Top Social

Inspiraationa sex and the city- 2

Noniin, edellisen postauksen jälkeen mulle jäi olo kun pitbullilla tai bulldogilla! Ihania koiria ovat, mutta jotenkin nainen ja voimannosto..tuo voimannosto...kuulostaa (ja ei pahalla, rakastan sitä) kuulantyöntäjältä! :D Vaikka sisälläni elää se  pieni ja hentoinen Carrie..lihaksilla, massalla ja rintavarustuksella.

Mikä tekee Carriestä Carrien, on tietty Sarahin persoonallinen look. Kasvot, silmät ja ulkoisesti vaatteiden osalta (sarja&leffa) stylisti ja merkkivaatteet. Ah kun olisikin joku, joka jeesaisi, laittaisi hiukset ja meikkaisi! Ihan oikeasti nauttisin! Oma sisäinen Carrieni/Samanthani on kuitenkin aina jossain siellä.

Katsoin eilen taasen Sex and the City 2 ja aloin ajattelemaan. Mitäs jos, unohtaisi oikeasti kaikki neuvot, omat rajoituksensa ja sen, että ei ole sellaisia rahoja laittaa merkkivaatteisiin. ( I wish!)

Vaihtoehto a) jään murehtimaan ja haaveilemaan b) toteutan itseäni. Hmm... ok, nyt on pakko ottaa sellainen pieni reality- check tähän siltä kannalta, että korkkareissa tuolla meidän pihalla..ei. Mutaa ja muutoinkin ruoho- pohja eli ei kiinteää edes kuivalla kelillä. Vaihtokengät autoon! Mutta kuvittelen itseni raahaamassa eläintarhamme ruokia tokmannilta jossain ihanassa luomuksessa korkkareissa. Hmm..taas ei. Mutta, voihan farkkutyyliäkin stailata mielenkiintoisemmaksi.

Kotokaupassa, siis täällä meittii on sellanen 2500 ehkä ja paikalliseen kauppaan Carrie- tyylillä. Ehkä, jonkin asteinen kyläkahelikin olen jo? :D Vaan, ei sillä että ilmeet haittaisi ja en muuten tiedä, vaikka niitä katseita edes tulisikaan! Mistäs minä sen tiedän? Mutta jotenkin ehkä jännittäisi.. miksi? Täällä on se ihanuus, että kauppaan voi mennä ole niinkuin olet- tyylillä. Aika usein olen hilpassut koiranhoitovaatteissa (karvaiset, mutaiset kera kumppareiden) kun muistan että maito loppu. Kukaan ei katso pahalla eikä muutenkaan <3.

Mutta missä sitten niitä omia koklailujani pitäisin? Siinä se, ihmettelyni. Omaksi ilokseni juuh, voisin laittaa (useasti  muuten laitankin kotona, koklailen) ja voisi ottaa ohjelmistoon jossain käymisen aina silloin tällöin. Itsessäni on muuten sinkkuelämää- termeillä aika tavalla Samanthaa myös :D aina ollut ja aina tulee olemaan.

Aiheeseen liittyvä kuva

Tämäkin look- jotain niin ihanaa tässä vaan on! Sitten, jos itse saisin tämän kasaan niin huh! Ensireagtio on no way, mutta aion koklata  ilman merkkivaatteita, johtuen edellämainituista syistä.

Loppujen lopuksi simppeli, kekseliäs ja kuitenkin omalla tavallan rento.
(Ylläoleva kuva siis, en saanut jostain syystä muutettua kuvan paikkaa)Kuvahaun tulos haulle sex and the city 2

Ja tämä tietty! On vaan niin wow! Wow...wow!


Kuvahaun tulos haulle sex and the city 2

Hahaa!!! Rikotut farkut ja Uggit! :) Tämä on helppo, molemmat löytyy!

Sitten mietin itseäni alla olevaan tyyliin:

Aiheeseen liittyvä kuva

Hmm....tuo näyttää niin simppeliltä ja totta kai- lookilta tuossa, mutta omaan niskaan? Ei kai muuta kun koklaamaan jossain välissä.

Aiheeseen liittyvä kuva


Ja alla look alike:Mun tavoite ja ikuisuusprokkis on ollut järkeistää tämä kaappini jo vuodesta -15, vielä onnistumatta. Alempi kuva on viimeisin versio: värien mukaan. 

Onko kellään muulla vaatekaapin järkeistäminen näin vaikeaa? Ja kaapissa aika paljon niitä ei käytännöllisiä vaateita? Onhan? 


