Follow Us @soratemplates

2/13/2018

Laitehoitoa kasvoille kotona- ihanaa!

No nyt on aika paljastaa niitä ihanuuksia, joita olen koklaillut kotona kaikessa hiljaisuudessa: oma kauneussalonki ja omassa kodissa!Ihanien ihmisten kohtaaminen johti siihen, pääsin tutustumaan ihan mahtavaan dermatologiin Ruotsissa. Haaveenani, että kerkiäisin mennä käymään hänen kauneussalonkiinsa johonkin ihanaan käsittelyyn. Nimimerkillä: haluan silmäpussit ja kaksoisleuan pois ilman leikkausta. :D

Tämän mahtavan naisen tieto&taito on aivan huippuluokkaa, joten jätin ihoni siis hyviin ja ennenkaikkea: luotettaviin käsiin. Kun kyse on tuollaisista hoidoista ja niihin liittyvistä laitteista, luottamuksen on pakko olla hyvä että naamaansa tuollaisia uskaltaa laittaa.Ihonhoito on niin lähellä sydäntä ja näköjään lähemmäs vaan tulee, kun tieto lisääntyy!  Tietty, mitä enemmän ikää tulee niin johan tuokin pistää ainakin itseäni kiinnostamaan. En ihan vielä halua luovuttaa maan vetovoimalle, ja kun on mahdollisuus sekä hemmotella itseään että parantaa ihoaan niin bring it on!

Maskeeraajana tietoni on enempi keskittynyt meikkeihin yms, mutta nyt olen aiva täpinöissäni kaikesta, mitä ympärillä tapahtuu.
Toki vielä noita ryppyrasvoja tulee osteltua, mutta ne toimivat lisänä kun taasen nämä hoidot, joita teen kotona, hoitavat ongelmaa syvemmältä.

Itselläni on nyt käytössä kaksi laitetta: Skin Scrubber ja Crown 6.


Koska näissä on niin paljon ominaisuuksia että asioita joita on hyvä selventää, niin aloitan laite kerrallaan.

Ensin syväpuhdistusta ja kuorintaa iholle:


Tämä ihanuuden teho ja vaikutus perustuu ultraääneen ja korkeataajuuteen. Siinä on kolme toimintatilaa ja näin on siis aika monipuolinen laite. Myönnän, olin aivan ummikko, kun vastaanotin tämän koko paketin, mutta opiskelin, miten nämä tehoavat ja nythän tuo tuntuu aika loogiselta jo.

Eli tämä ihana laite hieroo ihon soluja ja pehmentää kudosta ja kuorii niin, että ihon huokosten epäpuhtaudet tulevat pois ikäänkuin värähtelyn mukana.
Laitteen lataaminen hoituu USB- kaapelin kautta. 

Tuo Ultrasonic high frequency ideana sekä syväpuhdistaa, kuorii että aktivoi ihon omia toimintoja että ohjaa tehoaineita että ravintoaineita imeytymään syvälle ihon eri kerroksiin.

Korkeataajuus desinfioi ja rauhoittaa ihoa, tasoittaa ihon väriä sekä supistaa huokosia. Huh! Ja erityisen hyvä on kuulemma aknen hoidossa, ihon väriä tasoittaessa että puhdistaessa. Itse en voi luvata tuohon mitään, kun ei ole tuo akne "kiusana". Mutta luin, että tosiaan voisi olla siihen(kin) hyvä.

Ultraääni taasen on tietyllä taajuudella toimivaa äänivärähtelyä ja tuolla voidaan taasen kuoria että syväpuhdistaa. Unohtamatta että myös tuo toiminta aktivoi ihon omaa toimintaa että imeyttää sekin ravintoaineita ihon eri kerroksiin. Plus parantaa ihon soluaineenvaihduntaa.

Huh vielä kerran, kun meni melkein itsellänikin taajuudet sekaisin opiskellessani! Mukana tuli vielä naamioita, kasvosuihke ja pesuun oma putelinsa. Myös öljyjä on ja ja kaikkea ihanaa! Parasta vielä, että täysin orgaanisia!
 Mutta käytäntöön ja tuloksiin.

Pesuun käytän nykyään tuota Sea Mud face washia..eli nassunpesuainetta. Sea mud...mmm...enpä ole aiemmin ajatellut enkä tyhmänä tajunnut, miten älyttömän hyvä tuote tuo on! Luonnonmukainen että täynnä hyviä ominaisuuksia: terapeuttinen, mineraalit piristävät ihoa, ravintorikkaana elvyttää ihoa, kiinteyttää (paras!) taistelee vanhentumista vastaan jnejne. Laitan tähän linkin, jotta sieltä voi lukea sillä huh, kun on paljon ominaisuuksia! Ihana Sea Mud

Mutta tuo tekee oikeasti ihon ihanan pehmeäksi että kirkkaaksi. Sitten olen ottanut tuon aparaatin käsiini ja toimintatilana: peel. Kuorinta. Aika jännä fiilis, kun työntää tuon työskentelyosan eli lapion mallisen jutun edessä sellaista suihkua. Eli siis kuin yritän selitää järkevästi, niin sellaista kun vaikkapa valas suihkii, mutta minikoossa.

Näillä sitten jonkin aikaa siinä käsittelen kasvoja ja tadaa! On muuten iho parantunut  ja paljon! Noin niinkuin aikuisten oikeasti. Eli pakkohan mun on myöntää, että ei tuo kunnon ihonhoito ole mitään turhamaisuutta tahi muutakaan turhaa, se fiilis kun huomaa sen kiinteytyneen ja tasoittuneen: korvaamaton. Itselleni se tuo sellaista onnentunnetta, vaikkakaan se ei taio ikää pois eikä tarvitsekkaan. Mutta eipä tuo haittaa, vaikka iho kestäisi hyvässä kunnossa  vielä pitkään! Itselleni se on iso asia.


Nappasin kuvat ihan luurilla ja juuri nyt sohvalla. Meikkiä silmissä, kun koklasin erästä luomaria, muutoin ei meikkiä iholla ja ainakin mun mielestä: ei huono iho :). 

Tämä oli tällainen ikäänkuin esipuhe että alkusoitto. Tästä on niin paljon kerrottavaa ja otan kuvia (yritän videota myös) kaikesta, mitä teen.

Sen voin sanoa, että olen totaalisen <3 tähän juttuun ja tuotteisiin! Muutoin mut on kyllä tosi vaikea vakuuttaa ja aika harvoin olen kirjoitellut tällaisista, kun ei vaan ole toiminut. Nyt haluan jakaa tätä infoa ja kokemuksiani. Saa kysyä ja muutoinkin ottaa yhteyttä, jos lisäinfoa haluaa! Pyrin kirjoittamaan pian lisää sekä laittamaan linkkejä yms.


Nyt pitänee ottaa happea, kun alkaa jo kädetkin särkemään rustailusta :D 

Ihanaa illanjatkoa kaikille!

xoxo


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti