Top Social

Rakastuin mä housuihin

No moikka taas, ja taasen oli hetki hiljaiseloa. Kävin niin montaa asiaa läpi, pääasiassa liittyen someen ja mitä kaikkea on lukenut. Vähän alkoi ahdistamaan, myönnän, vastakkainasettelut, kampanjat joissa tuomitaan ennen näyttöä, julkinen teilaaminen, saako olla tai ei, kumpi on parempi- plusmimmi vai fitness....siis whaat? Jotenkin on lähtenyt sellainen pallo liikkeelle, että vaikkakin somessa on hyviä juttuja, on myös niitä että ei uskalla kohta sanoa mitään. Ja tuo taas on mielestäni huonompi juttu, kun kuitenkin ajatuksena olisi ole oma itsesi. Ja vielä, en hyväksy mitään ahdisteluja tms, mutta kun kuulen välillä, että teinimimmit ajattelee käyttävänsä sitä koulussa kun kuitenkin sen kohteen maineen voi tuhota helposti..vain saadakseen paremman numeron, niin jossain meni jotain pieleen. Vaikkakin pitäisi voida puhua niistä julkisesti ja yrittää kannustaa sitä kokeneita niin silti...aikamoisia teilausryhmiä on facessakin. Se, on mielestäni jo vaarallista, joku syytön voi menettää paljon..... syylliset? Well, jos tietty voi..hoitaa naamatusten Vaikeita juttuja mietittäväksi!

Sitten kevyempään asiaan! Huh! :D Shoppasin alemyynistä kaikkea kivaa, ja sellaista mitä en ehkä normisti ostaisi. Ajatuksena että rikon vähän omia rajojani. En ollut ollenkaan varma, mitä sieltä tulee ja lähinnä: meneekö edes päälle!

Kaikki, jota tilasin...hahaa..meni päälle! Ja tälläkertaa tykkäsin joka ikisestä vaatekappaleesta!


Näiden housujen väri! Aivan mahtava mielestäni! Piristystä "harmaaseen arkeen", olen laahustanut viimepäivät kirjaimellisesti täysin harmaissa. Syytä en tiedä, mutta jotenkin vain tykännyt eri harmaiden sävystä ja siitä se ajatus sitten lähti!


Kiiltävät stretch-housut - Viininpunainen - NAISET | H&M FI

Housuissa korkea vyötärö ja joustavaa kangasta. Ylhäältä nappiosuus ei niin joustava, joten se kandee ottaa huomioon kokoa ajatellessa, kapea malli!

Kaveriksi vanha villapaita ja karvatossut, kun vihdoinkin on talvi! Jipiiii! Ihanaa! Pakkasta! On ollut ikävä mun talvivaatteita! ;)Laumaelämää:) Nuo housut on supermukavat päällä ja hinta....9.99€.... mulle juuri sopiva!

Aivan harmaana ollut koko eukko! :) 


Nyt loppuu näköjään akku läppäristä, ensikerralla olisi ihonhoidosta vakavaa..hmm..ihanaa kerrottavaa!

Ihanaa iltaa kaikille!

xoxo
3 kommenttia on "Rakastuin mä housuihin"
 1. Todella kiva yhdistelmä nuo housut ja harmaa neule:) Trendikäs kokonaisuus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari :) Täytyy sanoa, että päälläkin ihana, hyvää fiilistä antava kokonaisuus :)

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9

Post Signature

Post Signature