Top Social

Lisää Essencen meikkejä ja talvityyliä

Noniih, käytiin sitten Tokmannilla ja tarttuihan sitä vähän mukaan..Essencen meikkejä siis. Yritin pitää sellaisen maltin päällä, että ei ihan hurmioon mene ja koko hyllyä hamstraile. Se kun noilla hinnoilla on vähän vaarana: halvalla saa!

Se ihana puoli näillä hinnoilla että pakko myöntää, tuotteilla on että on taas päässyt toteuttamaan itseään. Jossakin aikajanassa taaksepäin katsottuna oli suuri intohimoni kokeilla eri värejä että tyylejä meikin saralla. Eniten ehken tuo värijuttu, vähän villejäkin kokeiluja mutta sama idea kuin maalaamisessa: kokeilla ja rikkoja vähän "sääntöjä". Mitä ikinä ne sitten ovatkaan.

Myönnän, että tuo puoli on jäänyt vähän vähälle ja nassuun on tullut vetästyä aika perinteiset meikit. Ei ollut ehken inspiraatiota ja muutoinkaan en käyttänyt meikkiä juuri ollenkaan. Pari vuotta oli sellainen tosi hiljainen aika meikkaamisessa. Kaipa tuo aikansa kutakin- fraasi vähän sopi tuohon hetkeen, ja nyt on taas sellainen palo alkanut orastaa. Huomaan sen siitä, kun katson meikkihyllyä ja näen vaikkapa jotain mahtavia värejä, mietin miten noita voisi käytönnässä käyttää ja yhdistellä niin, että ei ihan klovni tule mieleen.
Oma ideologiani meikkaamisessa taitaa ollakkin: korostaminen. Silmät, huulet, iho..ja kuitenkin mahdollisimman luonnollistesti. Eli siis pienillä jutuilla kera jonkun twistin. Itse olen tosi huono meikkaamaan itseäni smoky eyes- lookkiin, kun jotenkin tuntuu että tukehdun sinne alle! Ne pienet nyanssit eivät näy niin paksun ja peittävän meikin alta. Itselleni siis:)Elikkä viimeiset innostuksen kohteet: rajauskynä limen vihreänä, holo wow- korostuspuikko ja tuo I <3 extreme- maskara. Jaa juu nuo hiuslenkit, joku ihmeen pastelli- tyttömäinen. herkkä ja hertttainen kausi menossa! :D Neljäs nuista oli päässä, sellainen mintun vihreä.


Yritin käyttää nyt kuvia, joita ei olisi muokattu mutta tässä on puhelimen etukamerassa ihuna filtteri. Kylläpä näyttää iho hyvältä! :D Vaan käytin tätä kuvaa, kun tuo limen värinen rajauskynä näkyy niin hyvin. On muuten tosi hyvä levittää ja pysyy! 
Värejä oli vaikka kuinka ja paljon, ihan basic- väreistä kirkkaampiin. Itselläni jäi hampaankoloon pinkki ja turkoosi odottelemaan seuraavaa kertaa. Oikeastaan ihan siksi, että ajattekin yhdellä kokeilla, miten se toimii ja kun tuo pirulainen toimiikin!
Hintaa tällä ihanuudella oli jotain 1.89€, kuitin hävitin jo mutta alle 2€ kuitenkin.


Luonnonvalossa ja kameran RAW:lla. Väri on niin mahtava! Luomariksi valitsin pari ruskean sävyä varjoiksi ja korostamaan tuota väriä että silmien väriä. 


Sitten tuo Holo Wow- korostuspuikko. Sen nestemäisen korostusjutun jälkeen tätä oli vähän vaikeampi saada kuvissa esille. Näinhän se on, että meikin kuvaaminen näin kevyellä laitolla ei vaan meinaa näkyä. 

Mutta tuosta varmaan saa vähän osviitta. Ei siis niin selkeästi näkyvä kuin se nestemäinen, mutta kasvoille laitetuna ihanan raikas! On siis puikko ja kiinteässä muodossa, pinkkiin menevä ja oikeastaan käy kivasti sellaisesta hienosta poskipunasta, jolla haetaan vähän hohtoa ja ihoon kiiltoa. Koklasin myös luomille, ja on muuten sielläkin kivan näkymättömän korostava. Olipa hassusti sanottu, mutta ei siis hyppää silmille vaan joutuu katsoja vähän aprikoimaan, mitähän siinä on käytetty.


Taasen kännykällä kuvattu, mutta poskipäissä näkyy sellainen häivähdys vaaleanpunainen sävyä. Kunpa saisin tuon näkymään kuvassa niin hyvin, kun luonnossa näyttää. Mutta siis ihana tuote! 

Hintaa tuolla ihanuudella oli  4.40€ muistaakseni.


Ja sitten tuo ripsari. Olen ehkä vähän sellainen hifistelijä niiden suhteen, käytössä Estee Lauderin ja Cliniquen ripsareita, joten odotukset eivät olleet kovin korkealla. 

Extreme crazy volume- maskara. 


Hmm.... sanoisinko, että vähän kärsivällisyyttä tarvitaan kun meinaa olla niin nestemäistä ja ei kuivu niin nopeasti. Eli suottaapi levitä aika helposti. Itselläni ei ole ripsiharjaa joten ihan levittämällä mentiin ilman sen suurempaa selvittämistä. 

Ehkä asteen kokkareisempi kuin ne omat, mutta aika epäreilua olisikin ehken vertailla niitä. Omassa luokassaan ihan hyvä maskara, jos vähän ottaa hermoja ja aikaa kuivumiselle. Pysyi hyvin treenit ja parit kyyneleet! Jei! Sain oikein meikinpesujutuilla poistaa kun ei saippualla lähtenyt. Pari pientä kokkarevarinaa tuli päivän aikana poskipäille, mutta ei mitään, mikä ei pikku fiksillä olisi hoitunut. 

Sanoisin, että hyvä perusripsari ja ehkä miettisin, ennenkuin iltamenoihin laittaisin. 

Mutta räpsyt sai kyllä kivasti volumea ja näyttävät tulivat!


Sitten on "pakko" päivitellä omaa tyyliä tänne :). Tykästyin eiliseen lookkiin ja muuten niin ihanaan päivään tosi paljon. Olisi ihanaa olla muotibloggari, mutta jos rehellisiä ollaan niin rahavirrat eivat salli kaikkien ihanuuksien ostamista. Joten, siis, nuita oman kaapin aarteita yhdistellen niinkuin meikkejäkin. Omalla tyylillä ja twistillä! 


 Eilen oli sellainen fiilis, että jotain tyttömäistä ja samalla naisellista pitää saada. Itselleni nuo pinkit sukkikset mustan kaverina olivat juurikin se yksittäinen efekti, jota hain. Myös edellämainittu meikki ja ihana mintunvihreä hiuslenkki. 

Tuo on muuten aivan käsittelemätön RAW- kuva ja nuo valot että varjot! Ihan mielettömän ihanat lumessa! Siksi en rajaillut kuvaa ollenkaan, vaan ihan niineen päivineen tänne!


Sunny, happy and free! :)

Hippasen kylmä vielä, ja hahaa! Pääsin ulkoiluttamaan mun karvakasaa eli vanhaa feikkikarvatakkia. On sen verra lämmin, että ei kohta enää voi laittaa päällensä ilman sulamista.


Pitkien hiusten ihanuus:


Joku kiva juttu jolla hiukset kiinni, ja sellainen sekamelska seksikkäänä valmis. Aikaa meni 2 min :D Parasta nämä helpot jutut hiuksissa, itselleni. En oikein jaksa väsäillä kampauksia, kun ulos menen niin sekaisin ne on kuitenkin. 

Ihanaa sunnuntaita kaikille, nyt lähden laittamaan chilejä kasvamaan. I hope.


xoxo


2 kommenttia on "Lisää Essencen meikkejä ja talvityyliä"
 1. Ihana limenvärinen rajauskynä. Se tekee tosi kivan ja pirteän säväyksen<3 Mukavia kuvia ja tulee hyvä mieli niitä katsellessa:) Kevättä kohti<3
  Ihanaa sunnnuntaita<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin? Haaveilen vielä siitä turkoosista ja oikeasti, se pinkki oli tosi makee! Kiitos ihanuus, oli kyllä sellainen kevät - fiiliskin! 😍 kevättä kohti tosiaan ja ihanaa sunnuntaita 💓💓

   Poista

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9

Post Signature

Post Signature