Top Social

Apua, KKW beauty tulloo!

R U ready? Kim Kardashian West on sekä lanseerannut että näköjään lanseeraa lisää tuotteita! Miksi sitten tästä olen innoissani? Kun jonkin aikaa taaksepäin oli Kardashian Beauty, niin arvatkaa kuka rakastui niihin? Yep, minähän se.


Vaikkakin Kimin ja muiden klaanilaisten maine on vähän jännä ja tuossa en ota kantaa sen enepiä, (muuta kun että onhan tuo Kim upea ilmestys) niin voisin sanoa fanittavani näitä tuotteita. Aika harva saa minusta "fanin" ja innostumaan, mutta nämä tuotteet ovat mahtavia.

Harmi sinänsä siis, että ei oikein löydy mistään enää ja mielestäni aikoinaan se kamppiskin oli ikäänkuin halvan oloinen ja lyhyehkö. Samoin olivat, myönnän, nuo boxit vähän halvan tuntuisia, mutta sisältö täyttä törinää! Tietääkseni joissain Cittareissa on vielä jotain jäljellä ja muutama nettikauppa myy loppuja. Byääh, eivät kyllä saaneet arvoistansa kohtelua! Näin minun mielestäni siis :).

Syy,  miksi tykkään niin kovasti näistä on se, että Kim ja hänen tyylinsä on täydellinen nude- meikki ja natural kera tietty kunnon pakkeleiden :D. Ok, siis onhan siellä meikkiä mutta ihan pehmeä look. Mietin aikoinaan, kun nuo ostin että käykö niinkuin muutaman muun some- julkkiksen tuotteiden kanssa: tehty äkkiä, väkisin ja laadusta tinkien. Ei, sisältö on ihanan samettinen, hyvin levittyvä ja silti hyvin pigmenttiä sisältävää laatua. Ei jää sellaista isoa länttiä, jota ei voi sitten varjostaa vaan levittyy nätisti ja myös pysyy koko päivän. Jos on tarpeeksi pigmenttiä ja laatu kuitenkin niin voimakas, niin välillä vaikea saada tasoitettua nätisti. Tuo lightbox on yksi, josta en haluasi ikuna luopua, mutta minkäs teet, kun ei tuotantoa ole.

Nude- lookki vaatii omanlaisensa tuotteet ja vaikka olen kova Urban Decay fani, taas fani, niin tämä Kimin sarja on kyllä nudessa parempi. Suorastaan luotu siihen. Joten siksi olen niin innoissani tuosta KKW Beauty: stä ja käden solmussa toivon, että rantautuu myös Suomeen! Ja paremmalla kamppiskella ja ja .. niissä parissa cittarissa joissa kävin näitä etsimässä, raasut olivat likaisten ja pölyisten hyllyjen pohjilla. Ei houkuttanut ostamaan :/ . 


Tuossa linkkiä, jos haluaa kurkkailla niitä ihanuuksia ja nude- meikkityyli kiinnostaa:  https://kkwbeauty.com/

Omasta mielestäni se ihana nude on se haastavin meikkaustyyli. Saada meikki näyttämään siltä, että sitä on vaan silleen vähän korostettu vaikka aika paljon siinä kuitenkin paklataan. Asteen verran tarkempaa hommaa. Räväkkä on siinä mielessä helpompi, kun se kerran on räväkkä niin kaikki menee! Molemmat ihania tyylejä ja molemmille omassa sydämmessäni paikka :).

Tämä oli tällainen pikainen postaus ja pakollinen vinkki, kun itse innostuin niin paljon! :D


Ihanaa päivää kaikille!

xoxo
4 kommenttia on "Apua, KKW beauty tulloo!"
 1. Mä onnistuin missaamaan tuon koko hypetyksen vaikka oli ihan kivoi tuotteita.Ne ständit oli vain ilmeisesti teinien jäljiltä niin suttuisia ettei tehnyt mieli kokeilla mitään saati sitte ostaakaan kun ei ois tiennyt mitä ostaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta Maiccu, ne ständit oli pommin jäljiltä, valitettavasti.. jos olisi ollut kivemmin näytillä ja pidetty paikka siistinä niin olisi ollut kivempi kokemus ostaa. Oli vähän hommaa katsoa mikä ei ollu avattu yms. Muutoin meni hyvin😂👍 tuotteet tosi jees mun makuun:)

   Poista
 2. Jotenkin ei Suomi näille lämmennyt ja olisikohan ollut väärä paikka näille se Cittari. Jännää nähdä mitä ihan uutta sitten on tuloillaan ja tuleeko sitten Suomeen. Aivan ihanat kuvat susta <3

  Kaunista viikonloppua ihanuus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta, jotenkin pidettiin ehkä enemmän teinien kotkotuksena ja kynnys sitä vanhemmille oli vähän haastava ostettava. Sekin tosiaan, että cittari oli mun mielestä väärä paikka, ainakin sen suhteen miten esillepano että muutoinkin hirmu hatarat ständit ja rähjäinen olemus...olisi voinut saada paremmanikin! Kun itse tuote oli kyllä ihana! Kiitos ihanuus, vähän muikeaa ilmettä ;)

   Ihanaa viikonloppua ihanuus <3 <3

   Poista

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9

Post Signature

Post Signature