=säästöä. 
Seerumi on :

Clarins - Clarins Shaping Facial Lift kiinteyttävä seerumi 50 ml
Tymäkkä shaping and lifting, palauttaapi tuota ovaalia muotoa kasvoihin. Ihana! Tämä on ollut jo muutaman putelin verran kaverinani. Koklasin paria muutakin, mutta ei niin hyviä kuin tämä.
Päivävoide: 
Clinique Smart SPF Custom Repair V/D päivävoide 50 ml, kuiva iho
Tämäkin on jo jonkin aikaa ollut sellainen luottotuote. 

Siinä se, aamurutiinini. Ei mitenkään ihmeellinen, pari täsmäiskua ja siinä se. 

Illalla:

Peruspesu suihkussa apua, saippualla :D ja jos on meikkiä niin käytän näytettä, joka on clarinsin ja kerron siitä sitten, kun olen jonkin aikaa koklaillut. 

Sitten aika simppeli setti, silmänympärys:

Clinique Repairwear Laser Focus Wrinkle Correcting Eye Cream silmänympärysvoide 15 ml

Vahvempi ja täyteläisempi yöksi, saa rauhassa hoitaa ihoa. 

Voidecocktail taas: sama seerumi ja: 
Clinique - Clinique Smart Night Custom Repair C/O yövoide 30 ml, rasvoittuva iho
Siinä se, perusjutut. Luotan aika paljon muutoinkin sekä Clarinsiin että Cliniqueen,varsinkin jälkimmäiseen. Parasta siinä ehken se, ettei ole tuoksuja ja sellainen turvallinen valinta itselleni. 

Sitten kerran viikkoon kuorin ihoa...älä järkyty, mutta pikakuorinta tapahtuu perunakintaalla, jossa saippuaa. :D ihan kevyesti tosin ja en hankaa kovaa mutta kyllä, kintaassa lukee: potato. 

Kuvahaun tulos haulle potato rukkaset
Välillä otan rypsiöljyä ja siihen sokeria, jolla saa kuivalla ilmalla kosteutta samalla. Saunaan mennessä samaa öljyä myös hiuksiin naamiona. Välillä lainaan hiuksiini mieheltäni olutta, joka on muuten ihan mahtavuutta hiuksille! Kandee koklailla! ;) 

Pari naamiota on käytössä myös kerran viikkoon, joko ihan hunajaa vaan tahi sitten:

Kuvahaun tulos haulle clinique kasvonaamio
Ihanan kosteuttava ja kiinteyttävä. Laitan tuota, odottelen 10min ja kun imeytynyt niin laitan siihen päälle nuo rasvat. Sellainen tehohoito iholle yötä vasten. 

Siinähän nuo, omat ihojuttuni. Odottelen vieläkin pakettia Ruotsista, jossa pitäisi olla jotain ihan uutta ja ihmeellistä ihonhoitojuttua, ja odottavan aika on pirskatin pitkä! 

Miten teillä ihonhoito hoidetaan? Perunakintaalla vai ihan jollain muulla? :)

Nyt intoa piukassa tutustumaan uuteen treeniohjelmaan, jipii! On muuten sellainen, että kyllä alkaa taas rauta nousemaan. Hyvä valmentaja- hyvät tulokset! http://www.protrainer.fi/ Markku Tikka

Huomasin tuossa muuten viikonloppuna, kun otin kuvia...huh...jalkoihin on tullut lihaksia! 


Miksi tuo yllätti? Sitä on oikeasti välillä sokea omalle kehitykselleen kun peiliin liittyy niitä tunnejuttuja. Ei katso ihan niin kuin asiat on vaan enempi: ei ole mitään tapahtunut, plaah. Siksi kuvat ovat aika hyviä "peilejä".


Ihanaa päivää kaikille!

xoxo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti