Follow Us @soratemplates

2/26/2018

Rakkaudella tehty: meikkipöytä ja vähän höpinöitä


Hahaa, voiton puolella toivottavasti! Pakko sanoa noin, ettei flunssa tykkään kyttyrää ja iske takapakkia. Miehellä antibiootit ja muutama muukin tabletti auttaa, itse olen kurkku kipeänä ja vähän keuhkoista ottaa mutta...so far so good. Jos itse tästä tällä selviän, niin huh..sen verran tuota herraa hoitaessa näki tuon pöpön voiman.

Tänään jaksettiin jo vähän siivoilla, kun tähän saakka on ollut sellainen selviytymismoodi päällä: Ravinto, eläimet ja hygienia. Niihin keskityin hoitopäivinä, that´s it. Oli ihan luksusta saada imuroitua tänään, sekä höyrymopattua perään. Siitä muuten pikaseen, tuo höyrymoppi on niin mahtava väkätin!
Olin jo unohtanut sen tuonne jonnekkin kaappien perälle, mutta tänään kaivoin sen esille. Meillä kun tuo sisäilma on niin kuiva ja kosteuttaminen ikäänkuin unohtunut, tässä yskiessä sen muistikin sitten. Lykkäsin sen höyrymopin tankin täyteen ja suhisemaan huone kerrallaan sen vesilippaan tyhjäksi.


Monikäyttöinen vempele, ja ilma tuli paremmaksi. <3

Sitten tuohon miehen rakkauspakkaustekoon. Yhtenä iltana jonkin aikaa sitten valitin väsyneenä, että aarteillani (meikit)  ei ole omaa kotia, eikä itseasiassa minulla ole paikkaa testailla tahi päästää luovuutta valloilleen rauhassa. Parku kurkussa selitin, että kun yritän tuossa meidän ruokaryhmän päässä väkertää meikkejä ja sitten kissat leikkivät Väinön, koiranpennun, kanssa niin että talon toisesta päästä vauhtia ja kun mahdollisuus on juosta suoraan talon läpi se 20metriä, niin nuohan juoksee. Täällä ruokaryhmänpäässä koko köörin vauhti toppaa vasta pöydän kohdalla ja neljä kissaa sitten jarruttavat niin, että meikit pitkin lattioita. Ja kaupan päälle Väinö- poika ottaa jonkun ja juoksee karkuun! Alahuuli väpättäen selitin tuota ja hetken kulutta mies lähti autotalliin. Lopputuloksena on tuo ihanuus: oma meikkipöytä. En ole ihan varma, mitä kaikkea hän teki ja mistä sahaili ja yhdisteli, mittaili, porasi yhteen ja hioi tuon, mutta omaan silmään tuo on käytännöllisin ja ihanin meikkipöytä! Sänkykin on muuten made by my man, kokonaan. :)

Pieni kurkistus osaan makkaria, Veikko- vanhuskin ottaa rennosti. Meillä on lupa olla sängyssä. Tuolla ikkunan edessä se on <3. Tuolikin samaa tyyliä. Jotenkin tuo pöytä on vanhan pöytä- puusohvasarjan osista koottu, jalat pöydästä ja kavennettu, yläosa jotekin sorvattu jostain jne ja sitten koottu yhteen.


Yllä oleva kuva selittää sen, miksi en pidä mitään pöytien päällä. Kun on meno päällä niin käskyt unohtuvat ja aitaa kaatuu. Varsinkin tuo kissa tuossa, Tahvo, tykkää leikkiä Väinön kanssa ja karkuun pääsee ainoastaan korkeammalle. Kilinä ja kolina olisi kiva, jos tuohon jotain laittaisin. Tuo rakennus, joka näkyy ikkunasta on meidän aitta. Se oli ensimmäinen asunto kuulemma tontilla ja talon rakennuttajat asuivat siinä ennen tätä taloa. Nyt siinä on meidän sali, eipä ole ainakaan kauhia matka! :)

Mutta mutta, kansi auki ja ihanuudet paljastuvat! Liikuteltava peili keskellä johon saan valon ja ulkoa tulee luonnonvalo. Parasta, että saan muuten makkarin oven kiinni ja oma rauha taattu!


Siellähän niitä, omia aarteita on jo alkuun. Nämä ovat niitä luottokäyttömeikkejä, joten sinne ensimmäisenä pääsivät! Kynsilakoilla ja muilla on taasen omat paikkansa jo muualla. Mä vaan takastan kaikkea omatekoista! 
Kelpaa meikkailla ja kokeilla! Joskus se oma rauha, vaikkakin kuinka ihania ötöjä ovat, on niin tarpeen. 

Oli kyllä niin ihana teko mieheltäni alkaa illalla väsäämään tuollaista, kun minä raasu sellaista tarvitsin! Eipä kyllä mikään rahalla ostettu tule tuota korvaamaan! 

Nyt pieni päivälepo olisi paikallaan.

Ihanaa päivää kaikille,

xoxo

8 kommenttia:

 1. Oi miten ihana meikkipöytä<3 Onpa upeata, että sun miehesi teki sellaisen, kyllä kelpaa. Mun mielestä viimeistään varttuneemmalla iällä pitää kyllä olla oma pikku "pyhättö" meikeille ja oma rauha puuhastella niiden kanssa. Itsellä ainakin sielu lepää jo pelkästään meikkien hiplailemisesta. Vähän sama fiilis kuin pikkulikkana paperinukeilla leikkiessä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, sama täällä! Ihana hiplailla niitä :) Kyllä pitää, omanlaisensa rituaali avata tuo kansi ja ah, ihastella! On tosi ihanaa, että hän teki tuon. Omatekemänä sen arvo korvaamaton <3

   Poista
 2. Oi, kuinka ihana idea tehdä meikkipöytä! <3 Kyllä sun kelpaa! <3 Toivottavati voitte jo paremmin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Samaa mieltä, ja ihana käytössäkin :) Mä oon ihan in <3 Kiitos paljon, ollaan jo hengissä ja melkein järkikin juoksee! <3

   Poista
 3. Really sweet animals and I love the make up!

  Raindrops of Sapphire

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you Lorna, we have our small animal- family here :D I love those make ups too, and that cute table that my mad did to me... <3

   Poista
 4. Juuri ajattelin, että kirjoitan makkarikuvasta, että onpa ihana pöytä ja tuoli ja wow ne onkin sun meikkipöytä! Niin hienot ja eikö ihanaa, että saa kaikki kosmet nätisti yhteen paikkaan. Ihana koirulikin siellä retkottaa

  Muiskuja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Ne on juu ne, mistä puhuin yhdessä kommentissa. Mä tykkään ihan tosipaljon kanssa, jotenkin tuo puu- teema on meillä niin toimiva, kun luonnon keskellä asutaan. On niin ihanaa saada kaikki kosmet hiplailtavaksi ja turvaan "saman katon alle", iso asia itselleni. Myös sellainen symbolinen ele, juuret syvenee :) Muiskuja sinne myös ihanuus <3

   Poista