Ja sitten lähempänä Carrieta. :D  Ei vaan, en halua olla kuin oma itseni, mutta mikä niissä hahmossa viehättää on se itsevarmuus ja heittäytyminen. Kyllä sielä se hymykin aika usein tulee. 

Eli:
- Hiukset
- Tumma meikki
- Hymy
- Ryhti

Ja ennenkaikkea oma tyyli. 

Syy, miksi kirjoitin tämän postauksen, on se että muistutan samalla itseäni..noh, omasta itsestäni. Siitä naisesta, joka sisälläni on ja kuka haluaa päästää vapauteen. Samalla muistutan, että piru vie, ei se ikä! Se ei ole este...ei, ei ole syy luopua omasta itsestään ja tyylistään. Vaikkakin olisi sitten mikä!

Kuvahaun tulos haulle sex and the city 2

Go Samantha!


Onkohan tämä pohdiskelu jotain keski- iän kriisiä, vai puperteetti pukkaa päälle, en tiedä. Mutta ehkä kuitenkin jotain tekemistä on sillä, että ajatuksen tasolla tulevat synttärit herättävät jotain tunteita, ja kieltämättä nämä tyhmät ajatukset ovat pörräänneet päässäni. 

Oikeastaan en oikein tykkääkkään niistä, sillä niillä tuntuu olevan jonkin sortin yliote nyt. Mitä kehtaan laittaa päälle, hiukset, apua yms. Ei ole minua, ikinä ollutkaan. Pah, pitänee päästä niistä eroon!

Toinen kysymys: onko siellä kenelläkään ollut/päällä juuri nyt samanlaista "vaihetta? Jos on, mitä olette tehneet asialle? 

Nyt tämä Sam...Maarit menee puurolle ja valmistuu taas päivän muihin hommeleihin.

Ihanaa päivää kaikille!

xoxo


4 kommenttia on "Inspiraationa sex and the city- 2"
 1. Mun mielestä kannattaa kuunnella oman sydämensä ääntä ja toimia sen mukaisesti eli esim. just ne vaatteet päälle mistä itse tykkää ja mitä mieli tekee. Mua itseä ainakin kaihertaa se, että annoin liian monta vuosikymmentä muiden määritellä piiloviestein ja yleisellä ilmapiirillä sen, mikä on itselleni hyväksi tai miten ruukataan toimia. Nyt en enää välitä sellaisista "ruukaamisista" millään elämänalueella, vaan teen just sen mukaan mikä itsestä tuntuu hyvältä sellaisissa asioissa, jotka liittyvät omaan elämääni ja omaan persoonaani. Tietysti työelämässä ja muussa sen sellaisessa toimitaan yhteisten pelisääntöjen mukaan. Kaikki muu on omavalintaista. UGH! Maarit, sinä olet niin valloittava persoona, että pysy tuollaisena aina. Ikä ei voi olla mikään määrittäjä, eikä rajoittava tekijä. Mä olen sua ehkä kymmenisen vuotta vanhempi ja omasta mielestä ihan nuori likka vielä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari, viisaista sanoista. On tuo ihan totta ja ehken olen juurikin sellaisella ruukataan/en välitä alueella joka hiipi jostain puserooni. Kun itsekseen miettii niin kyllähän sitä saa kaikenlaista päähänsä, näköjään. Olet kyllä mieletön mimmi ja kyllä, nuori likka! :) Jotenkin tämä viestisi palautti uskon siihen, että olemalla oma itsensä on olemista parhaimmillaan. Kiitos vielä ihana, pisti ajattelemaan <3

   Poista
 2. Voit nostaa puntteja ja olla silti mitä hentoisin tyttö, nainen voi olla ihan kaikkea. <3 Carrien tyyli on lyömätön, sillä siinä yhdistyy niin mahtavalla twistillä ihan kaikki ja silti ei mene metsään. Oma tyyliniekkani oli kuitenkin Charlotte, rakastin Charloten hiuksia ja klassista lookkia, mutta itse sarja tulisi taas katsoa, on se vaan ihan yksi parhaita sarjoja ever.

  Kivaa viikkistä ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta Tiia, nainen voi olla ihan kaikkea! <3 Kiitos ihanuus, taas, viisaista sanoista! Jotenkin tulee mieleenkin, että Charlotte- Tiia :) Klassinen kaunotar! Sama täällä, pieni kipinä iski taas tuohon sarjaan uudestaan, ihan parhautta!!

   Ihanaa sunnuntaita ihanuus <3 <3

   Poista

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9

Post Signature

Post Signature