Top Social

Ketjuliiketyyliä ja vähän höpinöitä maanantaille

Ihanaa maanantaita kaikille! Ihan mahtavuutta tuo ilma nyt! Aurinkoa ja rapea pakkanen, niin freshiä! Tälle viikolle osui kevennetty viikko treeneistä, ja ihanaa sinänsä mutta kun eilen koklasin pitkästä..todella pitkästä aikaa hiihtämistä ja se olikin niin mahtavuutta! Pääsin jo enemmän eteenpäinkin, kun ennen.
Tuo ennen tapahtui about kun olin 14v ja koulun kanssa mentiin sille surullisen kuuluisalle liikuntatunnille. Yläasteen kävin Munkkivuoressa ja kun meillä oli sellainen aktiivinen liikunnan ope, jota Norpaksi kutsuttiin.
Itse olin sellainen tuperrattu tukka, kajalit ja pillifarkut aina ja kaikkialla- tyyppi, joka kyykki tupakalla pusikoissa ja tuo kunnioitus oli vähän hakoteillä (hyi mua!) niin ne liikkatunnit ei ihan kaikkien sääntöjen mukaan menneet.
Farkut ja musta villakangastakki pysyi päällä sekä tietenkään pipoa en edes omistanut. Tai omistin, mutta se pysyi piilossa repussa. Kun ne sen aikaiset sukset laitettiin jalkaan ja oli aika mennä niin reippaasti ladulle, menimme ystäväni kanssa reippaasti ensimmäiseen pusikkoon tupakalle odoteltiin sitten siellä, kun porukat tuli takaisin päin. Siitä sitten mukaan letkaan, tukat pystyssä..mikä näky! :D Aktiiviurheilija Maarit!


Tuli tuossa jo muutama kilometri sivakoitua, ja ihanaa oli!Näyttääkin ihan siltä, että tietäisin mitä olen tekemässä? :)

Maisemissa ei valittamista, enkä nyt puhu tuosta miehestäni joka tuolla kaukaisuudessa meneepi, Hän kun koulussa voitti useita kilpailujakin, joten antaa mennä! Minä tulin omaa tahtiani takana. 


***

Sitten ihan toisiin tunnelmiin. Vaatteisiin. Mie oon joskus miettinyt, tai oikeastaan aika useinkin, että voinko kirjuutella vaatteista sen enempiä kun ei ole ns. merkkijuttuja. Siis pienellä budjetilla (suhteellista tuokin) ketjuliikkeestä. Mutta hei, ehken joku muukin ostaa niistä ja saa vaikka ideoita? 

Käytätkö itse ketjuliikkeitä vai sijoitatko vähän enempi laatuun?

Vai voiko sanoa, että myös ketjuliikkeestä saa tiettyä laatua? Ehken, riipppuu mitä ostaa. Itse myönnän, että ostan aika pitkälti sitä, mistä silmä tykkää. Isäni osti aina kun halvalla sai jotakin, taida olla tullut isääni joissain asioissa! 
Myönnettävä toki on, että eihän ne kaikki kestä kulustusta kun sen tietyn aikaa, mutta tuokin sopii itselleni: kyllästyn nopeasti samoihin vaatteisiin. 

Se miksi tykkään H&M:stä, on se, että sinne voi viedä niitä käytettyjä releitä kierrätykseen ja uusiokäyttöön. Myös heidän hiilijalanjälkensä on parantunut ja vissiin, mitään ei voi sanoa varmaksi ennenkuin itse näkee, työolosuhteensa. Tuolla siis tarkoitan niitä maita, joissa vaatteet tehdään. Vaikkakin, aina toivoisi parempia oloja niin  toivon, että se ostamani vaate antaa leipää jollekkin paikalliselle. Ei taida nuo työpaikat olla niin itsestäänselviä esim Bangladeshissä. Kun olen itse käynyt tuossa maassa ihan turistina ja omamatkaajana näin sitäkin, kun ei ole mitään työtä.Vaikeita asioita ratkaistavaksi näin pienelle ihmiselle. 

Eli siis, mennään tässä blogissa ketjuliikkeen tyylillä lottovoittoa odotellen. 


Itse olen aina tykännyt kukonaskelkuviosta housusissa ja intoa piukassa olin, kun nämä housut bongasin! 

Kun ovat vielä joustavaa kangasta, niin aivan mahtavat päällä. Vyötäröstäkin joustaa jonkin verran, joten istuminen sujuu oikein kivasti.

Viskoosi 76%; Polyesteri 11%; Polyamidi 10%; Elastaani 3%


Sitten löysin tuon ihanuuden, ja itselleni aika sliikin...eli virallisesti siistin. Tuo väri ei ole ollut sellainen lemppari ja ehkä olen mieltänyt se tylsäksinkin, itselleni. Mutta kaikkea pitänee koklailla, joten tuo väri ja tyyli tuli sitten ostettua. Päällä on ainakin ihanan pehmeän tuntuinen ja lämmin! Menee keväälläkin kivasti takkina.

polybuteenitereftalaatti 60%; Viskoosi 33%; Polyamidi 4%; Villa 3%

 Tuo väri oli näköjään loppu jo, mustaa näytti olevan vielä!

Nuo toimii käytännössä hyvin yhteen, mutta kun olen minä, niin tulihan jotenkin tylsä olo? Punaista huulipunaa voisi lisäillä ja totta puhuakseni yhdistän seuraavaksi eri tavalla. Tuo neule saa kaverikseen farkut ja housut jonkin toisenlaisen paidan, vaikkapa mustan villapaidan. Näillä ajatuksilla tähän päivään, ja jännää on tiedossa illemmalla. Meitin pikkuinen eli Väinö- pentu saa tehosterokotteen sekä rabiesrokoitteen. Ah kun aika menee nopeaan! On jo 16,2kg ja aika epeli. Hyvä vahti taitaa tulla, kun vähän ikää saa: murisi eilen kun ääniä kuului terassilta. :)


Ihanaa päivää kaikille!

xoxo

Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9

Post Signature

Post Signature