Top Social

Maailman ihanimmat housut ja hermoromahdus

Notta huh, mikä viikko takana. Taasen suutarin lapsi ilman kenkiä eli hyvistä neuvoista ja ammatillisesta koulutuksesta huolimatta poltin kaikki kynttilät. Ja käämit. Ja varapolttimot. Nyt on siis kyse hermoista ja jaksamisesta. Sen enempiä aiheisiin menemättä oli jokseenkin pakko rauhoittua eilen, kun pari päivää oli sellain kivasti vasenta kättä alkanut särkemään, samoin hartiassa oli kipualue, verenpaine matalalla ja silleen. Väsyäkin oli ilmassa. Tuosta voi jo nopeasti päätellä, että joko kroppa ilmoitteli että rauhoitu tahi ilmavaivat ovat astetta kovempia.

Ei vaan, ihan tosissaan tuossa joutui pelästymään, kun kyllä se tuolta pumpun puolelta tuntui tulevan. Sinänsä jännä, että itse teen juuri niin kuin isäni: se lääkäriin meno on vaan vaikeaa. Itse naputin tuosta aiheesta sekä hoitajana ollessani että isälleni puhelimessa. Ei mikään leikin asia, myönnetään.

Lupasin huomenna mennä lääkäriin tsekkauttaa pumpun ja jos vaikka ei olisikaan mitään (hope so) niin ainakin sain ihan pirunmoisen herätyksen elämään! Viimeisen viikon olen saattanut marmattaa ja valitella asioista, ja ehken on ollut vähän aiaakin välillä mutta sitten kun eilen sellaisen kivun aikana ajattelin asiaa tarkemmin: hitto, jos tämä onkin tässä tämä elämä ja hukkaan sen valittamiseen sen sijaan, että tekisin itse oman elämäni sen näköiseksi kun haluan. Nauttisin siitä, että ympärilläni on ihana perhe ja kiitollisuus että olen täällä. Esimerkkinä, isäni meni massiiviseen sydäninfarktiin ilman mahdollisuutta korjata elämäänsä. Sitten joskus. Nyt nämä oireeni ovat ainakin herättäneet sen ajatuksen, että eihän tässä ikuisesti oikeasti olla ja elämästä kuuluu nauttia! Tässä tuskissani ja voivotellessani olen ehtinyt myös laiminlyödä tätä blogiani, jota rakastan tehdä, ihania ihmisiä siellä, kotiani ja itseäni. Hyvä minä!

Kun puhuin aiemmin siitä mystisestä paketista, jota odottelin Ruotsista, niin tulihan tuo. Siinä oli ihonhoitoon kaikkea uutta ja kun nyt olen viikon verran koklaillut niin lupaan tehdä niistä jutun. Nuihin liittyy kotona tehtävä mekaaninen liftaus ja ihonparannus radioaallolla sekä mekaaninen kuorinta. Ja ja naamioita ja ihania purkkeja. Huh! :)


Mutta nyt housuihin! Ihanat, leveät purjeet lahkeina ja korkea vyötärö! Nyt, kun Kim Kardashian näyttää suuntaa leggareille ja topille, niin minä sitten levennän lahjetta :D.Oikeastaan olen rakastanut tuota mallia jo kun harrastin Kendoa. Siinä se hakama eli housut olivat syystäkin leveät ja ne vaan oli niin ihanat! Niiden kanssa sitten liihoitin menemään kuin mikäkin samurai.

Kuvahaun tulos haulle hakama

Oi aikoja. SM- kisoisssa tulin kerran kolmanneksikin! Mutta, nyt löysin housut, jotka ovat vähän tuonnepäin.


Päällä ihanan tuntuiset, kun niin lahkeet lepattavat tuulessa ja kuitenkin vyötärö korostaa mistä pitääkin. 


Miten olen voinut tulla toimeen ilman!Tällä pituudella saan ottaa metrin lahkeista, mutta pikaisesti korjattuna saappaat kunnon korolla toimi hyvinkin. Nimimerkillä laiska ompelija. 

Mistä noita ihania housuja sitten saa? Tietty H&M ;). 

Väljät housut<-- tuolta.

Materiaali on 95% puuvillaa ja 5% elastaania.

Myös Zalandolla on kattava valikoima ihania housuja, joilla purjehtia uuteen aamuun. 


Nämä ihanuudet ovat sekä tosiaan ihanat päällä että monikäyttöiset. Koroilla, lenkkareilla, topilla, villapaidalla, jakulla....ihan oikeastaan millä vaan stailattuna toimivat. Vähän haasteita tuo, jos änkeän löysän pitkän paidan, kun muutoinkin lyhyt niin ei näy kun hiukset ja kengät suuren vaatepallon seasta! 

Nyt toivottelen ihanaa sunnuntain jatkoa kaikille ja rentoudun loppuillan.

xoxo

Ps. tuo juttu joka näkyy kantapään alla on meitin pennun lelu. Näköjään löysin sen vahingossa ja vasta kun kuvia katsoin! 

2 kommenttia on "Maailman ihanimmat housut ja hermoromahdus"
 1. Toivottavasti jakselet nyt paremmin,eikä ole mitään pumppuongelmia, saatika hermo-ongelmia. :)
  Kivat housut, jess! Mulla on kans yhdet tuollaiset todella leveälahkeiset mustat housut ja pidän niitä "parempina" housuinani eli käytän, kun menen johonkin "edustamaan", heh. Sitten mulla on yhdet leveälahkeiset farkut, jotka on ainakin 10 vuotta vanhat, mutta toimivat ja hauskat juuri superleveiden lahkeiden takia. Niiden kanssa pitää ehdottomasti olla korkea korot:)
  Hyvää talviviikkoa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari :) Kyllä tämä tästä taas! <3 Superleveät tuntuvat nyt niin ihanilta jotenkin, tulee mieleen 90-luku ja läskipohjakengät vielä kaveriksi! Farkut olisikin muuten tosi jees..hmm..kun itselläni valtaosa nuita pillejä..:) Ihanaa talviviikkoa sinne myös <3

   Poista

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9

Post Signature

Post Signature