Follow Us @soratemplates

3/31/2018

Aikuinen nainen ja pukeutuminen

Sain tämän idean juurikin tähän aiheeseen ihanan Tiian kirjotuksesta, johon pystyn samaistumaan helpostikin. Itseasiassa, mennään hetki taaksepäin ja kirjoitukseen, jonka julkaisin eräällä portaalilla ja otsikkona oli ikäkapina. Tekstin voi lukea tuolta--> Ikäkapina. Käytin kuvissa naiviin tapaan rakkaita revittyjä farkkuja ja bändi t- paitaa, kun tykkään niistä aikas paljonkin. Jännä sinänä, että tuo samainen teksti oli ja on vieläkin niiden omien tekstien luetuimmissa, joten olin siis jonkin kuuman perunan jäljillä?

Mutta, ah, sain kommentin.

Voihan sitä asiat selittää itselleen parhainpäin miten lystää, mutta kyllä viisikymppisen naisen miksei miehenkin parasta ennen alkaa olla jo kaukana takanapäin-tosin mies voi vielä tehdä vanhempana nuoremman emännän kanssa vaikka tenavia kuten Sale yms naisilla tuota mahdollisuutta ei enää ole kun lähde kuivuu- eikä sitä nuoruutta enää saa takaisin ahtautumalla epämukaviin epäsopiviin ja lähtökohdiltaan jo nuorillekin absurdeihin valmiiksi uutena rikkinäisiin vaatteisiin. No vapaa maa sekä ihmiset on sinänsä hyvä juttu ja siihen sisältyy sellainenkin rasite tai siunaus että joillakin heittää toisinaan teot ajatuksineen häränpyllyä.

Ja nimimerkkinä oli vierailija. Aivan ihana palaute, jota siis toiselle ihmiselle voi laittaa? 

Oma vastaukseni oli järkytyksen jälkeen (ja ei siksi, että joku ei tykännyt tyylistäni vaan se tapa ilmaista)

 Ok ja kiitos kommentista! :) Jokainen tuntee niinkuin tuntee, jos se sitten tarkoittaa että oma parasta ennen on mennyt. Eipä tässä tenavista ollutkaan kyse, vaan vapaudesta valita. Toisen häränpylly on toisen totuus... Mutta nuo housut ovat kyllä ihan mukavat... Jollei muuta.
Noin niinkuin pikku juttu.. En mä sitä nuoruutta takaisin haekkaan vaan tykkään rikotuista farkuista. Go figure 🤔
xox


Vaikkakin vastaukseni perustuu siihen, miten oikeasti tunnen niin kyllähän tuo kirpaisi. Mietin, että miten nuo pirun farkut voivat aiheuttaa noin vahvoja tunteita, kun ne on oikeasti vaan farkut. Ja mun yllä? Ei kommentoijan. Äitini, kiitos hänelle, sanoi aina, että jollei joku tykkää hänen tyylistään niin voi kääntää katseensa. Itse kasvoin tähän ajatukseen ja olen siitä kiitollinen kyllä äidilleni! Vaikkakin niitä epävarmuuksia on vaikka ja kuinka, niin tässä olen ehken vahvoilla. Pidän oman pääni ja oman tyylini. Ok, oli hetkiä elämässä jolloin koitin olla jotain muuta, mutta se ahdisti ihan älyttömästi!

Jotenkin muiden arvostelu ja juurikin tuollainen tapa osoittaa mielipiteensä on ehken se yritys droppaa toisen tunnelmaa. Miksi? Miksi ihmeessä on pakko saada toisen fiilis alas? Miksi siitä saa kiksejä? Ja miksi pieni positiivisuus on välillä vaan niin vaikeaa. Nyt kun maailma on avartunut ja suvaitsevaisuus on alkunut onneksemme nostamaan päätään oikein urakalla niin sitten kops, näinkin voi olla.

Miksi kaikkien pitäisi olla samanlaisia, jotta kelpaa? Ja kenen mittapuun mukaan pitäisi mennä, kun niitä mieleipiteitä on niin monia! Ok, en ota edes selvää tuosta, kun en ajatellut mennä, mutta jos joku tuon mielipiteen omaava saisi päättää, niin mitähän sitä päällensä saisi laittaa.

Mä olen niin onnellinen näistä ihanista ihmisistä elämässäni, joihin tekin kuulutte ruudun siellä puolen, jotka antavat sitä voimaa ja uskoa. Samoin blogit, joita luen, ihania ihmisiä! Ja tietty tuo oma ukkoni, hänen silmissään olen se paras vaikka päälläni olisi jätesäkki.

Ja se tärkein...olen sinut oman tyylini kanssa nykyään. Siis siinä suhteessa että uskalla kokeilla kaikkea, mitä jäi joskus kokeilematta epävarmuuden takia. En millään tapaa etsi huomiota asuilla, vaan ihan oikeasti tykkään niistä. Ehkä mulla on sitten huono maku :D mutta näillä mennään. Itselleni on nykyään tärkeämpää olla omissa nahoissaan tyytyväinen, kuin yrittää miellyttää jotakuta, joka ei satu tykkäämään...rikotuista farkuista. :D Ehkä juuri tuo kommentti on se, jonka takia laitan usein lauseen rikotut farkut. Like I said, go figure.

Onko teillä kokemuksia arvostelusta itseänne kohtaan? Joku juttu pukeutumisessa tahi ihan missä vaan, joka herättää tunteita? Ja miten olette käsitelleet asian? Olisi kiva kuulla kokemuksia!Nyt toivotan kaikille ihanaa ja maukasta pääsiäistä. 

Käytiin eilen kaupoissa ja mulla on sellainen pieni tunne, että mun farkut tulee kiristämään pääsiäisen päätteksi :D. 


xoxo4 kommenttia:

 1. Mä olen sitä mieltä, että jokaisen ihmisen vaatetuksesta, ulkonäöstä, yleisestä habituksesta voi löytää vikoja, jos sellaisia halua tonkia esiin. Se mikä on omasta mielestä tyylikästä, voi jonkun toisen mielestä olla mautonta ja päinvastoin. MUTTA mitä väliä sillä on? Jos tykkäät pukeutua revittyihin farkkuihin, niin sanonpa vaan, että hyvä sinä! Siitä vaan! Ja määrittääkö jokin outo direktiivi sen, minkälainen vaatetus on sallittua minkäkin ikäiselle ihmiselle? Elämä on silloin aika rajoittunutta, jos tietyn ikäiselle sallitaan vain tietynlainen pukeutuminen. Elämä kapeutuu aika ikävästi, jos annetaan jonkun toisen määritellä se, mikä on itselle hyvää.
  Maarit, anna palaa vaan:) Käytä just niitä vaatteita, mistä itse tykkäät:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :a Kiitos ihana!! En olisi uskonut, että tällainen juttukin voi aikuisena tulla "eteen". En anna kyllä sen vaikuttaa mutta joskus teininä ehken oli yleisempää joissakin paikoissa, arvosteleminen. Olet kyllä ihan oikeassa ja KIITOS <3 Oot mahtitapaus :)

   Poista
 2. Pidä tyylisi, se on niin sinua ja kuten omassa postauksessa silloin kirjoitin, että haluan olla rohkeampi. :) Usko pois, kun joku äksypylly haluaa jotain sanoa, niin he sanovat ihan mistä vaan, sillä ei ole niin mitään merkitystä mikä on totuus, edes heille, kunhan purkavat pahaa oloaan.

  Olet upea pakkaus ja kuten kirjoiti omaan blogiin, saat voimaa näistä asukuvista eli hyvä sinä ja älä vaan lannistu <3

  Mukavaa pääsiäisen jatkoa ihana <3

  VastaaPoista
 3. :a Voi ihanuus, kiitos. Itse haluaisin olla rohkeampi kertomaan, mitä haluan ja olla ehken avoimempi jutuille :). Siinä sinä olet kyllä ykkonen! Ihan totta, jos joku haluaa äksyillä niin kyllä hän löytää aina aihetta. En lannistu, lisää rikottuja farkkuja kera kukkamekon maailmaan! :)

  Maukasta ja hyvää pääsiäisen jatkoa sinne myös ihanuus <3

  VastaaPoista